19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportDeputatul Nicușor Dan anunță că își dorește să candideze la Primăria Capitalei...

Deputatul Nicușor Dan anunță că își dorește să candideze la Primăria Capitalei în 2020

Deputatul Nicușor Dan a declarat, la postul de televiziune Realitatea TV, că își dorește să candideze la Primăria Capitalei în 2020.

"E o poziție pentru care eu m-am pregătit foarte mult și da, îmi doresc să candidez. Acum depinde care va fi contextul (…) care va fi contextul, dacă voi fi într-un partid, ce vor dori colegii din acel partid, sunt multe, dar eu îmi doresc să candidez (…) lupta asta pentru București continuă cu forțele pe care le am", a spus Nicușor Dan la Realitatea TV.

Întrebat dacă face din nou USB, el a răspuns că un partid nu se face ca să fie trecut pe cartea de vizită, ci pentru a răspunde unei necesități.

"Dacă va exista această necesitate și va exista un grup de oameni care va zice 'Noi vrem să răspundem acestei necesități' o să facem un partid", a declarat deputatul.

El a spus că îi pare rău că a ieșit din USR. "Îmi pare rău că el s-a dus într-o altă direcție decât cea în care începuse, dar (…) e important ca ce spui să și faci", a afirmat Nicușor Dan.

Întrebat de ce nu a vrut post de ministru sau de vicepremier în guvernul tehnocrat, el a menționat că nu i-a oferit nimeni nicio astfel de poziție.

"Din câte îmi aduc aminte, în perioada aceea s-a pus problema ca oamenii care erau în acel guvern să nu fie membrii de partid, or eu fondasem deja USB-ul și eram în campanie electorală (…) atunci candidam pentru Primăria Bucureștiului și dacă alegerile ar fi fost în două tururi, probabil că aș fi avut o șansă importantă", precizat Nicușor Dan.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă