9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Mihai Tudose, către ministrul Sănătății: Trebuie să avem și noi în...

Premierul Mihai Tudose, către ministrul Sănătății: Trebuie să avem și noi în țară o fabrică de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose susține că în România ar trebui să existe „o fabrică de vaccinuri". Astfel, el i-a cerut ministrului Sănătății, Florian Bodog, în cadrul ședinței de Guvern de joi, să prezinte un plan pentru ca Institutul Cantacuzino să devină funcțional, potrivit Agerpres.

„Cum facem ca săptămâna viitoare să ne prezentați un necesar să avem și noi Institutul Cantacuzino funcțional?", l-a întrebat Tudose pe Bodog la începutul ședinței de Guvern.

Ministrul Sănătății a răspuns precizând că a început discuțiile în privința Institutului Cantacuzino cu ministrul Cercetării.

„Pentru Institutul Cantacuzino, am început deja discuția cu domnul ministru al Cercetării. Încercăm să găsim o soluție de a schimba hotărârea de Guvern și o să vă prezentăm acest lucru, pentru a operaționaliza Institutul Cantacuzino. Și vă voi prezenta o propunere de relansare", a mai spus Florian Bodog.

Mihai Tudose a adăugat: „Propunere, pe baza căreia să avem și noi în țara aceasta o fabrică de vaccinuri ale noastre, (…) dacă se poate".


Citește și:  VIDEO. Sedință de Guvern: Eliberarea cărții de identitate și colaborarea dintre România și Bulgaria, privind pregătirea personalului militar, pe agenda Executivului

Cabinetul Tudose va discuta, în ședința de joi, despre Planul Anual de Lucru al Guvernului (PALG) pentru semestrul II 2017, omologarea, eliberarea cărţii de identitate şi certificarea autenticităţii vehiculelor rutiere în vederea comercializării, înmatriculării sau înregistrării acestora în România.


 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă