Campanie electorală: Băsescu, îngrijorat de fondurile UE pe care le pierde România

de Maria Ionescu , 05 martie 2016 - stire actualizata la ora 19:32, 05 martie 2016
Campanie electorală: Băsescu, îngrijorat de fondurile UE pe care le pierde România

Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Buzău, că România "pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administraţiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile".

 El a precizat, în context, că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte "înainte de campania electorală".

Peste 400 de membri şi simpatizanţi ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidaţi pentru primăriile din judeţ, în prezenţa liderului formaţiunii.

 Printre candidaţi s-a aflat şi fostul şef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcţia de primar al municipiului Buzău.

 Traian Băsescu a cerut candidaţilor MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte.

 "În judeţul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetăţenilor că avem soluţii. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD şi PNL, care şi-au dat mâna, dar aceste partide şi-au terminat mandatul pentru România', a mai declarat Băsescu.

 Preşedintele MP a cerut organizaţiilor locale să ţintească primul loc şi să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD şi PNL.

Comentarii

 • Kurt Roth

  06 martie 2016 16:07
 • Dadi

  05 martie 2016 20:09

  OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Vrei mai multe detalii? Solicita-le acum la adresa de email cosdadiyahoo.com

  raspunde comentariului
 • Basescu Mondial

  05 martie 2016 19:54

  E previzibil, pensiile si salariile trebuie faultate.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design