Senatul amână cu o săptămână avizarea modificărilor la Codul Fiscal

de Iulian Budușan , 14 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 16:46, 14 noiembrie 2017
Senatul amână cu o săptămână avizarea modificărilor la Codul Fiscal

Comisia economică din Senat a amânat marţi avizarea proiectului de lege pentru aprobarea OUG privind modificarea Codului Fiscal, o decizie similară urmând să ia şi Comisia de buget, care este comisie raportoare. Preşedintele comisiei, liberalul Daniel Zamfir, invocând necesitatea unei dezbateri la care să participe şi reprezentanţii mediului de afaceri.

Prezent la şedinţa Comisiei economice, social-democratul Eugen Teodorovici, preşedintele Comisiei de buget din Senat, a precizat că raportul va fi adoptat în şedinţa de săptămâna viitoare.

Potrivit celor doi, întâlnirea cu reprezentanţii mediului de afaceri va avea loc, cel mai probabil, luni, în paralel cu şedinţa de plen a Senatului.

Liberalul Daniel Zamfir a depus două amendamente, unul care prevede că firmele cu o cifră de afaceri mai mică de un milion de euro vor avea de ales între a plăti impozit de 16% pe profit sau a plăti un impozit de 1% pe cifra de afaceri. Cel de-al doilea amendament prevede că modificările la Codul Fiscal, prevăzute de ordonanţa de urgenţă a Guvernului, vor intra în vigoare la şase luni, nu de la 1 ianuarie 2018, cum prevede OUG.

Comentarii

  • un prost

    14 noiembrie 2017 18:35

    BOI!!!!!! DA CE DESTEPTI SUNT LIBIRARI ASTEA BOI !!!!! CREZ CA O SA MERG SI IO LA EI SA MA FAC DISTEPT AI CU LUDOVICU CU BUSANU ALINUTA SI TURCANCA MAI ALES CA O SA DEA MEDITATII DOM PROFESOR DE LA CASTELUL DI COTRO-CENI DIN DEAL CU LEGEA LU OM CI-CA-LUMEA-I AI DRAGA !BRE AMU POA SA VIE SI BULDOGUL CA A SCAPAT DE PANDAIMOS ????

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design