16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportAdrian Țuțuianu amenință că îl va da în judecată pe Ludovic Orban,...

Adrian Țuțuianu amenință că îl va da în judecată pe Ludovic Orban, după ce șeful PNL l-a acuzat pe ministrul Apărării că ar avea legături cu Rusia

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a reacționat, vineri seara, după ce șeful PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat că ar avea legături cu Rusia, după ce el ar fi fost avocatul rușilor de la Mechel, firmă care a cumpărat combinautul de la Târgoviște. În acest context, social-democratul a afirmat că nu va ezita să îl dea în judecată pe liderul liberalilor.

Prezent la o emisiune de pe postul Antena 3, Adrian Țuțuianu a calificat afirmațiile lui Orban drept „o prostie”.

„Este o prostie pe care dl. Orban o promovează de o vreme încoace. Sunt un pro-european convins, promotor al legăturii cu Statele Unite. Am să îmi fac datoria față de țară, așa cum am făcut-o întotdauna”, a spus ministrul Apărării.

El a mai precizat că firma sa de avocatură a reprezentat, într-o perioadă, grupul Mechel, în mai multe cazuri, dar că nu a avut deplasări în Rusia.

„Am reprezentat firmele. Sunt un specialist în drept comercial. M-am făcut datoria, în condițiile lgii, față de clienții mei. Nu am să ezit să îl dau în judecată pe dl. Orban”, a mai spus el.

Șeful PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru Adevărul, că Adrian Țuțuanu ar fi fost avocatul rușilor care au cumpărat combinatul de la Târgoviște,  pe care l-ar fi falimentat, ducând în Rusia o instalație importantă din punct de vedere strategic.

„M-aș referi și la Țuțuianu, care a fost avocatul rușilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgoviște și l-au falimentat. De acolo, au luat o instalație extrem de importanță din punct de vedere strategic și au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare și-mi relevă că au pus niște oameni extremi de ciudați, care trebuie urmăriți cu foarte multă atenție", a acuzat Ludovic Orban. 

 

Cele mai citite

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă