9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Klaus Iohannis: Vineri voi promulga legea de respingere 13 şi de...

VIDEO. Klaus Iohannis: Vineri voi promulga legea de respingere 13 şi de aprobare a ordonanţei 14. Situaţia va intra în normalitate

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, la ceremonia de învestire în funcţie a noilor miniştri ai Cabinetului Grindeanu, că va promulga, vineri, “legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a ordonanţei 14, urmând ca situaţia să se normalizeze”.

În acelaşi timp, am constatat acum, înainte să ajungă în sală, că au venit de la Parlament două legi: Legea de respingere 13 şi de aprobare a ordonanţei 14. Voi promulga mâine aceste legi şi atunci avem  toate condiţiile de a trece la normalizarea situaţiei.

Şeful statului i-a felicitat pe noii membri ai Executivului Grindeanu, afirmând că remanierea propusă de prim-ministru reprezintă o “întărire a echipei guvernamentale”.



Tudorel Toader, Rovana Plumb, Mihai Tudose și Alexandru Petrescu depun, joi, jurământul pentru învestirea în funcțiile de ministru al Justiției, ministru delegat pentru Fonduri Europene, ministru al Economiei, ministru pentru Mediul de Afaceri. Ceremonia va începe la ora 15.00.


 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă