Fostul președinte al României, Traian Băsescu, despre înregistrările șefa DNA: Kovesi ar trebui să fie trimisă la beci

de Iulia Iancu , 19 iunie 2017 - stire actualizata la ora 09:03, 19 iunie 2017
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, despre înregistrările șefa DNA: Kovesi ar trebui să fie trimisă la beci

Fostul șef de stat Traian Băsescu a declarat, la postul de televiziune România TV,  în urma înregistrărilora apărute cu Laura Codruţa Kovesi că oamenii politici sunt ţinte pentru şefa DNA, afirmând că aceasta ar trebui să fie "trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi".

"Această înregistrare îmi confirmă un lucru, şi anume că oamenii politici sunt ţinte pentru doamna Kovesi. Am văzut afirmaţia hai să îl reducem pe primul ministru, este vorba de Grindeanu, am văzut afirmaţia că are nevoie de trei, patru miniştri, pentru că astea-s de răsunet, am văzut afirmaţia că hai să ieşim cu ceva şi hai ieşiţi cu Udrea, Ioana Băsescu. (...) Deci sunt canalele controlate care execută politicieni", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu la RTV.

Traian Băsescu a afirmat că şefa DNA ar trebuie "trimisă la beci".

"OUG 13 nu este singurul dosar în care doamna Kovesi s-a implicat direct, să controleze şi să aprobe tot ce trebuie ca să se ajungă la ţintă. Mai sunt dosare, eu mai ştiu cel puţin unul. (...) Femeia asta trebuie arestată pe loc. Trebuie încătuşată, trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi, şi pe urmă procurorii care au fost obligaţi să facă dosare să vină martori. Au stat zeci de oameni politici importanţi în beciuri, pentru că doamna avea nevoie să iasă cu dosare răsunătoare", a declarat susţinut Băsescu.

Fost preşedinte Traian Băsescu a spus că Laura Codruţa Kovesi "sacrifică destine pentru propria ei glorie" şi că în cadrul DNA sunt procurori care "s-au săturat să mai facă dosare la comandă".

Codruţa Kovesi apare într-o înregistrare audio, difuzată de România TV, în cadrul unei şedinţe cu procurorii din subordine, în care îi spune lui Jean Uncheşelu că îşi doreşte să "decapeze" instituţional dosarul cu casele şi să ajungă la premier. Tudorel Toader anunţă că sesizează Inspecţia Judiciară.

Comentarii

 • Inainte mergi dumneata!

  19 iunie 2017 10:10

  De cand ai parasit Cotroceniul, duci o lupta pe fata impotriva sefei DNA si impotriva intregii Justitii! La cate bube personale ai, ar fi mai decent sa te potolesti, nu sa il egalezi pe Ghita! Pacat, te-am votat si sustinut de fiecare data, dar acum ma dezgusti!

  raspunde comentariului
 • MAX

  19 iunie 2017 10:02

  politicienii ca tine ar trebui sa stea la beci ati furat viitorul acestei tari,piratule te-am votat ca n-am avut variantada' ai ramas tot un ******

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design