Români, veniți în țară să cotizați pentru huzurul lui Dragnea&comp! | OPINIE

de Mihai Duță , 18 august 2017 - stire actualizata la ora 21:37, 18 august 2017
Români, veniți în țară să cotizați pentru huzurul lui Dragnea&comp! | OPINIE

Dacă nu se referă la Sebastian Ghiță, apelul lui Tudose cu întoarcerea în țară e cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor din străinătate de când nu-i lăsa Ponta să voteze, apoi voia să-i impoziteze de ciudă. “Aveți la ce veni acasă!“, zice Tudose. Haideți înapoi că ar mai fi nevoie de niște fraieri care să plătească dări la stat, că nu prea mai sunt bani de prăduit!

Veniți, oameni buni, acasă, pentru că aici sunt locuri de muncă gârlă și nici nu trebuie multă carte. Păi, n-ați văzut că Dragnea a făcut o secretară ministru? Iar alți tinichigii de drept și-au angajat neamurile pe bani grei plătiți de stat?

Haideți să fim patrioți acum și, cine știe, poate o să reușim să avem toți câte-o proprietate prin Brazilia. Dar, mai întâi, să-ncepem c-o porcărie.

Am cunoscuți stabiliți prin toate colțurile lumii. Mai toți plecați pe vremea când Iliescu preda țara asta unui grup de infractori la preț de fier vechi. Dar am și prieteni care-au plecat în ultimii ani.

Unii au fost curajoși, alții de-a dreptul disperați. După ani buni de muncă, au reușit să se pună pe picioare acolo unde au ajuns și acum n-au nicio grijă din punct de vedere material. Știu că încă le e dor de țara asta. Și poate că țara e un cuvânt prea mare. Le e dor de rudele și prietenii rămași aici, de amintirile trezite de-o simplă plimbare prin cartier sau pe lângă liceul în care-au învățat. Și eu i-aș vrea aici, dar ce-aș putea să le spun dacă mi-ar zice că se gândesc să lase totul baltă și să-l asculte pe Tudose?

Pentru copiii lor, acasă înseamnă deja țara care i-a adoptat. Vorbesc și gândesc în limba respectivă, au prieteni și propriile amintiri. Aș putea să le spun să-i aducă aici și să-i înmatriculeze într-un sistem școlar condus de-un analfabet precum Liviu Pop, urmașul Abramburicăi? Cum să-i fac așa ceva unui prieten de-o viață? Să-i zic să-și aducă aici copiii și să-i înscrie la un medic de familie cu speranța că vor avea noroc și nu vor ajunge vreodată într-unul din spitalele românești? Dar ar avea, în schimb, concerte peste concerte, susținute de toate primăriile pe zeci de milioane de euro. Cu firme de casă care știu cum să întoarcă banii. Care bani? Păi, ăia pe care i-ar plăti prietenii mei prin taxe și impozite ca să poată să vadă cum toți șobolanii politici își pun țoapele pe funcții de mii de euro la companii de stat.

Câțiva dintre cei plecați lucrează pentru guvernele țărilor în care trăiesc. Au ajuns acolo prin munca lor, n-au avut nevoie de nicio pilă. E drept, nici n-au făcut averi de sute de mii sau milioane de euro așa cum se întâmplă la noi cu neamurile politicienilor. În schimb, dorm liniștiți, nu sar de pe balcon de fiecare dată când trece vreo Salvare cu sirenele pornite.

Poate Tudose le-ar găsi vreun loc de muncă pe la fermele de porci ale lui Dragnea, deși nu cred că s-ar putea să rânești la noii baroni fără pile.

Însă eu nu pot să-mi mint cu nerușinare prietenii.

De fapt, cred că pot să le spun că-mi pare rău că n-am plecat odată cu ei. Iar semnalul dat de Tudose e unul singur: e groasă rău. PSD are nevoie de noi cotizanți pentru că situația financiară a țării le scapă din mână. Acum i-ar vrea înapoi pe cei pe care i-au gonit, dar numai pentru banii lor.

Comentarii

 • ANTI-PSD

  22 august 2017 9:42

  Bravo pentru articol domnule Duta Mihai.....pacat ca vorbele astea nu sunt intelese de toti!JOS PSD si clica de banditi!

  raspunde comentariului
 • Mesterul

  21 august 2017 23:33

  DOMNULE DUTA CIND BASESCU TRIMITEA MEDICI IN STRAINATATE NU AI SCRIS UN CUVINTEL ASA FAC SLUGILE NU-SI DERANJEAZA STAPINI. ACUM CIND CINEVA II INDEAMNA SA VINA IN TARA SARI CA ARS. CE RUSINE DOMNULE ASA ZIS ZIARIST .

  raspunde comentariului
 • jb,jb,jb,j

  21 august 2017 14:56

  voi tot mai vindeti iluzia ca un om e rau, 15 milioane sunt buni si trebuie impuscat ala rau ca sa fie bine Pauker, Ceausescu, Iliescu, nastase, Dragnea etc - vedeti? deja au fost impuscati 5 si nu e bine - asta pentru ca in Romania trebuie impuscati 15 milioane ca sa fie bine lumii!

  raspunde comentariului
 • Nimic altceva nu s-a tratat la Bruelles cu privire la justitie . S-a vorbit de aducerea masiva de transfugi möhamedani si africani pentru sume de bani.

  21 august 2017 10:22

  Romania va suporta conventia facuta de PSD la Bruxelles TRANSFUGI MOHAMEDANI SI NEGRI PENTRU BANInu are nimic de a face cu justitia s-a tratat numai aducerea masiva in Romania de transfugi mohamedani si africani pentru bani.

  raspunde comentariului
 • PSD -ul aduce transfugi din Italia pentru bani - ca bubet nu mai eista . Dar EU plateste pe cei care iau transfugi negri si mohamedani din Italia si Grecia .

  21 august 2017 9:29

  PSD-ul face rost de bani ca aduce in tara transfugi pentru care da bani EU. ATENTIE PSD ADUCE TRANSFUGI PENTRU A PRIMI BANI DE LA MERKEL SI DE LA EU.

  raspunde comentariului
 • dan

  20 august 2017 15:18

  Daca Romania Libera il mai gazduieste pe individul Franjo Glavina, inseamna ca ii impartaseste opiniile. Un asemenea subom ar trebui rejectat. Are o nesimitire impinsa la extrem. Daca mai intru cand si cand pe site-ul acestui ziar, o fac doar din nostalgie pentru Petru Mihai Bacanu. Un rtoman adevarat, un mare om. Pe vremea distinsului Bacanu cumparam ziarul si-l citeam din scoarta-n scoarta. Anchetele acelor vremuri erau extraordinare si, mai important, erau impartiale. Cel putim, asa le percepeam. Astazi, insa, cred ca ziarul raspunde la comenzi. Cei care au bun-simt trebuie sa admita ca ziarul a sprijinit un regim ticalos in fruntea caruia s-a aflat Traian Basescu. La fel de adevarat este ca si PSD-ul este total straiin de interesele Romaniei, iar asta e un lucru valabil de la Iliescu si pana in zilele noastre. Actuala clasa politica este in totalitatea ei jalnica. Eu inca mai astept un partid nou, condus de oameni tineri, care sa schimbe fundamental aceasta tara, care nu este saraca, si ar putea avea un viitor mai bun.

  raspunde comentariului
  • Sorin

   20 august 2017 19:57

   Sictir bai troll bolsevic! Mai incearca sa-i prostesti pe rusi, ca nu mai tine cu romanii, exceptie idiotii votanti ai psd. Franjo are perfecta dreptate, gunoaielor plecati la Moscova cu psd cu tot.

   raspunde comentariului
   • dan

    21 august 2017 15:38

    Sorinele, daca nu esti un Franjo dedublat, atunci gandirea ta este o clona. Adica, repati ca un papagal. Eu vreau, ca foarte multi in tara asta, ca indivizii corupti sa raspunde pentru faptele lor si sa dea inapoi banii pe care i-au furat. Subiectul cel mai la moda este Liviu Dragnea. Personal, cred ca averea lui nu este licita. Mai cred, insa, ca madam Kovesi, la care multi se inchina, nu este in stare sa il trimita pe Dragnea unde trebuie. Ori nu este capabila, ori este o marioneta. Daca, totusi, Dragnea va fi dovedit cu acte in regula, imi cer scuze anticipat...

    raspunde comentariului
 • Ramona

  20 august 2017 1:11

  Apelul nu este adresat celor care strigau ca si-au luat tara inpoi.Aceia cu siguranta s-au intors in tara.Apelul este adresat celorlalti romani.Poate ca si ei isi doresc tara inpoi .

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina DAN TROLL PSD MARS BESTIE LA MOSCOVA

  19 august 2017 20:12

  BAH BOLSEVICILOR VA DOARE TARE CA LUMEA V-A VAZUT ADEVARATA FATA DE BESTII!!!! DA MERITATI SA FITI INJURATI SI SCUIPATI VOME DE BALEGA ROSIE CE SUNTETI. VOI BAH BESTIILOR INTRATI IN BISERICA DOAR SA FITI VAZUTI DE PROSTIMEA CARE V-A VOTAT! BAH GUNOIULE ROAGA-TE MAI BINE SA SCAPATI DE FURIA OAMENILOR PE CARE I-ATI MINTIT! SUNTETI O CLICA CRIMINALA VOI BESTIILE PSD ALDE. FOARTE CURAND GRUPUL INFRACTIONAL PE CARE IL IUBESTI CA FI SCOS IN AFARA LEGII! VOI SUNTETI MINTI BOLNAVE DE URA, CRETINULE!

  raspunde comentariului
 • dan

  19 august 2017 15:49

  Isi da cu parerea pe-aici, un individ cu numele de Glavina, care, in opinia mea, are o gandire bolnava. Fereasca sa aiba cineva o alta opinie decat a lui, ca arunca mintenas cu galeti de zoaie. Voi fi mereu pentru dreptul de opinie, pentru libera exprimare, Unii, insa, inteleg prin asa ceva ca trebuie sa injure ca la usa cortului si sa manifeste o ura inimaginabila. Ma voi ruga, totusi, pentru sanatatea lui...

  raspunde comentariului
 • romanka

  19 august 2017 12:06

  Semeni cu el, dar nu la caracter, el are caracter, TU NU nu ti e rusine,cine te crezi muRitoRUle de rand?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  19 august 2017 9:20

  PENTRU UN PARLAMENT CURAT, CU TOTI MEMBRII COMPETENTI SI PATRIOTI. Insist pentru constituirea unui GRUP NATIONAL DE INITIATIVA AL JURNALISTILOR DEMOCRATI=GNIJD, care ar urma sa intocmeasca in fiecare judet cate o lista a candidatilor apti pentru Parlament. Aceste liste vor fi reunite pe LCAP= LISTA CANDIDATILOR APTI pentru PARLAMENT. Obiectivele sunt urmatoarele 1 ca GNIJD sa uneasca intr-o singura coalitie toate formatiunile politice de centru-dreapta, inainte de urmatoarele alegeri si 2 ca pe locurile eligibile, de la viitoarele alegeri, sa fie inscrisi numai candidati verificati din LCAP. Trebuie sa avem in Parlament numai oameni competenti si netradatori, cum este, de exemplu, Catalin Avramescu. Alminteri nu mai iesim din labirintul lui Ion Iliescu. De la Parlament pornesc toate necazurile si FARA UN PARLAMENT CURAT nu putem rezolva problemele Romaniei. TRIBUNALUL POPORULUI. Atata timp cat comunistoizii, reprezentati de PSD, sunt la butoane si fac cu tara tot ce vor, ca sa-si intareasca partidul si sa-si consolideze puterea pentru a ne jefui nestingheriti in continuare, este obligator necesar sa se uneasca intreaga Dreapta politica si, la alegerile locale si cele parlamentare care urmeaza, Dreapta Unita sa propuna numai candidati competenti si patrioti. Trebuie intocmita LCAP de catre GNIJD. Dreapta Unita trebuie sa castige alegerile urmatoare, sa impuna LEGEA LUSTRATIEI si sa infiinteze un TRIBUNAL AL POPORULUI special, care sa judece marile procese ale banditilor care au vandut industria si resursele tarii pe spagi. Eu as propune ca domnul Orcan si Cartianu sa demareze actiunea de constituire a GNIJD la nivelul Capitalei, urmand ca in toate municipiile din tara sa se constituie GNIJD judetene. Si mai propun ca MIHAI NEAMTU si CATALIN AVRAMESCU sa fie inscrisi pe LCAP.

  raspunde comentariului
 • Emil

  19 august 2017 9:14

  sunt de acord , cu o mica exceptie chiar credeti ca " evreii" sunt cei care au jefuit si jefuiesc tara noastra ? As fi curios, la o analiza serioasa, cit singe evreiesc au tilharii politicienii si sleahta lor care ne conduc acum ? Eu cred ca sunt pur si simplu niste gunoaie, gunoaiele NOASTRE, gunoaie cu care majoritatea s-a obisnuit "nu ai ce face, asta este !", si al carei miros urit nu mai deranjeaza cei care n-au suportat mirosul - SI AU PUTUT ! - au plecat si pleaca incontinuu .Si mai spun ceva multi dintre noi arunca vina pe evrei, americani, nemti, capitalisti...fiindca ne este greu sa recunoastem ca cei care ne fura munca si viata, sunt cei de linga noi, oameni care ieri erau ca noi - ca poate, daca am fi avut posibilitatea si noi am fi facut ca ei ! Doare nu-i asa ? Ca daca n-ar fi asa, am iesi la vot si nu i-am mai lasa in fruntea bucatelor !

  raspunde comentariului
  • Joaquin Murieta

   20 august 2017 0:27

   Ai dreptate Emile nu Evreii jefuiesc Romania dar trebue sa accepti ca nu jaful e problema. Datorita dezastrului Basist nu se mai proiecteaza si produc avioane, calculatore, etc. Romanesti. Datorita dezastrului Basist locuri de munca cinstita nu mai exista in Romania deci Romanii fura caci altfel ar muri de foame. Trebue sa accepti ca prioritatea politicienilor trebue sa fie re-facerea uzinelor Ceausiste si chiar construirea altora noi. Se pare ca asta nu se poate daca nu furi. Doar hotii Romani patrioti au banii necesari re-facerii industriei Romanesti. Investitorii straini i-am asteptat destul si e clar ca ei nu vor veni orice ar face Romanii si oricati hoti patrioti ar aresta politia. Si Ford a furat ca sa-si construiasca fabrica si dupa ce a construit-o se opune ca si altii sa fure si sa construiasca alte fabrici care s-o concureze pe a lui.

   raspunde comentariului
  • Joaquin Murieta

   20 august 2017 0:26

   Ai dreptate Emile nu Evreii jefuiesc Romania dar trebue sa accepti ca nu jaful e problema. Datorita dezastrului Basist nu se mai proiecteaza si produc avioane, calculatore, etc. Romanesti. Datorita dezastrului Basist locuri de munca cinstita nu mai exista in Romania deci Romanii fura caci altfel ar muri de foame. Trebue sa accepti ca prioritatea politicienilor trebue sa fie re-facerea uzinelor Ceausiste si chiar construirea altora noi. Se pare ca asta nu se poate daca nu furi. Doar hotii Romani patrioti au banii necesari re-facerii industriei Romanesti. Investitorii straini i-am asteptat destul si e clar ca ei nu vor veni orice ar face Romanii si oricati hoti patrioti ar aresta politia. Si Ford a furat ca sa-si construiasca fabrica si dupa ce a construit-o se opune ca si altii sa fure si sa construiasca alte fabrici care s-o concureze pe a lui.

   raspunde comentariului
 • UBAFCA

  19 august 2017 8:56

  Și nici măcar Dragnea nu este de vina ci Red Arafat, el trebuie demis primul, nu de alta dar BASE a anunțat de curând ca MAI CANDIDEAZĂ ÎNCĂ O DATA trebuie sa-i pregătim terenul, financiar, desigur și JURIDIC, Adică cioropina Udrea trebuie degrevata de dosarele politice pe care le are . ,.Pentru ca mai sunt doi ani și ceva, pana la viitoarele prezidențiale, TREBUIE ATACAȚI mediatic toți viitori posibili contracandidații a lui Base

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  19 august 2017 8:23

  O cunoștință de-a noastră își cumpărase o casa la rosu, desigur, cu bani obținuți prin vânzarea unui apartament foarte bun, trei camere, confort unu, structura monolithic,... . Erau basisti trup și suflet și se uitau la posturile de televiziune basisti,.. ,Cand USL s-a instalat la putere, oameni s-au cam îmbolnăvit, precum pițigoi legat , . Știți cum este, zic batrani, Câinele nu pleacă din USA carmangerie cu una cu doua, cam asa era și cu basisti, țipau ca-n gura de șarpe ca au pierdut ciolanul . ,. Pe postul basist B1tv se rostogolească zi și noapte o știre cum ca, PRETURILE S-AR DUBLA, la toate produsele, pentru ca USL DĂDUSE ÎNAPOI bani tăiați de Base, cu care o alimenta pe cioropina Hudrea . ,.. Bietele mele cunoștințe, NAIVI FIIND, dau fuga la magazin și cumpăra de vre-o 3o ooo de lei materiale UȘOR PERISABILE, să-și finisaje în vara ce vine casa cumpărată, . ,.Vai de mama lor, în primăvara, ploaia intrata prin acoperișul neterminat a transformat plăcile de ri gips intrUn morman de moloz, saci de glet și ciment în niște pietroaie, cu care au pavat, barem, niste alei în curte ,.. ,.Oameni buni, va spun cu toată răspunderea, nu va luați după corifei basisti, MINT DE ÎNGHEAȚĂ APELE . ,D-aia noi, o mana de oameni, ne luptam astăzi sa introducem BASISMUL CU FATA UMANA

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  19 august 2017 6:27

  Doi buni prieteni pensionari Norbert und Helga, sot si sotie din RFG, veneau in fiecare iarna in RSR, cazandu-se la cel mai mare hotel. Intr-o zi ne-au cerut un radiator ca-n camera, prizele erau sigilate iar caloriferele reci. Le-am dat un radiator cu 2 elementi, procurat cu greu din comertul nostru interior prin unitatiile de desfacere, adica, pe sub mana. A doua zi cam pe la 10 dimineata se infiintau la noi, relatandu-ne pe larg din peripetiile avute in hotel sau prin oras. Asa am aflat ca, au fost chemati in biroul directorului si amenintati cu darea afara din hotel dupa ce, au bagat radiatorul in priza. La micul dejun, li se dadea o ceasca de apa calda cu un plic de ceai chinez, un mic cub de unt ranced, doua felii de paine si o lingurita de gem. Ei, scoteau din ranita proprie, salamul de Sibiu, borcanelul de ness, ca sa-si completeze meniul. Tot personalul, facea coada la masa lor, cerandu-le din produsele respective. Ba mai mult decat atat, cereau sa le cumpere din Shopenhauer ba un ness, ba un pachet de Kent, pt. ca, in unitatiile socialiste, nu se primea bacsis, dar in schimb nu scria nicaieri ca, nu se primea produse, toasi. I-am intrebat la ce Dracnea, mai tot vin pe aici in RSR? Mi-au spus ca, de fiecare data inainte de Craciun ii apuca o depresie inexplicabila si-atunci ca sa se trateze, se urca in tren si vin in RSR, toasi!

  raspunde comentariului
 • Gigel

  19 august 2017 4:56

  Trist și păcat pentru milioanele de părinți care suferă că nu au copii lângă ei dar care cu lacrimi realizeaza că este spre binele copiilor. Apoi văd că nu se mai înțeleg cu nepoții aceștia vb o limbă diferită între ei, încă înțeleg română ..cât timp? Oameni alungați din țara lor de unii care nu sunt români. Majoritatea parlamentarilor sunt rusi și zingari căldărari de origine care prostesc aceiasi părinti suferinzi să ii voteze pentru răul lor.

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  18 august 2017 21:09

  Am plecat din Romania cand Basescu si Boc au cumparat calculatore de 2 000 000 000 de dolari mituiti de Microsoft si au distrus astfel industria electronica Romana in care eu lucram. Alti colegi de-ai mei care nu au putut pleca au innebunit, s-au sin-ucis sau ratacesc pe strazi shomeri si disperati. Unii mai descurcareti au invatat sa fure si supra-vietuiesc astfel. Altii s-au re-clificat ziaristi si traiesc bine in Romania calomniind guvernul. Eu am lucrat mereu in Romania si SUA doar in industria electronica care datorita lui Basescu nu mai exista in Romania deci la ce sa ma intorc ? S-o vizitez la ospiciu pe fosta colega electronista care a innebunit cand i-a distrus Basescu locul de munca ? S-ai cumpar o pereche de pantofi fostului coleg electronist care datorita lui Basescu e de mult shomer si rataceste pe strazi descult sau sa pun o floare la mormantul colegului proiectant de avione care s-a sin-ucis ca sa se poata plimba Iohannis cu avion de import nu cu ROM-BAC ? Si chiar ma-si intorce daca cainele de ziarist anti-Roman Duta ar accepta sa-si redacteze prostiile la un calculator Romanesc.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD PARTID CRIMINAL PSD IN AFARA LEGII

   19 august 2017 7:08

   BAH VOMA DE BALEGA ROSIE, EXKREMENT BOLSEVIC APLICA CAPULUI TAU O LOVITURA DECISIVA CU TOPORUL CU CARE AMENINTAI CA O OMORI PE KOVESI. SUNTETI ULTIMELE GUNOAIE SUBUMANE VOI CRIMINALII FILORUSI CE ALCATUTI GRUPUL CRIMINAL NUMIT PSD. O SA VA VINA RANDUL SA RASPUNDETI PT TOT CE ATI FACUT DIN 20 MAI 1990 ATUNCI CAND ROMANIA A FOST INTOARSA DIN DRUM DE CATRE SPURCACIUNI FILORUSE CA TINE. SA ITI F U T MORTII IN GURA VOMA DE BALEGA ROSIE, CRIMINAL IN DEVENIRE. BLESTEMAT SA FI TU SI CEI PE CARE II IUBESTI BESTIILE CRIMINALE PSD ALDE SCURSURILE ROMANIEI. TOT CE ATI FACUT VA FI CONTABILIZAT SI PT TOT VETI DA SOCOTEALA. AI INCITAT LA CRIMA ! SI PENTRU ASTA AI SA RASPUNZI IN FATA LEGII! VA VOM VANA PE TOTI SI VETI RADPUNDE TOTI CRIMINALII DIN PSD ALDE IN FATA LEGII. TREBUIE SA SE FACA DREPTATE DACA VREM CA ROMANIA SA EXISTE.

   raspunde comentariului
 • DorDeCasa

  18 august 2017 20:51

  venim-venim-cu-bucurie cand-i vad pe nasalieeee ! si cu vata-n nas pe toti = iliestii-pontele-dragnele-nastasii si toata liota de sereisti-hoti-la morga intinsi pe jos.pana atunci au sa traiasca doar din ce paduri si zacaminte mai vand la FMI sa le mai dea un imprumut nerambursabil - sa se vanda sclavi pe veci ca n-a mai ramas altceva. Prosti sunt capsunarii ca mai trimit bani in tara la restul de familie trebuie plecat cu toti afara din tara sa nu mai ramana decat hotii de ****** cu iliescu si nastase, albanezul ponta si toti tradatorii sa li se termine banii si apoi sa crape si ei slugi la straini.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  18 august 2017 20:11

  Veniti neamuri ! Veniti frati ! Caci poporul o s-aclame. Ca ne mor porcii furati, Si ceilalti, cu ei, de foame.

  raspunde comentariului
 • Radu cel Frumos

  18 august 2017 13:23

  Ceva pentru cei care vor sa se intoarca acasa, cititi cartea Fals Jurnal de Capsunar scrisa de Mirel Banica. Va trece pofta de Romania, nu visati degeaba la intoarcere.

  raspunde comentariului
 • Adevarat, din pacate

  18 august 2017 10:38

  Dle Duta,Incredibil de dureros, dar adevarat. Nici nu puteati sa prezentati starea de fapt mai bine.Dar cumva trebuie sa existe o solutie. Trebuie sa o gasim. Cumva cei care am ramas in tara sa ne unim cu cei care au plecat in ciuda eforturilor perverse ale stapinilor PSD-isti ai zilei de a ne diviza. Romanii din diaspora propun un contract cu guvernul Romaniei. Sa-i sprijinim. Sa nu-i lasam pe PSD-isti sa-si umple cuferele din nou de pe urma lor si sa ne invrajbeasca. Acest contract cu Romania propus de diaspora inseamna oportunitati in tara atit pentru diaspora cit si pentru noi. Si nu numai in tara. PSD-istii se vor lupta atit fatis cit si din umbra impotriva oricarei colaborari dintre noi si diaspora daca lor nu le iese nimic. Si stiti doar ca daca lor nu le iese cota intre 35 la suta si 50 la suta din orice te ameninta cu distrugerea. Ca deh, au fost alesi de cei 13 la suta care s-au prezentat la vot pentru PSD contra unor promisiuni nerusinate si taie si spinzura. TREBUIE SA GASIM O SOLUTIE sa ne lepadam de PSD.

  raspunde comentariului
 • Andru

  18 august 2017 10:14

  Domnule Duță, și eu mă număr printre cei care au pariat pe România prin anii 90 și-au rămas acasă. Acum îmi pare nespus de rău că n-am plecat. Dar nu mai pot face acest pas, vârsta mea exclude total emigrarea, așa că am rămas aici, să văd porcimea politică făcându-mi țara praf și pulbere. Dragnea nu face altceva decât să încerce teleormaqnizarea întregii Românii, spre câștigul lui propriu și al prietenilor lui. Îl văd cum administrează țara tot ca ferma lui de porci. Și eu am prieteni prin Vest și nu le-aș recomanda să se întoarcă. De fapt, aproape niciunul dintre ei nu mai pune piciorul în țară nici în concediu. Ne vedem prin alte țări. Nu în România.

  raspunde comentariului
 • nick

  18 august 2017 10:13

  Veniti la munca grea si prost platita caci locurile foarte bine platite,unde nu trebuie sa muncesti si nici carte nu trebuie,au fost demult atribuite,pe baza de pile ,cunostinte ,relatii, profitorilor si urmasilor lor .Cei ce sunt prin alte tarii sa se intereseze cam ce fel de persoane lucreaza prin ambasade si consulate,cine sunt si ai cui!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design