8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO Liviu Dragnea: Vreau să continuăm cu actualul premier

VIDEO Liviu Dragnea: Vreau să continuăm cu actualul premier

Liviu Dragnea a anunțat că există "intenții de remaniere" în Guvern, care vor fi discutate, după ziua de marți, în Comitetul Executiv Național al PSD, pe care l-a convocat joi.

Liviu Dragnea a precizat că decizia unei eventuale remanieri de Guvern nu se va lua marți, când la PSD se desfășoară doar o întâlnire, ci se va lua joi.

"Eu vreau să punem în aplicare programul de guvernare cu actualul Guvern, cu actualul premier", a precizat, cu toate acestea, Liviu Dragnea.

Dragnea a evitat să răspundă la întrebarea dacă ar accepta să fie demisă Sevil Shhaideh – considerată o apropiată a liderului PSD și una dintre persoanele implicate în afacerea Belina.

Pe de altă parte, liderul PSD a afirmat că el are cu Mihai Tudose o relație "de susținere", la fel de bună ca atunci când l-a propus pentru funcția de premier.

Întrebat dacă ar fi dispus să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD ca o condiție a rămânerii în funcție a premierului Tudose, Dragnea a spus: "Eu pot să plec și din țară dacă eu sunt cuiul lui Pepelea".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă