16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportCe spune Robert Cazanciuc despre întoarcerea în țară a premierului

Ce spune Robert Cazanciuc despre întoarcerea în țară a premierului

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, că a aflat de la știri că premierul Victor Ponta a revenit în țară și a precizat că vestea îl bucură, relatează Agerpres.

„Nu am vorbit cu premierul Ponta astăzi. Așa cum v-am spus ultima dată, am vorbit acum câteva zile. Am văzut pe fluxurile de știri că s-a întors la Guvern astăzi. Nu pot decât să mă bucur de acest lucru”, a declarat miercuri Robert Cazanciuc, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Cirește și: Victor Ponta S-A ÎNTORS în ţara. Când își reia locul în fruntea Guvernului

Întrebat despre faptul că în spațiul public se discută despre o eventuală demisie a premierului, Cazanciuc a replicat: „Cum v-am mai spus, din punctul meu de vedere, cred că premierul Ponta nu are motive să își dea demisia”.

Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni — Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, în calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”).

Premierul Victor Ponta a ajuns miercuri la Palatul Victoria, el întorcându-se din Turcia unde, pe 16 iunie, a fost operat la un genunchi.

În perioada în care a lipsit din țară, atribuțiile premierului au fost exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...
Ultima oră
Pe aceeași temă