PSD București, pe lista angajatorilor care nu au plătit CAS și CASS

de Romulus Georgescu , 12 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 16:15, 12 noiembrie 2017
Gabriela Firea a explicat că datoriile PSD București au fost acumulate de predecesorii săi

 

Organizația Municipiului București a PSD apare  în statistica furnizată de ANAF, ca având restanțe la bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv bugetul asigurărilor de sănătate.
Partidul Social Democrat - Organizația Municipiului București,  apare în statistica ANAF ca având de plată către bugetul asigurărilor sociale de stat suma de 78.879 lei (din care 36.906 lei reprezintă obligații fiscale accesorii). La bugetul asigurărilor sociale de sănătate, aceeași filială social-democrată apare cu o restanță de 27.441 lei (din care 12.664 lei reprezintă obligații fiscale accesorii). O restanță apare și la bugetul asigurărilor pentru șomaj, dar suma este mult mai mică: 2.439 lei.
Preşedintele filialei, Gabriela Firea, a precizat că datoriile sunt vechi, acumulate înainte de 2015. Aceste datorii au fost realizate  în mandatele de președinte ale lui Marian Vanghelie, Victor Ponta (interimar) și Ecaterina Andronescu, se afirmă într-un comunicat al PSD București. ”Pe mandatul lui Robert Negoiță și al Gabrielei Firea nu s-au înregistrat debite”, a mai precizat PSD București.  
Potrivit sursei citate, datoriile acumulate înainte de 2015 sunt pentru șapte angajaţi. Aproape 21.000 de lei reprezintă impozit pe salarii neachitat şi aproape 125.000 de lei restanţe la CAS şi CASS. În prezent,  PSD Bucureşti nu mai are angajaţi, doar voluntari de la organizaţiile de tineret, pensionari şi femei. Firea a declarat că ”normal ar fi ca cei care au făcut aceste datorii să le și achite”. ”Vom lua o decizie în cadrul organizației”, a precizat primarul Capitalei.
Coaliția PSD-ALDE a anunțat că vrea să îi taxeze pe angajatorii care nu plătesc contribuțiile de șomaj sau pentru sănătate, prin lege. Puterea vrea să transforme blocajul la sursă în infracțiune.

 

 

 

 

Comentarii

 • Tepus

  13 noiembrie 2017 14:08

  ACUM DNA IL VREA !! IL INVITA PE DRAGNEA !! SA DECLARE CE-A FURAT !! SI SA REDEA TOT LA STAT. !! SA PLATEASCA, AM MAI ZIS, !! MACAR HOTELUL TURRIS. !! SAU SA DEA AVEREA TOATA, CA E DE LA STAT FURATA.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  13 noiembrie 2017 14:07

  INTREBARI PT. DNA, PARCHETUL GENERAL SI SRI. Se impun urmatoarele intrebari 1. De ce nu a fost arestat pana in prezent infractorul Dragnea, pt. ca a furat Hotelul Turris, in 2009, cu ajutorul sotiei sale Bombonica si srijinit probabil de consilierul sau juridic si director executiv, Carmen Dan ? Si de ce statul nu a recuperat respectivul hotel ? 2. De ce nu a fost deblocat dosarul 6311-2-2012, tinut cu NUP de Nitu la Parchetul General pentru ca Dragnea sa nu plateasca impunerea de catre ANAF a 31 milioane de dolari, evaziune fiscala pt. neplata impozitelor si taxelor la Hotelul Turris ? De ce este impiedicat ICCJ si acum sa judece respectivul dosar ? 3. De ce autoritatile au permis sotilor Dragnea sa fure Hotelul Turris si apoi sa-l vanda ? 4. De ce au fost musamalizate, pana in prezent, paguba de 110 milioane de lei- valoarea reala a hotelului, in 2009, cand a fost furat, si 31 milioane de lei- valoarea evaziunii, impusa de ANAF pt. neplata de impozite si taxe de catre Bombonica la hotelul Turris ? Intreaga tara stie, din presa si de pe net, ca LIVIU DRAGNEA, abuzand de functia de presedinte al C.J.Teleorman , a furat HOTELUL TURRIS din Turnu Magurele, in 2009, folosindu-se de fosta sa sotie. Bombonica a platit o suma modica de 114 mii de lei, cand hotelul valora in realitate 110 milioane de lei, adica de o mie de ori mai mult. In 2011 a existat probabil un razboi intre FINANTE si Consiliul Judetean, la Alexandria, unde Carmen Dan a fost consilier juridic si director executiv, in cadrul CJT, a lui Dragnea, din 2002 pana in 2012. Si, ca sa-i scape de puscarie pe sotii Dragnea, care furasera un hotel de 8 etaje, s-a inscenat un aranjament de retrocedare ilegala ca hotelul nu a fost cumparat cu 114 mii de lei de Bombonica, ci i-a fost retrocedat. Cred ca Dragnea a beneficiat de sprijinul angajatei sale, Carmen Dan, la toate marile ilegalitati savarsite de presedintele CJT in perioada 2002-2012, ca nu degeaba si-a adus-o Dragnea de la Videle la Alexandria. Astfel, Finantele a lasat-o pe Bombonica sa ramana proprietara pe Hotelul Turris. Dar a impus-o sa plateasca statului 31 milioane de lei, in 2011, ca evaziune fiscala, fiinca Bombonica nu platise impozitele si taxele cuvenite pana in 2011 pentru hotel. Dragnea a vandut apoi Hotelul Turris, pe bani grei, unei doamne care administra chiar respectivul hotel. Sotii Dragnea au ramas cu milioanele incasate pe hotel, si nici impunerea de 31 milioane de dolari, echivelenta cu 7,5 milioane de euro, nu au mai platit-o, din cauza ca dosarul penal 6311-2-2012, care ajunsese la ICCJ, a fost blocat de Nitu cu NUP la Parchetul General, unde e blocat si in prezent.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  12 noiembrie 2017 20:50

  Sa faci ce face popa ,NU CE SPUNE POPA !!, PSD i-a dus cu vorba pe romani de cand s-a inregistrat ca PDSR , 27 de ani de minciuni !.Hotul striga hotii !!,asta-i PSD .De ce n-a fost executat silit de ANAF ,PSD ??, ,ANAF-ul PENTRU UNII MUMA PENTRU ALTII CIUMA !!.institutii credibile !!, pe ***** .

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design