Dragnea:"Iohannis este beneficiarul politic al execuţiei mele!"

de Iulian Budușan , 13 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 23:09, 13 noiembrie 2017
Dragnea:"Iohannis este beneficiarul politic al execuţiei mele!"

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a declarat, luni seară, la România TV că este supus unei execuții politico-mediatice, iar principalul beneficiar al acesteia este peședintele Klaus Iohannis. Șeful PSD nu crede că există vreun membru din conducerea partidului care să nu aibă vreun dosar făcut. Şeful PSD a vorbit şi despre dosarul în care este acuzat de DNA de constituire grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudă cu fonduri europene şi a dezvăluit faptul că astăzi a aflat şi el că în 2001 a constituit un grup infracţional. 

„Poate vă dezamăgesc. Nu am ce să vă povestesc. Mi-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de suspect în dosar şi ce a apărut în comunicatul DNA mi s-a adus la cunoştinţă. Nu m-au întrebat nimic, în această fază nu se face asta. Aduceţi-vă aminte de perioada de după Referendum, în 2012, şi de cum a apărut acel dosar. Presiunea procurorilor, cancelarii străine care strgau că am fraudat la referendum, în final s-a decis ca eu să fiu condamnat fiindcă din sediul PSD s-au transmis nişte sms-uri. Aşa se va întâmpla şi în acest dosar.

Statul paralel

De mulţi ani se vorbeşte despre un sistem paralel ilegitim. Sistemul este un instrument tăios care are ca scop să intimedeze adversarii politici, să facă dosare, să folosească putere4a cu cruzime asupra celor care nu ascultă. E stat paralel, stat invizibil, alţii i-au spus putere ocultă. Sistemul devine speriat, sunt tot felul de dezvăluiri. La Comisia SRI sunt foarte mulţi oameni care vor spune destule. Mai e Comisia SIPA. Sunt foarte multe fronturi deschise de către noi ca să facem rânduială în modul în care acţionează instituţiile statului. E greu. Sunt oameni care aproape li se îndoaie genunchii. E vorba de intimidare”

„Nu sunt în situaţia să dau înapoi!”

Cei care cred că cei care fac rău continuu nu o să plătească la un moment dat, se înşeală amarnic! Mie mi-ar fi foarte uşor să mă retrag. Mă bagă sau nu mă bagă în puşcărie dar, noi nu suntem în situaţia în care să dăm înapoi. Mi s-a spus: dom'le, gândeşte-te şi la partid!

Respinge acuzaţiile DNA

Resping categoric acuzaţiile din acest dosar. Povestea cu Tel Drum e veche. E de prin 2001. A ajuns Traian Băsescu preşedinte şi au început să fie audiaţi oameni. S-au deschis şi s-au închis dosarele. Dacă era ceva, l-ar fi găsit!  În România s-a dovedit că mulţi oameni au stat degeaba în puşcărie.

Despre OLAF

Eu nu cred că într-o anchetă a OLAF-ului s-a ajuns la concluzia că eu aş fi implicat într-un astfel de dosar. Eu delegasem atribuţiile şi pe proiectele europene s-au ocupat vicepreşedinţi şi funcţionari. Asta nu înseamnă însă că ei au făcut ceva ilegal acolo. Vreau să văd şi eu care este legătura mea, a lui Liviu Dragnea!

„Nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă dosare făcute de DNA!”

Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă dosare făcute de DNA. Nu e năucitor, e îngrozitor! E şi cazul unor lideri locali. Nu aţi văzut cazul lui Maricel Popa?! Când se întâmplă asta, cine mai duce mai departe toate reformele? Maricel ar fi trebuit să producă expertiză pe bălegar! Iohannis este beneficiarul politic al execuţiei mele! Aşa cum sistemul a sărit pe Băsescu, la un moment dat va sări şi asupra dumnealui. Dacă eram băiat cuminte şi ascultător, nu mai aveam probleme acum. Era linişte şi pace!

Legile justiției, cuiul lui Pepelea

Sunt convins că şi miniştrii au dosare. Toată conducerea PSD şi tot guvernul sunt înţesate de dosare. Prea se leagă toate! Viaţa nu se încheie astăzi, vom mai discuta despre asta. Nu este o joacă, nu este o glumă! Noi trebuie să modificăm legile justiţiei. În viaţă trebuie să lăsăm ceva în urmă. În Parlament eu nu am simţit ezitări. Modificarea Legilor Justiţiei este cuiul lui Pepelea!

Legile Justiţiei vor fi adoptate în această sesiune parlamentară. Apoi or să înceapă contestaţiile, o să înceapă circul lui Iohannis. Important este ca aceste legi să fie adoptate cu prevederile pe care le aşteptăm cu toţii. Apoi ne vom bate cu toate armele legale pentru ele.

Generalul Pahonțu a fost omul lui Băsescu, acum este al lui Iohannis

Mesajul meu pentru domnul general Pahonţu e să îşi vadă de SPP. A fost omul lui Traian Băsescu, acum e al lui Klaus Iohannis. Sunt activaţi foarte, foarte mulţi! De acum încolo, le transmit oamenilor care îmi spun diverse chestii să le spună şi în mod public. Sunt oameni curajoşi. Cred că unii vor spune şi public.”

Comentarii

 • Victor Goliac

  15 noiembrie 2017 16:38

  Nu Domnule Dragnea, nu Iohannis beneficiaza, dar POPORUL roman beneficiaza de situatia dvs, De fapt, v-ati creat-o singur ! Se spune ca "hotii sunt aceeasi si-n ziua de Paste" !De asemenea, toate schimbarile fiscale si juridice pe care le faceti de la inceputul 'mandatului' dvs., nu sunt necesare si dupa ce faceti o schimbare, trebuie sa faceti alte 20. Ce vreti sa acoperiti cu toate schimbarile astea ?Americanii spun daca nu este stricat nu incerca sa-l repari !

  raspunde comentariului
 • Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

  15 noiembrie 2017 16:34

  Belinezul si-a vopsit parul blond, sa para mai ingenuu, dar nu-si schimba si naravurile, calomniaza fara probleme, ca sa isi scape pielea si averea! Beneficiarul caderii lui, pe care o asteptam cu nerabdare justificata, suntem noi, cetatenii acestei tari. Prea mult a furat, prea mult a mintit, prea mult a calomniat, prea multe intrigi a tesut. Este vremea ca toate acestea sa fie decontate la tribunal si sa isi primeasca pedeapsa, inainte de a distruge ireversibil Romania!

  raspunde comentariului
 • Tepus

  14 noiembrie 2017 17:22

  ACUM DNA IL VREA !! IL INVITA PE DRAGNEA !! SA DECLARE CE-A FURAT !! SI SA REDEA TOT LA STAT. !! SA PLATEASCA, AM MAI ZIS, !! MACAR HOTELUL TURRIS. !! SAU SA DEA AVEREA TOATA, CA E DE LA STAT FURATA.

  raspunde comentariului
 • Constantin

  14 noiembrie 2017 17:21

  Din nou minți flausatule !Beneficiarul este ...SOROS !!!

  raspunde comentariului
  • Sarpele

   15 noiembrie 2017 8:22

   Soros prefacut in sarpele biblic ii soptea la ureche lui Dragnea - fura, fura, nu te prinde ca te apara sparlamentul, nu poate sa mearga tot parlamentul la bulau. PSD acum il da in gat pe Soros - deacum pe burta sa te tarai pentruca ai ispitit pe Dragnea si Bombonica, care nu ar fura nici un varf de ac daca nu era Soros.

   raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  14 noiembrie 2017 17:20

  INTREBARI PT. DNA, PARCHETUL GENERAL SI SRI. Se impun urmatoarele intrebari 1. De ce nu a fost arestat pana in prezent infractorul Dragnea, pt. ca a furat Hotelul Turris, in 2009, cu ajutorul sotiei sale Bombonica si srijinit probabil de consilierul sau juridic si director executiv, Carmen Dan ? Si de ce statul nu a recuperat respectivul hotel ? 2. De ce nu a fost deblocat dosarul 6311-2-2012, tinut cu NUP de Nitu la Parchetul General pentru ca Dragnea sa nu plateasca impunerea de catre ANAF a 31 milioane de dolari, evaziune fiscala pt. neplata impozitelor si taxelor la Hotelul Turris ? De ce este impiedicat ICCJ si acum sa judece respectivul dosar ? 3. De ce autoritatile au permis sotilor Dragnea sa fure Hotelul Turris si apoi sa-l vanda ? 4. De ce au fost musamalizate, pana in prezent, paguba de 110 milioane de lei- valoarea reala a hotelului, in 2009, cand a fost furat, si 31 milioane de lei- valoarea evaziunii, impusa de ANAF pt. neplata de impozite si taxe de catre Bombonica la hotelul Turris ? Intreaga tara stie, din presa si de pe net, ca LIVIU DRAGNEA, abuzand de functia de presedinte al C.J.Teleorman , a furat HOTELUL TURRIS din Turnu Magurele, in 2009, folosindu-se de fosta sa sotie. Bombonica a platit o suma modica de 114 mii de lei, cand hotelul valora in realitate 110 milioane de lei, adica de o mie de ori mai mult. In 2011 a existat probabil un razboi intre FINANTE si Consiliul Judetean, la Alexandria, unde Carmen Dan a fost consilier juridic si director executiv, in cadrul CJT, a lui Dragnea, din 2002 pana in 2012. Si, ca sa-i scape de puscarie pe sotii Dragnea, care furasera un hotel de 8 etaje, s-a inscenat un aranjament de retrocedare ilegala ca hotelul nu a fost cumparat cu 114 mii de lei de Bombonica, ci i-a fost retrocedat. Cred ca Dragnea a beneficiat de sprijinul angajatei sale, Carmen Dan, la toate marile ilegalitati savarsite de presedintele CJT in perioada 2002-2012, ca nu degeaba si-a adus-o Dragnea de la Videle la Alexandria. Astfel, Finantele a lasat-o pe Bombonica sa ramana proprietara pe Hotelul Turris. Dar a impus-o sa plateasca statului 31 milioane de lei, in 2011, ca evaziune fiscala, fiinca Bombonica nu platise impozitele si taxele cuvenite pana in 2011 pentru hotel. Dragnea a vandut apoi Hotelul Turris, pe bani grei, unei doamne care administra chiar respectivul hotel. Sotii Dragnea au ramas cu milioanele incasate pe hotel, si nici impunerea de 31 milioane de dolari, echivelenta cu 7,5 milioane de euro, nu au mai platit-o, din cauza ca dosarul penal 6311-2-2012, care ajunsese la ICCJ, a fost blocat de Nitu cu NUP la Parchetul General, unde e blocat si in prezent.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  14 noiembrie 2017 17:16

  Este adevarat ca Iohannis va beneficia de schimbare, daca Romania se va elibera de banditul Dragnea. Asta nu inseamna ca Iohannis l-a ajutat in vreun fel pe Dragnea sa jefuiasca tara. Fii atent banditule, ca dupa Tel Drum, urmeaza dosarul ,,HOTELUL TURRIS,, si altele. TREBUIE SA INAPOIEZI STATULUI HOTELUL CU * ETAJE PE CARE L-AI FURAT SI SA ACHITI SI 7,5 milioane de euro din dosarul penal 6311-2-2012 blocat de Nitu cu NUP.

  raspunde comentariului
 • Marconi

  14 noiembrie 2017 13:20

  Vechea placa DNA Presedentia toate cele sunt de vina ca fura Dracnea de rupe . Atat tupeu nu vedeai nici pe timpul impuscatului cat vezi la otrepele astea de comunisti . Dragnea tea pus DNA sa furi zeci sute de milioane de euro ?? Un hot infractor de cea mai joasa speta acest Dragnea , ce ma bucur ca ai furat din bani UE acum sigur faci puscarie cu ceva ani bun UE nu se joaca cu banii contribuabililor

  raspunde comentariului
  • joja

   15 noiembrie 2017 9:41

   ar fi bine sa intervina UE, altfel nu se intampla nimic. hotul dragnea si toata clica psd- istilor vor fura tara in continuare fara jena.

   raspunde comentariului
 • unu

  14 noiembrie 2017 11:55

  Marsh mah dragneo! Marh de-aci pui de naparca ce esti! Iti vine clipa, tic-tac tic-tacFugi cat mai ai unde si cand!Rog toate serviciile romanesti, care mai au ceva romanesc in ele, sa intervina pt a-l stopa pe acest individ! Faceti-va datoria in slujba noastra a cetatenilor romani si scapati-ne din tara noastra!

  raspunde comentariului
 • adrian

  14 noiembrie 2017 11:46

  Aiurea, cetatenii romani sunt beneficiarii. Daca v-a mancat in *** sa furati, acum mergeti la puscarie.

  raspunde comentariului
 • Gigurtu

  14 noiembrie 2017 11:17

  98 la suta din dosarele DNA se refera la politicieni care acum sunt la PSD. Asta spune totul despre credibilitatea PSD, sau asta spune totul despre credibilitatea DNA !

  raspunde comentariului
  • Cei 98 la suta din hoti

   15 noiembrie 2017 16:56

   clampanesc contra DNA! La oamenii cinstiti, DNA se bucura de credibilitate! Exceptie fac senilii ascultatori ai antenelor si ai acelui mincinos 'Radio Guita'. Insinuarile pe care le debitezi 'cu nevinovatie' sunt penibile! PSD distruge tara!

   raspunde comentariului
  • joja

   15 noiembrie 2017 9:43

   dar raomanul este atat de prost, naiv si manjit, incat daca maine sunt alegeri tot psd ul ar iesi castigator.

   raspunde comentariului
 • demisiunea

  14 noiembrie 2017 11:14

  eliminarea unui penal deja imbogatit va aduce la butoane un viitor penal care va trebui si el sa se imbogateasca, ca doar n-o ramane de rasul la ailalti

  raspunde comentariului
 • demisiunea

  14 noiembrie 2017 11:12

  din pacate pentru noi, toti astia din politica sunt la fel, de la o extrema la alta, si de la o tara la alta.

  raspunde comentariului
 • Kermit

  14 noiembrie 2017 11:07

  Din cauza lacomiei ai ajuns aici dobitocule ... Nu Iohannis este de vina ci caracterul tau.

  raspunde comentariului
 • TILICA

  14 noiembrie 2017 9:31

  AFARA CU PENALII SI PUSCARIABILII DIN VIATA PUBLICA...................S-A AJUNS DUPA 27 DE ANI CA RO DEVORATA SI DECIMATA DE AVUTIA SA NATIONALA SA FIE CONDUSA SI ADMINISTRATA FURATA NUMAI DE PENALI SI PUSCARIABILI........BURGHEZIA COMUNISTA instalata in RO si cu sprijinul PUTERII REZERVATEservicii secrete, sistem judiciar , armata ESTE MULT MAI HIDOASA SI ASUPRITOARE DECAT TOATE CLASELE SOCIALE INTALNITE IN ISTORIA UMANITATII .RO ESTE AJUNSA PE FUNDUL UNEI PRAPASTII. RO ESTE STAT MAFIOT.Dupa evenimentele din decembrie 1989 cei mai multi romani traiesc cu senzaia că ara nu e guvernată sau că ar fi pe ultimul drum si resimt cu o acuitate dureroasă dezagregarea, disoluia, absena oricărei strategii a poporului roman, pentru poporul român. Ca natie avem nevoie de niste coordonate, niste raspunsuri. Ce facem cu daruirile lui dumnezeu pentru neamul nostru? Cine sîntem noi ca popor? Cine vrem să fim ori sa devenim? Dacă ne punem asemenea întrebări, dacă ne interesează ce cerem noi de la noi înine ca neam i ca stat, unde anume avem posibilitatea să ne poziionăm în matricea naiunilor moderne, din punct de vedere cultural, politic, economic, social, unde putem fi situati peste zece si mai multi ani i ce se întreprinde concret pentru asta, atunci cei cu discernamantul neafectat nu putem ramane pasivi fata de realitatile amenintatoare la adresa neamului romanesc.

  raspunde comentariului
 • Argus

  14 noiembrie 2017 8:30

  ttoată conducerea PSD are dosare, pentru că toi au fost recrutai din rândurile hoolor i escocilor cu experienă.

  raspunde comentariului
 • Alecu

  14 noiembrie 2017 8:16

  Astept cu nerabdare sa citesc operele lui Dragnea

  raspunde comentariului
 • goe

  14 noiembrie 2017 8:13

  Nu conteaza cine e beneficiarul. Conteaza eliminarea unui penal milionar din frunte tarii.

  raspunde comentariului
 • Nu mai furati

  14 noiembrie 2017 7:08

  Iohannis era avantajat cu un adversar puscariasi.

  raspunde comentariului
 • Bircea madea

  14 noiembrie 2017 6:38

  BELINEZULE,doar prostacii latrina3 și Ghiță TV spălați pe creier mai cred minciunile tale cu statul paralel.a și mai e O bătrânică senilă ,tăriceanca.......

  raspunde comentariului
 • Mircea Georgscu

  14 noiembrie 2017 2:56

  In cazul când liderul PSD afirmă că toți membrii din conducerea PSD au dosare, aduce acuzații grave împotriva propriului partid. Dacă totuși acuzațiile sunt reale, atunci PSD este cel mai corupt partid politic din Romania, și trebuie să plece de la guvernare. Cel puțin câțiva ani de acum încolo, cea mai potrivită soluție pentru guvernare rămâne aceea a unui guvern profesionist de tehnocrați. Până când nu se reformează, și nu se curata clasa politica de coruptie la toate nivelurile nu are rost sa guverneze nici un partid. Din păcate politica este percepută de către partide, atunci când ajung la guvernare, că și momentul absolut providential, când pot să-și însușească banii publici fara sa fie trași la răspundere, și să apeleze la toate tertipurile de încălcare a principiilor democratice, sub masca binelui popular.

  raspunde comentariului
  • zava

   14 noiembrie 2017 8:33

   LOL, bună observație. Într-adevăr, dacă PSD are dosare penale pe numele tuturor celor din conducere atunci este cel mai penal partid din RO.

   raspunde comentariului
 • Cand doi se bate....

  14 noiembrie 2017 2:05

  Ce frectii tot indruga si prostovanul asta penaltic ca doar n-o sa castige Johannis ceva de la PSD-ul lor de hoti ! Daca castiga cineva - ala e poporul asta jerpelid si jumulit de PSD 27 de ani cu intreprinderile la fier vechi si terenurile fabricilor furate tot de PSD sa faca MALL-uri.

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  14 noiembrie 2017 1:17

  Și Konchita Wurst a zis.. Luați și înbucați, acesta ecce preskuru pizderului care a refuzat să ia loc la masă cu noi.

  raspunde comentariului
  • Catre moderatorul forumului

   14 noiembrie 2017 5:18

   Va rugam insistent sa va faceti datoria fata de ziar si fata de cititorii decenti! Sunt inadmisibile si intolerabile postarile individului care isi zice in bataie de joc "Kuminecaturile Gemene" si "3cce Arianuss". Postarile sunt vulgare, batjocoresc sentimentele religioase si credinta multor cititori si sunt jignitoare pentru orice om normal si cu bun simt! Nu ar trebui sa tolerati asa ceva! Este o ofensa pentru RL !!

   raspunde comentariului
   • Pudicul

    14 noiembrie 2017 8:00

    Subscriu si eu la dorinta de a bloca acest ...probabil bolnav psihic ce nici sa scrie corect nu stie...nici sa formuleze o fraza logica...El mai posteaza si sub nick-name-ul de... UN ROMAN...pe langa Kuminecaturile si Ecce...dar se vede virgula pusa dupa orice cuvant ca e acelasi ...sa-i zicem OM

    raspunde comentariului
 • Steve

  14 noiembrie 2017 1:02

  Așa ecce Adam, populația întregului Pământ ecce beneficiarul defapt. Lumea întreagă va beneficia în kurând de roadele bananierului primordial nu numai elita de la masa tăcerii.

  raspunde comentariului
 • costica

  14 noiembrie 2017 0:12

  Atât timp cât vei continua să susii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care i le doreti, acestea vor continua să se petreacă în viaa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea Te-ai născut bogat. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
 • Adam

  14 noiembrie 2017 0:11

  Populatia e beneficiarul excrocule.

  raspunde comentariului
 • Enescu

  13 noiembrie 2017 23:53

  Aceasta maimuta PSD trebuie bagata la BULAU ca poate sa o intinda prin SERVIA sau BraziliaMai este unul prin SERVIA HOT de meserie de care Tudorel Toader cel sfint nu ne spune NIMIC

  raspunde comentariului
 • Mult tupeu pe Dragnea!

  13 noiembrie 2017 23:36

  Dupa ce ca a delapidat, si-a insusit bunuri din averea statului, si-a facut o avere fabuloasa, pe care nu ar avea cum sa o justifice cu leafa lui de bugetar, tot el se da nedreptatit, persecutat, "haituit". Mare nerusinare. Incearca si el zicala 'Cea mai buna aparare este atacul'. Atata doar ca nu are pe ce se baza. Tot ce indruga se bazeaza pe minciuni, pe tupeu, pe calomnie. Evident ca are tupeul sa pomeneasca de "statul paralel", de Servicii, etc, ca dor nu mai tine cu "Basescu e de vina", sau cu "Soros ma urmareste". Nu, stimabile, hotiile dumitale te urmaresc, ele te dau de gol. Ai furat mai ales cu mainile altora, te-au ajutat si Shhaideh si madam Plumb si altii, dar tot se vede ce ai invartit. Ti se apropie sorocul si se vede ca esti disperat! Pe buna dreptate!

  raspunde comentariului
 • 3cce Arianuss

  13 noiembrie 2017 23:23

  Plutonul maresalului Johannescu a scos artileria grea, dupa ce a vazut ca aruncatul cu hartie igienica nu merge... Pizderul Sef sa faca bine sa-si puna vesta bullshit proof ca kknarii sunt determinati sa ajunga in capatul kurcubeului nu ca data trecuta...

  raspunde comentariului
  • adrian

   14 noiembrie 2017 11:48

   Esti bolnav. Rau. Du-te si te trateaza.

   raspunde comentariului
  • Ecce comentariul

   13 noiembrie 2017 23:49

   Esti un obsedat nenorocit si un Psd-ist masochist din mama in fiu. Coprolalic si bolnav de nervi. Propagandist KGB-ist lipsit de orice valoare. Sau, pre limbajul tau, un kakanar facut de mamitica ta cu un soldat rus.

   raspunde comentariului
  • Catre moderator

   13 noiembrie 2017 23:30

   Daca va respectati ziarul si daca va respectati cititorii, va rugam sa nu mai permiteti comentarii obscene, murdare, ca acesta postat de asa-zisul '3cce Arianus". Daca chiar vrea sa il critice pe Presedinte, ca sa il ajute pe Dragnea - desi nu are cum sa il ajute -, ar putea sa incerce acest lucru scriind civilizat! Ar fi bine sa ii interziceti postarile, pana cand isi revine la bun simt!

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design