Carmen Dan: Sorin Grindeanu este o păpușă pe care Victor Ponta o întoarce periodic

de Adrian Bărbulescu , 18 iunie 2017 - stire actualizata la ora 09:34, 18 iunie 2017
Carmen Dan: Sorin Grindeanu este o păpușă pe care Victor Ponta o întoarce periodic

Premierul Sorin Grindeanu este doar o păpusă a cărei cheiță se întoarce periodic, în spatele cheiței fiind "cel care se vrea adevăratul premier, respectiv Victor Ponta", a declarat ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan.

"Era un cu totul alt om, acum are o problemă care ține mai mult de dereglarea unor mecanisme. Este doar o păpușă a cărei cheiță se întoarce periodic. În spatele cheiței se află cel care se vrea adevăratul premier, Victor Ponta. (...) Ar fi trebuit să dea dovadă măcar moral că înțelege gravitatea acestei situații. Este foarte hotărât să conducă un Guvern alcătuit din propria lui persoană și cu încă un tânăr exuberant. Nu are cum să constituie un guvern legitim. (...) În prezent este premierul nimănui", a declarat Carmen Dan la România TV.

Ea a susținut că situația actuală a fost cauzată de un "plan stabilit dinainte, premeditat". Întrebată cum comentează faptul că a fost sunată de către secretarul general al Guvernului, care a felicitat-o pentru că era la minister, ea a opinat că, ''din noua calitate pe care o are, domnul Ponta a vrut să arate că este un om corect''.

''Nu o să mă bucur ca o fetiță că m-a sunat domnul Ponta. (...) A vrut să arate că și-a luat în serios responsabilitățile în SGG", a adăugat Carmen Dan. Ea a mai spus, referindu-se la trimiterea demisiei sale și a lui Sevil Shhaideh președintelui Klaus Iohannis, că premierul le-a considerat un obstacol către succesul pe care îl anticipează și pe care nu îl va obține.

"În calculul său, eu și Sevil ocupăm două poziții importante către succesul pe care îl anticipează și pe care nu-l va obține. Ceea ce se întâmplă acum nu mai are nimic de-a face cu moralitatea. Au considerat că noi reprezentam un obstacol", a conchis Carmen Dan.

Comentarii

 • Alin Darius Manea-Boeriu

  19 iunie 2017 11:30

  PSD-ilor scăpai dreaq de DraCnea dacă vrei să vă respecte românii. Scandalul esget despre ***** cu mustaă nu despre PSD, clar??

  raspunde comentariului
 • jan

  19 iunie 2017 7:06

  Iote-teee, a prins glas secretara. Cum e atins la lingurica el lidero maximo, cum sare la felatie secretara. Dar aici e gam greu mai sunt vreo 2-3 vite care se reped la supt. Vezi Largutza, firea, servil,

  raspunde comentariului
 • Cruels

  18 iunie 2017 14:15

  Da fato!Ai dreptate doar intr-un singur sens s-a desteptat duoa ce Draknea la tot intors cu cheia franceza pentru a-l apara pe condamnat si cand nu s-a mai lasat intors, ce sa vezi? Nu mai e bun ca prim ministru.Voua chiar nu va mai este rusine de oamenii acestei tari pe care ii credeti prosti? Plecati acasa borfasilor ca ati distrus tara asta prin cei doi MUPETZIDraknea si Tariceanu.

  raspunde comentariului
 • cruela

  18 iunie 2017 14:08

  HOPA !A-nceput si a - - - - ata sa vorbeasca .Pupati-l in f - nd pe Draknea si plecati dreaku acasa la cratita, matracuca, tu si cu muta de Shaidek care si aia a inceput sa ciripeasca Nu mai vorbesc de guraliva de la CARACIl sau Craiova,ma rog.Nu sunteti nici la degetul mic al lui Grindeanu.Nu uitati ca este matematician si nu prostii fac Facultatea de matematica.Capisce ! gospodinelor?

  raspunde comentariului
 • Goe

  18 iunie 2017 9:53

  Cine vorbeste! Toti aia care v-ati dat demisia v-ati recunoscut imcompetenta si sunteti hartii igienice folosite de zdrangnea. Mirositi a crema ****!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design