24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportVIDEO. Doi polițiști care au jucat tenis de masă într-un bar, în...

VIDEO. Doi polițiști care au jucat tenis de masă într-un bar, în timpul serviciului, au fost atenționați preventiv

Doi agenţi de poliție care au fost filmaţi în timp ce jucau, în timpul serviciului, tenis de masă într-un bar din comuna gorjeană Berleşti, au primit doar o atenţionare din partea șefilor, informează vineri Mediafax.

Incidentul s-a produs în luna octombrie și a fost urmat de o anchetă internă derulată de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Potrivit unui răspuns formulat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj, în urma audierilor celor doi poliţişti şi a martorilor s-a stabilit ca agenţii să primescă doar o atenţionare, întrucât anterior nu au avut alte abateri.

”În urma cercetării prealabile a celor doi poliţişti, care a fost dispusă de conducerea instituţiei în scopul stabilirii abaterii disciplinare, cu privire la cauzele şi împrejurările concrete în care aceasta s-a produs, s-a stabilit măsura atenţionării poliţiştilor, măsură ce are caracter administrativ preventiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr.

Situația neregulamentară a celor doi agenți a fost sesizată de primarul din Berlești.

“Este un magazin cu masă de tenis, a fost cândva discotecă, la Lihuleşti. Ştiu că după ora 16.00 avem în localitate patrulă de la Stoina. Cu siguranţă erau în timpul serviciului. Când sunt probleme noi îi contactăm. Eu îl contactez direct pe şeful de post când sunt probleme. Eu sunt mulţumit de activitatea poliţiştilor de la noi din comună, de cei de la Stoina nu ştiu ce să zic. Nu mi se pare normal aşa ceva,să stea în magazin şi să joace tenis de masă. Aveau şi altceva de făcut. Au toată Valea Amaradiei în subordine, probabil că erau alte probleme de făcut. Dacă au greşit, atunci să răspundă”, a declarat Iulian Berlescu, primarul comunei Berleşti, citat de publicația “Banatul Azi”.

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...

Lasconi, Șoșoaca USR

Elena Lasconi a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Sugrumăm România (USR), fără drept de apel și a declanșat prima sirenă...

A fost ales noul secretar general al NATO

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit astăzi pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă