Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul de Interne, Carmen Dan: La nivel MAI, ne confruntăm cu lipsă de personal și cu o infrastructură deficitară

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a declarat, în Prahova, că la nivelul MAI există probleme legate de lipsa de personal și de dotarea "destul de deficitară", găsirea de soluții pentru aceste două situații fiind prioritară pentru mandatul său, informează Agerpres.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2017 - 21:46

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a declarat, în Prahova, că la nivelul MAI există probleme legate de lipsa de personal și de dotarea "destul de deficitară", găsirea de soluții pentru aceste două situații fiind prioritară pentru mandatul său, informează Agerpres.

"În fruntea acestui minister este o femeie care, în afară de faptul că și-a propus să muncească foarte mult și să identifice problemele, să găsească soluții — știți bine, ne confruntăm cu o lipsă de personal, ne confruntăm cu o infrastructură în ceea ce privește dotarea destul de deficitară și astea sunt priorități pentru mine — dar în fruntea ministerului este în primul rând un om, un om cu suflet pentru cei care sunt în stradă, pentru cei care sunt lângă oameni efectiv", a afirmat Carmen Dan, după o vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

Totodată, ministrul a spus că primește mesaje de la lucrători din cadrul ministerului, încurajându-i pe aceștia la comunicare.

"Primesc multe mesaje acum la minister, îi simt deschiși să comunice. Cred că simt, probabil, pentru prima dată, că nu mai există o barieră între cel care se află în fruntea ministerului și cel care ocupă o funcție nu foarte importantă în cadrul acestor structuri și eu îi încurajez să facă asta", a adăugat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne a participat la învestirea noului prefect al județului Prahova, Mădălina Lupea, iar, ulterior, a mers la structurile județene ale Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a da mâna cu lucrătorii acestora și pentru a le mulțumi pentru activitatea lor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...