27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăTechAlina Gorghiu: Îl somez pe premier și pe parlamentarii PSD să spună...

Alina Gorghiu: Îl somez pe premier și pe parlamentarii PSD să spună public că nu vor legea votului prin corespondență

Copreședintele PNL Alina Gorghiu îi somează pe premier și pe parlamentarii PSD să spună public că nu vor legea votului prin corespondență, afirmând că ”mai bine să își asume răspunderea încălcării Constituției în continuare”, informeazăAgerpres.  
"L-am lăsat la dispoziția tuturor grupurilor parlamentare. Doar că, din păcate, Ponta, în continuare, este ostil electoratului care nu l-a votat. Aceste rațiuni, care țin de ordin personal, mă conduc către o singură concluzie, anume că Ponta nu oferă nimic decât dacă primește voturi. Îl somez pe premier și pe cei din PSD care sunt în parlament să spună public că nu vor această lege. E mai bine să își asume răspunderea încălcării Constituției în continuare", a spus Alina Gorghiu sâmbătă, de la Oradea.

Liderul PNL susține că în acest caz este este vorba de o lispă de voință politică din partea social-democraților.

"Așa cum am sesizat și cu șase luni înainte de campania electorală blatul străveziu între Ponta, Elena Udrea și Băsescu, așa vă semnalez acum această lipsă de voință politică, ca să nu o cataloghez altfel, atunci când vine vorba despre legea votului prin corespondență" a mai spus Gorghiu.

Totodată, referitor la problemele care au existat la votul din diaspora la alegerile prezidențaile din 2014, copreședintele PNL a afirmat așteaptă să vadă cine sunt vinovații. 

"Sunt absolut convinsă că instituțiile care se ocupă de acea anchetă a încălcării drepturilor fundamentale la momentul alegerilor prezidențiale vor veni, în cel mai scurt timp, cu un rezultat. Aș vrea, în numele celor care nu au putut să își exercite acest drept de vot, să văd cine este vinovat de acest lucru" a mai declarat Alina Gorghiu. 
 

Cele mai citite

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...
Ultima oră
Pe aceeași temă