Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cântat, la zilele comunei Ciurila din Cluj, melodia "Așa-i românul"

de Iulia Iancu , 08 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:31, 08 iulie 2017
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cântat, la zilele comunei Ciurila din Cluj, melodia "Așa-i românul"

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a sărbătorit, sâmbătă, la Zilele comunei clujene Ciurila, unde a cântat pe scenă, alături de mai mulți soliști de muzică populară, melodia 'Așa-i românul', potrivit Agerpres.

Ludovic Orban a declarat, pentru AGERPRES, că duminică va participa, în comuna Mărișel, la manifestările organizate la Crucea lui Avram Iancu.

'Așa cum am promis la Congresul PNL, locul meu de muncă va fi țara. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din țara asta. În acest weekend, după ce am fost la Curtea de Argeș, astăzi, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar (n.r. — Cristinel Popa, PNL) a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip.

Dar n-a fost foarte greu. De asemenea, mâine particip, începând cu ora 10,00, la sărbătoarea tradițională de la Crucea Iancului, care marchează o mare victorie a trupelor Crăișorului munților împotriva armatei maghiare. Am mai participat și voi participa de fiecare dată cu bucurie. După care voi fi în Bistrița', a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă vrea să transmită vreun mesaj prin faptul că a cântat 'Așa-i românul' și prin participarea la manifestările de la Crucea Iancului, Ludovic Orban a replicat: 'Nu. Am cântat pentru că am fost invitat și pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc'.

Ludovic Orban a fost însoțit la Ciurila de mai mulți liberali clujeni, printre care s-a numărat și vicepreședintele PNL Adrian Oros.

Comentarii

 • du-te la alta masa

  09 iulie 2017 9:22
 • maia

  09 iulie 2017 1:18

  La cantat e mai bun decit pentru ce e platit sa faca.

  raspunde comentariului
 • valeanu

  09 iulie 2017 0:53

  Asa sa vede ca Ludovic von Orban nu cunoaste istoria. Craisorul a luptat pentru imparatul Habsburgic de la Viena, nu pt. Romania, stim ca atuncea inca nici nu a existat Romania. Armata ravolutionara maghiara in Transilvania a fost condus de Generalul polonez Bem, care dupa infrangerea revolutiei a fost conducator de armata in Turcia. In armata revolutionara au luptat pe langa unguri, polonezi, slovaci, austrieci, sarbi, croati si multi romani. Sa nu uitam ca Avram Iancu a fost in fond mercenarul imparatului, a primit pensie direct de la Viena pt. serviciile sale. Stim ca dupa ce armata revolutionara maghiara multietnic a fost invins de armata rusa, la Arad au fost executati 13 conducatori militari al armatei revolutionare din care numai unul a fost de etnie maghiara. Imparatul pe Avram Iancu si pe croatul Ielasici a reusit s-a cumpere.

  raspunde comentariului
 • Petre Petre

  09 iulie 2017 0:21

  Si , crede pezevenchiul turmentat , ca astfel va aduce PNL la guvernare ? Asa va culege voturi ? Cu vocea sa falsa si logica deficitara , cu un continut fad al discursului , chiar incoerent , mai poate convinge ? Sa fim seriosi ! PNL-ul si-a semnat sfarsitul cand si-a unit destinul cu FSN-ul - PDL , apoi , a stampilat definitiv aceasta alegere , cand a intrat in concubinaj cu cealalta structura fesenista neocomunista si securista PSD-ul , formand USL -ul , care functioneaza subteran in multe judete din tara . La alegerile urmatoare , PNL-ul va lua sub 10 si se va duce de-a dura continuu , pana la aneantizare ... Nu mai are scapare ! Alte partide , se vor impune in constiinta publica , cu oameni seriosi , chiar tehnocrati , scoliti , priceputi , si care sa dea valoare mesajului de dreapta . PNL-ul s-a compromis iremediabil !

  raspunde comentariului
 • dusu

  08 iulie 2017 23:45

  cel mai mare liberal al romanicai cind cu demiterea olteanului grindeanu ii cerea astuia demisia de onoare, sa nu lase udmr sa poata santaja psd mare liberal ! da patriot

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design