Cum vor arăta structurile pe care liberalii le vor alege la Congres

de Romulus Georgescu , 04 martie 2017 - stire actualizata la ora 15:49, 04 martie 2017
Secretarul general al PNL, Cristian Busoi, a prezentat modificările la statut

 

Modificările la Statutul Partidului Național Liberal au fost adoptate sâmbătă de Consiliul Național de Coordonare, cu o largă majoritate, înregistrându-se 14 voturi împotrivă și 15 abțineri.
Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a prezentat în CNC modificările la statutul formațiunii.
El a precizat că PNL va avea patru paliere de conducere: Convenția Națională, redenumită Congres — forul suprem, Consiliul Național — organismul de dezbatere politică și de decizii, care se reunește ori de câte ori este nevoie, Biroul Politic Național — for în care se iau toate deciziile majore și din care fac parte aleșii la congres, liderii județeni, foștii președinți ai PNL, liderii grupurilor parlamentare și ai organizațiilor speciale și Biroul Executiv — pentru problemele curente.
Potrivit lui Bușoi, Biroul Executiv va fi format din președinte, un secretar general, patru prim-vicepreședinți pe domenii, aleși uninominal de CNC, opt vicepreședinți pe domenii, care vor coordona comisiile de specialitate, aleși direct în CNC și care sunt incompatibili cu orice altă funcție în partid, opt președinți regionali, aleși de delegați doar din regiunea respectivă, 16 membri aleși de CNC care pot fi președinți de filiale, aleși pe listă.
El a mai spus că structurile la nivel județean rămân aceleași și că președinții de organizații speciale vor avea drept de vot în organizațiile județene.

 

Comentarii

 • El Condor

  06 martie 2017 5:18

  Au uitat sa numeasca BANDANTII formati din MAREA MASA A FRAIERILOR COTIZANTI , care sa-i stearga la poponou pe MEMBRII CLASEI CONDUCATOARE a PDL pnl , precum si MEMBRII BIROULUI PUPIN ... de serviciu .

  raspunde comentariului
 • ...când vezi în akțîye păPușoiu' ăsta oltenis, urangutanu' PeNaLilor, te pufnește râsu', nu altceva... Brava, Ioha' ! ...nu mai ești singura marionetă-cu-puță lăbărală a lu' Embassy... HAHAHA !

  05 martie 2017 1:07
 • Un prost

  04 martie 2017 16:04

  Bre nea BUSOAIE !!!!!! Bre !!!!! Te-a tarat nea IOHANNIS dupa el la toate iesirile lui inaintea alegerilor pentru capital .........stai bre ghinisor acolo euro........ o ai si pe MONY MACO ....lasa-l bre pe IOHANNIS CA ARE TREABA ACUM ............ZUGRAVESTE NISTE CASE .............Lasa-l in pace ca e nemultumit

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design