Ovidiu Raețchi: Politicile pur stângiste ale Guvernului PSD duc țara înapoi la o guvernare de tip Văcăroiu

de Adrian Bărbulescu , 16 iulie 2017 - stire actualizata la ora 13:36, 16 iulie 2017
Ovidiu Raețchi: Politicile pur stângiste ale Guvernului PSD duc țara înapoi la o guvernare de tip Văcăroiu

Politicile "pur stângiste" ale guvernării PSD vor încetini motoarele economiei și duc înapoi țara la o guvernare "de tip Văcăroiu", a declarat deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

"Guvernarea PSD nu a produs nimic pentru acele elemente care asigură dezvoltarea unei țări. Nu avem investiții în infrastructură. Nu vedem nimic consistent in materie de autostrăzi. Toate proiectele majore sunt amânate în așteptarea unui fantomatic fond de dezvoltare", afirmă Ovidiu Raețchi, într-un comunicat dat publicității duminică.

El apreciază, totodată, că investițiile în modernizarea Armatei, care implicau și renașterea industriei locale, "au fost bifate doar teoretic, dar nu devin realitate". "În schimb, datoria externă a României a crescut cu 1,88 miliarde euro în primele cinci luni, un nou nivel maxim din decembrie 2014, deficitul de cont curent este cu 15% mai mare raportat la aceeași perioadă din 2016, investițiile statului sunt cele mai mici din ultimii zece ani (au scăzut cu 54% comparativ cu anul trecut), iar companiile străine și-au redus investițiile directe în România cu 13%", afirmă Ovidiu Raețchi.

Parlamentarul liberal acuză și faptul că "în orașele care au fost conduse de PSD banii merg spre ajutoare sociale și stadioane inutile", în timp ce "orașele din vestul țării, care au fost conduse de primari de dreapta (Timișoara, Sibiu, Arad, Oradea, Alba Iulia, Brașov) și-au schimbat fața, au cunoscut un proces major de modernizare".

În opinia sa, cazul Bucureștiului este "dramatic". "Nu s-a făcut nimic pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic. Nici măcar la nivel legislativ nu există această dorință. Câteva sute de clădiri se pot prăbuși în București la un cutremur puternic. Gabriela Firea nu a reușit, în mai bine de un an, să ofere nimic concret în materie de străzi, de pasaje, metrou, transport, benzi unice. Nimic, măcar o realizare pentru dezvoltarea orașului și a infrastructurii sale. În schimb, utilizează bugetul pentru festivaluri, concerte și nenumărate forme de ajutor bănesc direct (...) Politicile pur stângiste vor încetini motoarele economiei și ne duc înapoi la o guvernare de tip Văcăroiu", a adăugat Ovidiu Raețchi.

Comentarii

  • Mihaela

    16 iulie 2017 19:23

    Va oferim lucru pe internet cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email dia_bacsyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design