13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportUPDATE. Jandarmeria Română spune că nu a scris mesajul în limba engleză...

UPDATE. Jandarmeria Română spune că nu a scris mesajul în limba engleză pentru președintele Emmanuel Macron

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, ne-a precizat că mesajul nu a fost postat niciodată în limba engleză, ci în limba franceză. 


Jandarmeria Română a postat un mesaj, pe pagina de Facebook a instituției, în care îi urează "Bun venit în România" președintelui Franței, însă mesajul a fost scris, inițial, în limba engleză, notează news.ro. Ulterior, postarea a fost ștearsă, postându-se un nou mesaj în limba franceză.

”Good morning Mr President Emmanuel Macron! Welcome to Romania! The Gendarmes of the special task force shall ensure security for the duration of your visit (Bună dimineaţa, domnule preşedinte Emmanuel Macron! Bun venit în România! Jandarmii brigăzii speciale vor asigura securitatea pe durata vizitei dumneavoastre – n.r.)”, este mesajul postat de Jandarmeria Română pe Facebook.

"Bonjour monsieur le Président Emmanuel Macron! Soyez le bienvenu en Roumanie ! Les gendarmes de la Brigade Spéciale d’Intervention veillent à la sécurité pendant toute la durée de votre visite".

Liderul de la Elysee a postat un mesaj, pe Twitter, anunțând că se îndreaptă spre România, după vizita sa în Austria. La București, Macron va efectua o vizită fulger, urmând ca de la Cotroceni să se îndrepte spre Varna.

 

Președintele Franței, Emmanuel Macron, va efectua, joi, o vizită în București, la invitația liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis. Cei doi șefi de stat vor merge împreună la Muzeul Satului, potrivit Administrației Prezidențiale.





 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă