Ce le-a promis tinerilor Mara Mareș, pentru a-i convinge să se înscrie în PNL

de Mihai Diac , 11 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:56, 11 noiembrie 2017
Mara Mareș

Deputata Mara Mareș, noua șefă a tineretului liberal, a anunțat sâmbătă că dorește să atragă tinerii români spre PNL, informează Agerpres.

Astfel, Mara Mareș a anunțat că în această lună vor debuta ''Cafenelele liberale'', care se vor desfășura bilunar, eveniment prin care se urmărește ''o educație politică'' și, de asemenea, care să garanteze că toți tinerii liberali ''știu și sunt în stare să poarte o dezbatere despre valorile liberale și despre istoria PNL''.

Președinta Tineretului Național Liberal (TNL), Mara Mareș, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că scopul său și al colegilor săi este să deschidă partidul către tineri și să-i facă pe aceștia să înțeleagă că implicarea politică este cea mai directă cale de a produce o schimbare.

Prezentă sâmbătă la Alba Iulia, la prima ședință a noului Birou Executiv Național al tinerilor liberali, Mara Mareș a afirmat că vrea să facă din TNL ''cea mai puternică'' organizație de tineret din țară.

''Scopul nostru este să deschidem partidul către tinerii României și să-i facem pe aceștia să înțeleagă că implicarea politică este cea mai puternică și mai directă cale de a produce o schimbare'', a declarat, într-o conferință de presă, liderul TNL.

Mara Mareș a menționat că în cadrul ședinței se va propune spre adoptare Declarația de la Alba Iulia a TNL, intitulată ''România altfel, prin noi înșine''. De asemenea, tinerii liberali discută despre oportunitatea depunerii unui memorandum la Guvernul României, prin care să ceară abrogarea măsurilor fiscale adoptate recent.

''Acestea afectează tineretul din România extrem de mult'', a arătat liderul TNL.

Ea a catalogat respectivele măsuri fiscale drept ''niște absurdități care nu vor face decât să ducă România în dezastru și să afecteze cel mai mult pătura socială a tinerilor''.

În altă ordine de idei, Mara Mareș a spus că nu întâmplător a fost aleasă Alba Iulia ca loc de desfășurare a primei ședințe a noului Birou Executiv Național al TNL, făcând trimitere la faptul că orașul este un simbol al unității. ''Nu am considerat că ar exista un loc mai bun decât Alba Iulia'', a susținut aceasta.

Comentarii

 • Aaron Bergman

  14 noiembrie 2017 17:23

  Pai tot la faza cu promisiuni ati ramas?

  raspunde comentariului
 • Amad

  13 noiembrie 2017 8:38

  Asta-i viitorul? Astia-s tinerii care vor schimba ceva?TEAPA! Nimeni nu-i inscris in vreum partid decat pentru bani si functii.Cititihttpnewsbv.ro20171021fata-tata-mara-mares-zisa-castorita-carpati-face-jocuri-masa

  raspunde comentariului
 • emil

  11 noiembrie 2017 21:47

  Doamne ferește de-un război mondial, cu așa conducători nu mai rămâne nimic din țară.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design