Gorghiu, despre Ponta: A luat toţi primarii şi a pierdut alegerile de i-a sunat apa în cap

de Carla Popa , 25 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 20:38, 25 ianuarie 2016
Gorghiu, despre Ponta: A luat toţi primarii şi a pierdut alegerile de i-a sunat apa în cap

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Alina Gorghiu a declarat luni la Botoşani că fostul preşedinte al PSD Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, deşi primarii "au fost cumpăraţi" cu ajutorul Ordonanţei 55, transmite Agerpres

"Nu numai că vrem două tururi de alegeri pentru primari, dar am dat vot prin corespondenţă. Ne-am opus acelei mişeleşti Ordonanţe 55 prin care primarii au fost cumpăraţi. Şi acum, ca să fac o paranteză: oameni buni, la ce i-a folosit lui Ponta? A luat toţi primarii şi a pierdut alegerile de i-a sunat apa în cap", a afirmat Gorghiu, cu prilejul lansării candidaţilor PNL la alegerile locale. 

Pe de altă parte, liderul PNL a vorbit de importanţa alegerilor locale din vara acestui an, susţinând că "5 iunie înseamnă data la care se renunţă la orice meteahnă a trecutului şi investim în viitor". "Ştiu că sunteţi obişnuiţi cu discursuri care de care mai pompoase de-a lungul vremii. A venit momentul să le spunem oamenilor despre proiecte. Astăzi, în 2016, românii nu se mai apleacă la o pungă sau o găleată. Credeţi-mă ce vă spun! Sunt foarte puţini cei care pentru atât de puţin îşi vând destinul pe patru ani de zile", a afirmat Gorghiu.

 

Comentarii

  • Vasaliut

    26 ianuarie 2016 14:11

    Elena Gorghiu este urmasa celorlalte ELENE ale Romaniei!, vorbeste numai prostii, desi sunt liberal nu o pot suferi fiindca curata scamele de pe Iohanis si Ciolos mai mult se plimba toata ziua inclusiv cred ca si la toaleta cu Blaga !

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design