Prostia şi ticăloşia PSD au salvat din nou România

de Gabriel Bejan , 17 noiembrie 2014 - stire actualizata la ora 15:09, 17 noiembrie 2014
Prostia şi ticăloşia PSD au salvat din nou România

România a avut, iarăşi, noroc de prostia, ticăloşia şi aroganţa liderilor PSD. Trebuie să recunoaştem, sincer, că fără aceste trei ingrediente, pe 16 noiembrie, Victor Ponta ar fi ajuns la Cotroceni, împins de la spate de un odios aparat de propagandă şi de un partid dispus să facă orice pentru a-şi salva pielea.

Duminică seară, după terminarea votului, oamenii s-au adunat în Piaţa Universităţii, la Palatul Victoria sau la sediul PSD să se răfuiască cu un politician care nu dă doi bani pe ei. Tineri bine îmbrăcaţi şi educaţi curgeau din toate părţile şi parcă voiau să-i spună, de la obraz, lui Victor Ponta că este un nesimţit. Că nu este posibil ca alegerile din diaspora să fie la fel de prost organizate ca în urmă cu două săptămâni, după ce premierul promisese că pe 16 noiembrie nu vor mai exista români care să nu poată vota. Ponta trebuia să plătească pentru faptul că românii din Torino şi Paris au fost alungaţi cu gaze lacrimogene de forţele de ordine din oraşele respective, deoarece nu au vrut să plece acasă după ce ambasadele şi consulatele le-au închis uşa în nas.

„Alături de diaspora”, „Vor să voteze, lăsaţi-i să voteze”, „Ponta, demisia” au fost, în esenţă, strigăte de revoltă împotriva unui Guvern care a greşit grav în organizarea acestor alegeri.

Cei peste 10.000 de oameni care au ieşit în stradă, în Bucureşti, duminică seara, au avut prea puţin de-a face cu alegerile prezidenţiale. Klaus Iohannis s-a aflat doar trecător în atenţia protestatarilor. E drept că viitorul preşedinte a trecut pe la Universitate, dar s-a văzut clar că nu el a fost miezul acestor manifestări. Nu, evenimentele de duminică seară nu au fost despre Klaus Iohannis. Au fost în schimb despre Victor Ponta şi PSD.

Victor Ponta şi oamenii din jurul său au subestimat impactul emoţional pe care-l va avea în ţară faptul că mii de români de afară nu vor putea vota. Dacă ar fi înţeles încă de pe 2 noiembrie că românii educaţi din marile oraşe nu pot înghiţi faptul că prietenii sau rudele lor din străinătate sunt batjocoriţi în timp vor să-şi aleagă preşedintele, atunci ar fi rezolvat măcar parţial problema. Ar fi deschis câteva secţii noi de votare în străinătate, ar fi emis o ordonanţă de urgenţă prin care să prelungească programul secţiilor de votare, ar fi arătat că le pasă. Guvernul Ponta nu a făcut însă nimic, mai mult chiar, noul ministru de Externe, Teodor Meleşcanu, a emis şi declaraţii care au iritat şi românii, atât cei din ţară cât şi din diaspora. Drept urmare, au venit să voteze oameni care altfel nu ar fi ieşit din casă. În total, au fost 378.000 în străinătate (faţă de 161.000 în primul tur) şi 11,3 milioane în ţară. Mult peste aşteptări.

PSD a mai făcut o greşeală. A mizat foarte mult pe aparatul de propagandă construit în jurul posturilor de televiziune Antena 3 şi România TV, dar discursurile acestora, mizerabile din multe privinţe, au reuşit să enerveze cu mult mai mulţi oameni decât cei pe care i-a atras de partea candidatului PSD. Votul masiv anti-Ponta de duminică a fost motivat, în bună măsură, şi de prestaţia lui Mihai Gâdea, Mircea Badea, Victor Ciutacu şi ceilalţi. În general indiferenţi la genul acesta de propagandă, oamenii educaţi au simţit nevoia ca, prin intermediul votului, să le dea acum un şut în fund şi celor care, seară de seară, le-au jignit inteligenţa.

În ciuda resurselor incredibile alocate în această campanie, PSD şi-a ratat din nou principala ţintă şi anume câştigarea alegerilor prezidenţiale. Aceasta este o veste cât se poate de bună pentru democraţia din România. Iar principalul câştigător al acestor alegeri nu este Klaus Iohannis ci poporul român.

 

 

 

 

 

Comentarii

 • MIHU L., KKciosu ziarist de 3 parale al lui Băsescu

  05 decembrie 2014 9:46

  Există aici la RL un grup de ziariști lingăi AI LUI BĂSESCU, AI PREȘEDINȚIEI CARE ASCULTĂ LA COMANDĂ de toate băshinile căptanului încă Băsescu,PREGĂTIȚI SĂ FACĂ ham.ham ȘI PENTRU mafioso.sas.KLAUS , VIITORUL PREȘ..Unul dintre acești KK.ZIARIȘTI DE TREI 3 PARALE, ESTE Mihu Laurențiu. Astfel, nici n.a băshit bine preș. Basescu porcăria cu PONTA SĂ NU MAI FACĂ PARTE DIN guvernul PSD PE CARE.L CONDUCE, că lingăul Mihu L., vine cu articolul de mai sus, , a doua zi după BĂSHIRE, ÎN CARE SPUNE CA PROSTUL ...LA POARTA NOUĂ......, CĂ pONTA, CARE ESTE INVESTIT CA ATARE, Ponta, deci, nu ma are dreptul să.i reprezinte pe români. UN LINGĂU TÂMPIT, care habar n.are cei aia sistem democrat, un cățel ziaristic căkăcios , care nu se spală pe ochi decât o dată la 3 zile, și de aceea NU ARE CURAJ NICIODATĂ SĂ SE UITE ÎN OGLINDĂ , pentru a vedea ce moacă de prostănac are , astfel cum de altfel , ESTE VIZIBILĂ MUTRA ACESTUI LINGĂU Băsescist și ângă prostiile elucrubatE puse de el la RLpe ecranele ONLINE...

  raspunde comentariului
 • Nu vrem CONSTITUȚIE saso.REGALĂ..., iar Hohențolerii nu ne.au dat ROMÂNIA, au găsit.o FĂCUTĂ !

  30 noiembrie 2014 15:05

  REGALITATEA ESTE DE DOMENIUL TRECUTULUI LA NOI....... ESTE O ILUZIE CĂ ROMÂNII I.AR IUBI PE HOHENZOLERII VENIȚI ÎNAPOI DUPĂ O JUMĂTATE DE SECOL, ..NOI ROMÂNII AVEM TRADIȚILE NOASTRE ISTORICE ROMÂNE, VALAHE, TRANSILVANE, MOLDAVE, NU NE VINDEM OBICEIURILE PENTRU A PUNE, ACOCOȚA SUS O FAMILIE CARE CU MULTELE EI SCANDALURI ȘI NEAJUNSURI REGALE NU SE POATE SPUNE CĂ AR FI UN AVANTAJ POLITIC PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ. CAROL DE HOHENZOLER A PROFITTAT DE O CONJUNCTURĂ EUROPEANĂ, A VENITÎN ROMÂNIA CU UN GEAMANTĂNAȘ, A CONDUS PRACTIC CA UN MONARH ABSOLUT, CA UN DICTATOR SCHMBÂND MINISRU.PRIM DUPĂ PRIM.MINISTRU, ȘI DOAR MOARTE LUI ÎN TIMPUL PRIMULUI RĂZBOI MONDIAL A ÎMPIEDICAT INTRAREA ROMÂNIEI ÎN RĂZBOI ALĂTURI DE GERMANIA, CEEA CE AR FI ÎNSEMNAT PENTRU NOI PIERDEREA RĂZBOIULUI ,ȘI IMPLICIT NEREALIZAREA MARII UNIRI, CU TRANSILVANIA, ADICĂ O TRAGEDIE CE AR FI BLOCAT DEFINITIV FACEREA ROMÂNIEI MARI........... APOI , AVENTURILE AMOROASE ȘI POLITICE ALE LUI CAROL AL Il.lea au făcut mult rău politicii interbelice și a favorizat o viziune STRATEGICĂ de sTat greșită, materializată prin intrare în războiul al 2.LEA mondial DE PARTEA GREȘITĂ. A GERMANIEI HITLERISTE, AM PIERDUT TOTUȘI BASARABIA MOLDOVEANĂ ȘI CU MULT NOROC AM REUȘIT NEDESFACEREA TRANSILVANIEI . GREU A FOST DE ASEMENEA, CA ȚARĂ ÎNVINSĂ, CĂ A REBUIT SĂ.I PRIMIM PE RUȘI PESTE NOI, CU COMUNISMUL LOR SOVIETIC. ........DECI, UNA PESTE ALTA, NOUĂ ROMÂNILOR NU NEAU ADUS FAMILIA GERMANĂ HOHENZOLER, MAI NIMIC, ROMÂNIA MODERNĂ FIIND, NU OPERA NEMȚILOR HOHENZOLERI CI URMAREA POLITICI DE INTEGRARE NAȚIONALĂ DETERMINATĂ DE VOINȚA POLITICĂ A POPORULUI DIN ȚĂRILE ROMÂNE TRADIȚIONALE. ........NU HOHENZOLERII AU FĂCUT ROMÂNIA, EI AU VENIT DUPĂ UNIREA PRINCIPATELOR DE CĂTRE ALEXANDRU.IOAN CUZA, IAR UNIREA MARE,MAREA UNIRE, cum am mai spus, A AVUT LOC URMARE A ALIANȚEI ȚĂRII CU ANTANTA , CONTRAR DORINȚEI CLARE A LUI CAROL I, ÎNTÂI, CÂND BRĂTIENII AU EDIFICAT CU SUCCES IDEEA NAȚIONALĂ UNIONALĂ DUPĂ MOARTEA HOHENZOLERULUI CAROL1. ...............................................................................................................................ȘI ATUNCI DE CE SĂ DEVENIM DIN NOU NEAMȚO.REGALIȘTI , DE CE SĂ ĂM MÂNĂ LIBERĂ UNORA CARE NAU MUNCIT LA NOI ÎN ȚARĂ ȘI AU PRIMIT DUPĂ REVOLUȚIA 89 PALATE ȘI PAMÂNTURI,ȘI PĂDURI , CINSTIT SPUS, NEMUNCITE, ȘI ACUM , CU UN ÎNTÂMPLĂTOR KLAUS. PREȘEDINTE SASO.NEAMȚ ÎNCEP CĂ DEA DIN COADĂ VISÂND ȘI REVENDICÂND SUSUL ȚĂRII, REVENIREA LA REGALISM,, NU , MULȚUMIM, ROMÂNII MUNCESC PENRU ROMÂNI NU PENTRU SASO.NEMȚI .SĂ SE MULȚUMEASCĂ HOHENȚOLERII CU CE AU OBȚINUT PRIN CLEMENȚA GUVERNULUI DE LA BUCUREȘTI, PALATE ȘI PĂDURI ,NOI AVEM FAMILIILE NOASTRE, NU NE TREBUIe TRADIȚIE ȘI FAMILII ORIENTATE SASO.GERMAN !

  raspunde comentariului
 • A ÎNCEPUT CU PETRECERI PREȘEDENȚIA BĂSEanis2, A LUI KLAUS.SASU

  28 noiembrie 2014 11:02

  TU EȘTI UN PROSST CÂMPEAnULE, NU merge mă fraerule, Politica după CAPUL UNUI GĂGĂUȚĂ ZIARIST DE TREI PARALE CA TINE, ce tot mințești tu cu AȘAzisa PRELUARE.PREDARE democratică a puterii, între cei DOI MAFIOȚI BĂSEanis, Basescu și Sasu,Klaus Pedofilu, dosare likeliste de urmărire A ADVERSARILOR INCOMOZI , ca să nu fie judecat FRATELE MIRCEA, și să nu se deschidă PROCESU VÂNZĂRI FRAUDULOASE BĂSESCIENE A FLOTEI lui Ceaușescu, asta este MAFIE NU democrație.!!!.......................................................................................................................................DACĂ ILIESCU NU EXISTA ÎN 89 SE PUTEAU ÎNTÂMPLA ATUNCI LUCRURI CU URMĂRI NEDORITE PENTRU TOȚI ROMÂNII,, LĂSAȚI.L ÎN PACE PE ILIESCU, ÎN MOD CINSTIT A FĂCUT PE CÂT A FOST POSIBIL, MULTE PENTRU ȚARĂ, ȘI LUCRUL CEL MAI IMPORTANT PENTRU NOI ACUM, NE.A ȚINUT UNIȚI ÎNTR.UN STAT INDEPENDENT EUROPEAN., ȘI AȘA TRREBUIE SĂ RĂMÂNEM...!!! DOAMNE AJUTĂ !

  raspunde comentariului
 • JoHANIS și BLaGA, vor Mafie PDLPNDLND la GUVERNARE

  27 noiembrie 2014 22:11

  Privire care ucide, omoară....!!!....................................................................................................................JOHANNIS UCIDE CU PRIVIREA, DUPA CUM NU VORBESTE, DAR CUM PRIVESTE CU LANGAJUL NONVERBAL, CRED CA ESTE UN OM RAU. NU FAPTUL CA NU ARE COPII, POATE NU A FOST CAPABIL EL, DAR, ORICUM DIN SUTELE DE COPII, FARA PARINTI ÎN ROMÂNIA, PUTEA SA ÎNFIEZE CEL PUTIN 2-3. UN COPIL LA CASA OMULUI, ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU, EL NU A VRUT POATE ASTA DAR A FĂCUT COMERȚ CU CANADIENII VÂNZÂND SAU TRADUCÂND ACTE PENTRU CPII ROMÂNI..... DE CE OARE? ASTA-I ÎNTREBAREA. NU AU FOST CAPABILI SĂ ÎNFIEZE MĂCAR UNU, DOI SAU TREI COPII SAU NU SI-AU DORIT RASPUNDEREA UNEI FAMILII ADEVARATE. CÂND AI COPII,AI O RASPUNDERE TOATA VIATA, PROBABIL CA EL NU ESTE, NU A FOST ÎN STARE SA-SI ASUME ACEASTA RASPUNDERE. DEIGUR ASTA ESTE CEVA GRAV, CĂ ACUM SI-A ASUMAT RASPUNDEREA A MILIOANE DE OAMENI. VA FI FOARTE GREU SĂ SE OCUPE JO ȘI HANIS DE EI CU UN SPIRIT EGOIST ...................................................................................................................................Ce debaarcare, Johansule?..........................Ce debarcare, CU CINE ? Pai ei DREAPTA sunt varza, nu existĂ dreapta. DacĂ nu se dĂdea vot impotriva Clasei politice nu iesea sasuKLAUS CÂȘTIGĂTOR. Ei, DREAPTA, nici mĂcar un guvern din umbra nu AU ȘI NU aveau pregatit. Ei PDLNDNLD.ul sunt cu ciolanul vezi Blaga Stolo Fluture Și mafia din Cluji ca sunt 100 de cladiri furate cu stiinȚa lui Boc Și mafia Bistritei in frunte cu Oltean. Ei trebuie sa-si faca curatenie sa ARUNCE AFARĂ TOȚI BORFAȘII ȘI abia dupa 2-3 ani daca pot concentra o elita de conducere din care sa fermenteze de o guvernare. DacĂ...imi amintesc de Crin, -cum ai prindea CU HOȚII. a doua zi erau afara din partid. ȘI Acum ei vor guvernarea...bine asta e visul oricarui partid.Cu cine domnilor, cu PITICUL Boc la sfarsit de toamna? HA..HA...Hi............................................................................................................................................................ clau27 noiembrie 2014 1235...................................Eu cred ca totusi CĂ MULȚI AU VOTAT PE SAS,JOHANIS FIINDCĂ le-a fost frica de Ponta. În proportie de 99 PROC.,...PONTA s-ar putea sĂ aiba dreptate pÂnĂ la urmĂ. Nu cred ca voturile au fost corecte . pentru ca au fost primele alegeri in care cei de la PSD au zis, SĂ fie Corecte si nu au oferit nimic NECINSTIT, in schimb PNL si PDL au oferit Bani , Zahar , VEderI POȘTALE , si alte cele .......................... zicala hotul stiga hotul .............e cat se poate de adevarata si dacĂ Johanis ESTE OMUL LUI Basescu, AVÂND CONSILIERI PREZIDEȚIALI DIN DREAPTA ACESTUIA, ATUNCI Țara ajunge in rÂpĂ . Unde sunt investitiile de la FMI si banii veniti de afara , unde sunt FURATELE taieri salariale de 25 si sporurile ........,, DA, DA TOATE LA CEI DE DREAPTA!!......................TOȚI ĂȘTIA care au fost ÎNAINTE ÎN PDL.PNL, si care se infiltrEazĂ acum ADUȘI DE Johanis sunt niste flĂmÂnzi SĂLBATICI........................................................................HEI !.......DAR, TREZITI- VĂ ROMÂNI ...................... NICIODATA DREAPTA NU A TINUT CU POPORUL CI NUMAI CU EI ............................. CEI DE STANGA TOT TIMPUL AU TINUT CU POPORUL SI AU INCERCAT SA EXISTE O CLASA DE MIJLOC . De cand guverneaza DREAPTA s-a dus clasa de mijloc suntem noi poporul sarac si ei bogatii care numai ai au acces la tot ce vor ................................... Sa se faca urmarire penala si pentru Basescu si pentru fetele lor , de unde si-a permis apartament de 1 milion de euro si multe altele . ca nu are la parlamentul european decat 7000 euro pe luna . 7000 x12 luni x20 ani = 1.680.000 euro , dar sa nu manange nimic si sa nu consume nimic ................................atunci despre ce vorbim ..........................ei ne cred prosti pe noi ..........................INCA SUSTIN CĂ PÂNA LA URMA PONTA ARE ȘI VA AVEA DREPTATE ....................... O SĂ SE ZGÂRAIE UNII PE FATA CEI CE L_AU VOTAT PE IOHANIS SASO,neamțu!!!!

  raspunde comentariului
 • MACOVA, O MAFIOATĂ BĂSISTĂ TÂMPITĂ !!

  26 noiembrie 2014 15:34

  MACOVEICA ȘI BĂSESCU, BASEanis 1 și macovEICA , astia doi cu dnaUL LOR securoPROCURIST ȘI ACUMA....ha..ha.....he.PARTIDE DE 3 MEMBRI,, KAKA FUSTIPOLITICIANĂ CARE l.a votat pe baseANIS 2,,, saso,KLAUSU CARE VREA DEJA constituție regală ..tot pnl și pldUL A ÎNNEBUNIT, EI VR PRODUCE ASTFEL ÎNCERCĂRI DE SEPARARE A ARDEALULUI. JOHANIS DECLARĂ LA AGENȚII STRĂINE CĂ VRE SĂ RĂSTOARNE GUVERNUL ALES DEMOCRATIC ACEST SASO.NEAMȚ CU caș politic la gură. vrea să ne termne , SĂ PUNĂ ÎN 2, 3 DOUĂ, TREI LUNI ROMÂNIA PE BUTUCI. .. EL CU PDL ul lui blaga cu pmp lui udrea elenca, pretea lu baseANIS1, CAPTANUL VÂNZĂTOR de flotă pe șpagă,,acest sasoNEAMȚ klausu MINCINOSu I.A PROSTIT PE MULȚI CU PROMSIUNI DEȘARTE...CĂ , VEZI Doamne el ar aduce capital german în țară,..bâlbâl, bla NIMENI ÎN GERMANIA NU A AUZIT DE SASU.kLAUS sau de planurile sale de investiție...doar proștii și naivii pot crede că Germania se va schimba în politica ei rece, restrictivă politic FAȚĂ DE NOI, România anului 1944 cu 23 augustul, NEUITAT DE BERLIN nici acum,,,. ei nu vor fi, în sens geopolitic european niciodată aliatul ROMÂNIEI, CI AL RUȘILOR......Basta..!!!................................................................................................................Tu Câmpeanu C. ești un BOU , Mare bou că scrii de axa BERLINBUCUREȘTIWASHINGTON !!!!! ...maaare bou....................................................................................................................Tu ești un tâmpit, un bou CÂMPEANULE, PE CIN E VREI TU SĂ PROSTEȘTI DACĂ TU EȘTI PROSST, stai tată în colțu tău ,NU VENI LA ZIAR, CĂ PROSTEȘTI O LUME ÎNTREAGĂ... AUZI tu, axă bbw,BBW, tu nu pricepi bou ziarist că noi nu putem fi la un loc cu nemții niciodată, noi avem o chimie , ei nemți altă CHIMIE ȘI STRATEGIE,,..basta tu ești prea prea bolându ca săți explic i să pricepi ,,,,,,,,,,,ha...ha,,,,ha..AUZI TU,,SĂ CAZI JOS..!!..,,AXĂ BBW,,......BBW!

  raspunde comentariului
 • c.g.....c.g......AL CUI SPION EȘTI TU ?!!!

  23 noiembrie 2014 18:59
 • Statupalmă Barbacot

  22 noiembrie 2014 13:20

  GERMANIA ,... FĂTIco, vrea să înghită România...!19 noiembrie 2014 2306Vorbești ca să n.adormi, FAIco, politica este prea gra pentru un CAP VISĂTOR DE domnșoară...................................................................................Germania nu are voie să.i dea consilieri lui Johanis, este clar că ei vor f niște spioni GERMANI la Cotroceni,, of naivă ziaristă Fati s.......................................................................................................................Germania nu se va certa zdravn NICIODATĂ CU rusia, GEOSTRATEGIC rușii și nemții vor să manlpuleze estul și sudestul EUROPEI, ASTA fac împreunp în mod TACIT................................................................................................ESTR total greșit să fie supra estimată relația BERLIN.BUCUREȘTI.....dREEAPTA POLITICĂ DE LÂNGĂ johnis și Blaga COCHETEAZZĂ PROSTEȘTE CU O AXĂ Berlin.bUCUREȘTI noi românii tim bine ce ne.a adus așa ceva...Dictatul de la Viena ...............................................................................................................Germania a ținut și ține partea UNGARIEI, DECI UN SAS johanNIS, LA COTROCENI RIDICĂ PROBLEME ÎN LEGĂTURĂ CU TRANSILVANIA, MAI ALES CĂ NeMȚII NU UITĂ insurecția română din 1944, și luptele româno,germane din 1944 și 1945 !!!..............................................................................................................PE SCURT ROMÂNI , NU.L SCĂPAȚI DIN OCHI PE Klausu Werneru Johanisu !!!!!,.... după ceas !raspunde comentariului5 ZIARIȘTI LĂTRĂTORI LIMBUITORI de kaka.MACA22 noiembrie 2014 054..............................................................................................................................................BEJAN, MIHU, TURTUREA, FATI ȘI.. .Campeanu...TOȚI CINCI SUNTEȚI CAKA ZIARIȘTI DE PROFESIE, VOI scriți doar ptr. bani, voi sunteți niște mafioți pro.BASESCU CAREE ACUM AU SCHIMBAT LINGUȘEALA, ȘI LIIMBUITUL SPRE saso.neamțu Johanis!!!!!

  raspunde comentariului
 • Cetateanul turmentat

  19 noiembrie 2014 0:37

  Dar de prostia celor multi care au votat Ponta ,cum scapam?

  raspunde comentariului
 • Mihai

  18 noiembrie 2014 23:08

  Articol bun. Nu am votat dar ma bucur mult de rezultatul alegerilor nu am putut fizic sa votez. Data viitoare voi vota. Antena 3 cred ca a contribuit mult la caderea lui Ponta. Acest canal de televiziune e urmarit de oameni cu IQ de gaina.

  raspunde comentariului
 • Ion

  18 noiembrie 2014 18:14

  Pentru TIBERIUS.Tu nu trebuie sa stii ce are lumea bine crescuta impotriva lui Ponta,nu ai capacitatea de a pricepe.Esti activ in prostie si minciuna,in afara de ura fata de Basescu ai ura si fata de cei multi care au votat Johannis.Ramai pro st ca este mai bine pentru tine,esti fericit.

  raspunde comentariului
 • Prostul lui Ponta

  18 noiembrie 2014 18:09

  Nu se potolesc votantii lui Ponta,trebuie sa le suportam toate tampeniile iesite din capul lor gol,din taratacuta de comunisti cretini.Sa te rogi la Dumnezeu pentru minte si sanatate,nu pentru Ponta,dupa mintea ta nici Regele Carol II nu trebiua adus,era neamt.Sa va fie teama ca ne invadeaza emigrantii germani,si ca muriti de foame,nici Lenin si Stalin nu putea sa le spuna mai bine.La cocina de porci cu tine ,langa Gadea si Firea,mai golanule fara nume,cretinul de la ora 13,numar cu ghinion ce esti.

  raspunde comentariului
 • c.g.

  18 noiembrie 2014 16:39

  Pt.asta cu ''...Base 2''.Ma deranjatule mergi si iti vomita prostiile la o gazeta de ...aprozaristi,nu la RL !Vezi de drum cu ineptiile astea care le debitezi ca un papagal ca iti chestionam decedatii lu mamicuta ta ma sceleratule... !

  raspunde comentariului
 • c.g.

  18 noiembrie 2014 16:38

  Pt.assta cu '',,,Base 2''.Ma deranjatule merg si iti vomita prostiile la o gazeta de ...aprozaristi nu la RL !Vezi de drum cu ineptiile astea care le debitezi ca un papagal ca iti chestionam decedatii lu mamicuta ta ma sceleratule... !

  raspunde comentariului
 • ATENȚIE români, VINE BASE 2 !!!

  18 noiembrie 2014 13:00

  ROMÂNII VOR VEDEA REPEDE CĂ SAS-NEAMȚUL jOHANS NU.I AȘA DE AURIT, el începe să.și bage nasul unde nu.i fierbe oala, deși știe bine că la Diaspora sa respecat legea, nu puteau fi deschise alte secții de votare, și totuși , el calcă.n străchini și vrea să fie schmbați ambasadri, vrând să mulțumească DIASPOREI penru voturile ce i lea dat lui. Pentru omul SĂRAC DIN rOMÂNIA, CEL PĂCĂLIT LA ALEGERI, el nu va face nimic, el va aduce pe nemți peste români.. Românii să se roage la Dzeu să rămână PONTA ȘI PSDul a guvernare, căci dacă ar veni acum pdl și pmp , PDL.PMP la putere în locul PSDului, atunci așaZIȘIII caPitaliști flămânzi din PDL.PMP ȘI PNL.ul lui Johanis, BLAGA, Udrea, VIDEANU ȘI Co. ar instaura peste români CAPITALISMUL SĂLBATIC CARE VA LOVI PUTERNIC ÎN CEI CARE AU SALARII MICI, PÂNĂ ÎN 4, 5 SUTE DE EURO... ACU I.ACU !

  raspunde comentariului
 • ALO, DANA ???

  18 noiembrie 2014 5:18

  ASA SEF, ASA SUBALTERNI Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost uns in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice parghiile trandafirii de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au imbolnavit, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii. Bravo domnule ministru RUS, psd-ul o interminabila pepiniera penala. NU VA CRAPA OBRAZUL ??? Sub privirea neputincioasa a ministrului Ioan Rus , directorul general VASILE SECARA impreuna cu directoarea de achizitii CARMEN MARIA POPESCU isi fac de cap in continuare ? SNTFC CFR Călători SA n-are un picior în groapă cum s-ar putea crede, ci foștii manageri au săpat în jurul ambelor picioare ale companiei ditamai canionul. Ei, și? Asta n-a împiedicat niciodată pe nimeni să spargă pușculița și să afunde și mai mult firma în datorii. Dar cum aceste datorii trebuie monitorizate cu precizie, CFR Călători tocmai a achiziționat servicii informatice în valoare de 7.210.844 de lei plus TVA. Dacă ați văzut cum arată site-ul CFR, cît de funcțional sau cît de bine merg serviciile de rezervare online ori computerele de prin gări, veți spune că da, era momentul pentru o schimbare de aproape două milioane de euro. Da, numai că serviciile informatice au fost atribuite, fără licitație, exact aceleiași firme care prestat și pînă acum SC Informatica Feroviară SAunde este mare sefa nimeni alta decat sotia managerului privat DOROBANTU VALENTIN cel care a devalizat pur si simplu CFR CALATORI in anul 2013 ?

  raspunde comentariului
 • JURIST

  18 noiembrie 2014 4:26

  BEJENARULE, ALTCEVA DECÂT SA INSULTI SI SA SCRI TOT FELUL DE BALIVERNE, MAI STI SI ALTCEVA?CE FEL DE EXEMPLU DAI TINERETULUI DE ASTAZ?. OARE NU TI-A DISPARUT OBICEIUL PROST AL UNOR ROMÂNI DE A ÎNJURA SI INSULTA? S-AR PAREA CA NU.

  raspunde comentariului
 • Tedy

  17 noiembrie 2014 23:51

  Prostia si rautatea multor oameni din acest popor este mare.In anul 1990 au votat 12 milioane de specimene in favoarea criminalului Iliescu,si a devanit presedinte,acum au fost 5 milioane care au votat cu Ponta.Acesti "prostanaci ai lui Ponta" se pot vedea peste tot,prin tot ce fac,cum vorbesc si gandesc.Au aceasi vina cu cei din conducerea PSD ului,fara acesti bieti prostanaci nici portidul acesta nemernic nu putea supravietui.Cu noul presedinte ales intr un mod exemplar,un om cu verticalitate si demn,si partidul stat majoritar ,PSD ul va incepe circul .Mojicia si hotia celor din PSD va continua,probabil ca nu mai merge treaba ca este betiv si chior,dar gasesc acesti nemernici altceva,oameni ca Firea sunt in slujba comunistilor,si sunt bine platiti.Am castigat o mare lupta,presedintia, dar razboiul cu prostimea ,sustinatorii PSD ului este mult mai grea.

  raspunde comentariului
 • jos ioh.annus

  17 noiembrie 2014 23:40

  vau aburit imperialishtii baszgari, ftutevash, ca prosh mai suntetz, alegerea e fraudata da tzoparlanu imperialist bosggornu potz trece da la 7 la 30 shi porma sa sari la 55. Romanu a ramas orfan da tzara, boszgarii au furat tzara shi nemernicit Romanu, care e tratat drept roma, sclav an strainatate iar acum sclav la el acasaDeshteaptate Romane, de acum ancolo nu ai sa mai auzi de corruptzie shi hotzie, ca tzoparlanu neamtz nu are voie sa fure, nu ai sa mai auzi.

  raspunde comentariului
 • bbbB

  17 noiembrie 2014 23:10

  PROCURATURA SA CERCETEZE UN LUCRU IMPORTANT ..arestarea,judecarea,condamnarea tuturor care au impiedicat exercitarea dreptului de vot''

  raspunde comentariului
 • Bolshewyk Fuker

  17 noiembrie 2014 22:58

  Smecheria si hotia afecteaza caracterul si logicul !

  raspunde comentariului
 • casandra

  17 noiembrie 2014 22:29

  Mai omule, dute la doctor!!!Esti bolnav la cap!!!

  raspunde comentariului
 • bbbbb

  17 noiembrie 2014 22:18

  PROCURATURA SA CERCETEZE UN LUCRU IMPORTANT ..arestarea,judecarea,condamnarea tuturor care au impiedicat exercitarea dreptului de vot''

  raspunde comentariului
 • Ioan

  17 noiembrie 2014 22:14

  Fenomenul joburilor online! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul Info la adresa de email ioanheredeayahoo.com

  raspunde comentariului
 • c.g.

  17 noiembrie 2014 19:55

  Pt.''cetatean_cu_drept _devot''.''...arestarea,judecarea,condamnarea tuturor care au impiedicat exercitarea dreptului de vot'',aveti dreptate,s-a ignorat CONSTITUTIA ROMANIEI ...,JUSTITIA ar trebui sa se sezizeze iar majoritatea actualei haite ...la Putere ,in fapt inaintarea intereselor Rusiei in ROMANIA sa fie-arestata ,cercetata,judecata,condamnata,iar averile ...ILEGALE sa fie confiscate prin alte judecati drepte...!p.s.-deocamdata ''cetatene cu drept de vot ''in ROMANIA avem democratie ...originala,capitalism...jegos de cumetrie,inventate de ''batranul edec''Iliescu Ion in cardasie cu ciracii sai Nastase Adrian si Roman Petre dupa lovitura de stat data de ei in cardasie cu fosta URSS despre care aiureaza ei ca a fost revolutie ...,intr-o amaraciune de republica un fel de ''mama hotilor'' inventata pentru noi de rusii bolsevici acum 67 de ani !Urmarea la lucrarea asta a ultimilor 25 de ani de ''balamuc nou''avem ruina ...TOTALA a tarii,starea de colonie jefuita de ...TOT in dispret total pentru mediu,precum coloniile sud-americane si africane ,mai clar asta tara are sa conduca din 22.dec.a.c. PRESEDINTELE ROMANIEI abia ales KLAUS WERNER JOHANNIS ,o tara pe marginea prapastiei desfiintarii ca tara adica devenirea ei...cnezate si voievodate ca in feudalismul timpuriu ...adica pofta ce pofteste imperiul Rusia de circa 67 de ani ...!Sa auzim si de mai bine ...!

  raspunde comentariului
 • cetatean_cu_drept_devot

  17 noiembrie 2014 19:03

  Daca nu se aplica codul penal si nu sunt arestati toti cei responsabili pentru impiedicarea cu buna stiinta si planuita a exercitarii votului pentru milioane de romani sunt 3 mil oficial si 5 neoficial in strainatate atunci deceaba credem ca exista democratie. Codul penal este foarte clar, dovezi sunt mult peste masura iar lasul de la parchetul general nu spune nimic. Asta trebuie sa cerem, arestarea judecarea si condamnarea tuturor care au impiedicat exercitarea dreptului de vot.

  raspunde comentariului
 • c.g.

  17 noiembrie 2014 17:03

  Domnule Gabriel Bejan KLAUS WERNER JOHANNIS ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI deoarece romanii l-au ales pentru ca alaturi de omul asta ...POT SPERA!Nu este nimeni atat de credul sa isi inchipue ca din 22 dec. 2014.in tara ROMANIA va curge ''unt si miere'',deoarece om in Dealul Cotrocenilor este Johannis!HAITA ACTUALA...,LA PUTERE,in fapt inaintarea intereselor Rusiei in ROMANIA,TREBUIE SA PLECE PENTRU MULTI,MULTI,ANI IN OPOZITIE,cei in contradictie cu ...LEGEA trebuie sa mearga in puscarie,iar averile lor ...ILEGALE sa fie confiscate de JUSTITIE in judecati drepte!Actuala haita de hoti si banditi economici bine ancorati in PSD si ''asociatii'' latura chipurile liberala a lui Tariceanu ,multe prenume,trebuie destructurata... deoarece sunt in contradictie cu ...LEGEA,sunt inaintarea interselor imperiului Rusia in ROMANIA !Trebuie in anul 2015 ...ALEGERI ANTICIPATE...,O NOUA PUTERE ,UN NOU GUVER ,UN MINISTRU AL JUSTITIEI ...CAPABIL CARE A FACUT DOVADA INTRANSIGENTEI SALE,UN OM INDEPENDENT POLITIC,CARE SA TAIE IN CARNE VIE LA CORUPTIA DIN ROMANIA - scurt MONICA MACOVEI ...deoarece ''nu are mama nu are tata...'' !ROMANIA ARE NEVOIE CA DE AER DE INVESTITII...,LOCURI DE MUNCA CU SALRII IN ACORD CU PRETURILE DE AZI,''AVEM NEVOIE DE O TARA CA ...AFARA'',AVEM NEVOIE DE ROMANII DIN DIASPORA SA REVINA IN TARA,SA NU NE RISIPIM CA NEAM SI TARA ,AVEM NEVOIE DE ''LUCRUL BINE FACUT''ALATURI DE PRESEDINTELE ROMANIEI,DOMNUL KLAUS WERNER JOHANNIS,ROMANUL NOSTRU DE ETNIE GERMANA,CARE TREBUIE SA FACA SI SA SPUNA LUMII CIVILIZATE CA ROMANIA MERITA SA FIE MEMBRA N.A.T.O.,MERITA SA FIE IN U.E.,MERITA SA FIE PE DEPLIN IN EUROPA SI IN ...SCHENGEN...,ROMANIA ESTE SI TREBUIE SA RAMANA PARTE A LUMII CIVILIZATE,CHIAR DACA ESTE ''RAU ASEZATA '' IN CALEA INTERESELOR IMPERIULUI RUSIA IN COLTUL ASTA ATAT DE AGITAT AL LUMII !TRAIASCA ROMANIA SI MARIA SA POPORUL ROMAN...!Sa auzim si de mai bine ! p.s.-azi ROMANIA ESTE IN RUINA ...TOTALA,o colonie jefuita de ...TOT,in dispret total fata de mediu...,precum coloniile sud-americane si africane sper sa nu se uite asta...DOMNUL PRESEDINTE AL ROMANIEI KLAUS WERNER JOHANNIS ...!

  raspunde comentariului
 • Marin

  17 noiembrie 2014 10:47

  Fara a face campanie pentru unul care a castigat deja. Dragi consultanti politici, de fapt ecuatia victoriei este cam asaprocentajul obtinut de Iohannis de la cei care l-au ales in primul scrutin si al doila scrutin voindul pe el explicit presedinte PLUSvoturile din taberele celor care au iesit din concurs si s-au hotarat pentr Iohannis PLUSdiaspora si rudele din tara, cei suparati de obstructionarea dreptului de vot. Sa se spuna ca numai cei din diaspora sau rudele lor au castigat este deci aberant. Sa se spuna ca persoana Iohannis singura a castigat este iar aberant. Parerea mea este ca castigatoriil sunt Iohannis si Romania. Oameni buni eu cred ca se pot face ceva "lucruri bune" daca scapam de baronism si aroganta politicianisma.

  raspunde comentariului
 • Marin

  17 noiembrie 2014 10:40

  Fara a face campanie pentru unul care a castigat deja Dragi consultanti politici, de fapt ecuatia victoriei este cam asa procentajul obtinut de Iohannis de la cei care l-au ales in primul scrutin si al doila scrutin voindul pe el explicit presedinte voturi din taberele celor care au iesit din concurs diaspora si rudele din tara, cei suparati de obstructionarea dreptului de vot. Sa se spuna ca numai cei din diaspora sau rudele lor au castigat este deci aberant. Sa se spuna ca persoana Iohannis singura a castigat este iar aberant. Parerea mea este ca castigatoriil sunt Iohannis si Romania. Oameni buni eu cred ca se pot face ceva "lucruri bune" daca scapam de baronism si aroganta politicianisma.

  raspunde comentariului
  • Marin

   17 noiembrie 2014 10:44

   Ce mizerie nu mi-a luat nici "plusuirile, punctele, etc". A ajuns textul meu aproape criptic. Cu ce program lucrati dragi redactori "romania libera"?

   raspunde comentariului
 • Madel

  17 noiembrie 2014 10:24
 • Marin

  17 noiembrie 2014 10:14

  Ce comentariu de doi bani. Pai Iohannis nu a contribuit cu nimic la schimbarea politica adica indepartarea lui Mickey Mouse? O buna parte din oameni si-au dorit un alt fel de presedinte, mai necioplit, mai respectuos...

  raspunde comentariului
 • Glontul de Argint

  17 noiembrie 2014 8:53

  Presa din Romania era intr-o febrila cautare a "glontului de argint" care ar elimina pe unul dintre cei doi candidate la functia de Presedinte. In precedentele alegeri prezidentiale cel care a tras acel glont a ajuns Presedinte.In 2014 a avut loc prima sinucidere cu glontul de argint, in direct la B1TV !Astfel s-a demonstrat ticalosia si prostia PSD de a impinge in fata un candidat nematurizat convingandu-l ca forta marelui partid PSD va compensa dezechilibrul.

  raspunde comentariului
  • @ glontul de argint

   17 noiembrie 2014 16:57

   Presa noastra era inebunita dupa glontul de agint pentru ca era intro cautare de motive pentru a sari in barca lui Ponta.Uitati-va la tot ce au scris acesti insi care acum se dau de partea poporului, reaamintiti-va ca, in timp ce presa de stanga era strans unita in jurul lui Ponta, "ai nostri" maturau - zilnic - pe los cu Iohanis si Basescu, i-au umplut de laturi mai rau ca latrinele, si acum s-au inhamat la sarutat alt dos, ca al lui Ponta s-a..... pe el.Glontul de argint a fost o metafora meschina pentru a-si masca tradarea.Poate ca nici asta nu ar trebui sa uitam.

   raspunde comentariului
  • Glontul de Argint

   17 noiembrie 2014 8:54

   Victor Ponta Dreptul la vot ? O lozinca !

   raspunde comentariului
  • Glontul de Argint

   17 noiembrie 2014 8:54

   Victor Ponta Dreptul la vot ? O lozinca !

   raspunde comentariului
 • Glontul de Argint

  17 noiembrie 2014 8:53

  Presa din Romania era intr-o febrila cautare a "glontului de argint" care ar elimina pe unul dintre cei doi candidate la functia de Presedinte. In precedentele alegeri prezidentiale cel care a tras acel glont a ajuns Presedinte.In 2014 a avut loc prima sinucidere cu glontul de argint, in direct la B1TV !Astfel s-a demonstrat ticalosia si prostia PSD de a impinge in fata un candidat nematurizat convingandu-l ca forta marelui partid PSD va compensa dezechilibrul.

  raspunde comentariului
 • Militaru

  17 noiembrie 2014 8:52

  unde e haznaua 3

  raspunde comentariului
 • m palada

  17 noiembrie 2014 8:51

  cer scuze ca suntem niste mincinosi,hoti ,aroganti ordinari dar asa am invatat la haznaua 3

  raspunde comentariului
 • PROFESORU

  17 noiembrie 2014 8:47

  PENTRU PALADAMARS IN LA MATA TU SI ORDINARII TAII

  raspunde comentariului
 • roman

  17 noiembrie 2014 8:02

  De remarcat fatarnicia IPS Daniel, care dupa ce a primit informatii ca sunt sanse mari sa iasa Iohannis a incercat s-o dreaga cu predica despre "straini". Inca o data, BOR ne demonstreaza ca face tot posibilul sa se indeparteze de romani.

  raspunde comentariului
  • EZECHIEL

   17 noiembrie 2014 11:40

   S-a incercat ca "fata sa fie scapata de viol dar s-a sfarsit prin a fi maritata fortat cu violatorul" ...modelul califatului islamic !Ce urmeaza?....corporatism, adica SARACII VOR FI SI MAI SARACI IAR CORPORATIILE nu afaceristii romani MAI BOGATESalarii mici, somaj si mai ales umilinta, multa umilinta !

   raspunde comentariului
 • corect

  17 noiembrie 2014 7:50

  Hotia si minciuna PSD a salvat Romania.

  raspunde comentariului
 • Cetateanu

  17 noiembrie 2014 7:31

  Este deosebit de pertinentă această observație că ifosele și maniera arogantă, sfidătoare, dispețuitoare a lui Gâdea, Badea și Ciutacu i-au adus deservicii hotărâtoare lui Ponta. Indivizii aceștia stârnesc până la urmâ scârbă pentru ce pledează ei și simpatie pentru ce disprețuesc ei! Și-au însușit maxima lui Goebels cu privire la efectul repetării minciunilor, dar ignoră că a condus la înfrângere. Dar exact acelaș efect î-l obțin și anume șlehte de postaci de profesie sau obsesie, vulgari, agresivi și agramați de aici și dela alte ziare. Lor le zic, civilizați-vă! E păcat să-ți irosești timpul și eventualul talent de o astfel de manieră, mai ales că de fapt obțineți efectul contrar celui dorit!

  raspunde comentariului
 • Periscop

  17 noiembrie 2014 7:31

  Stânga a ales o strategie greșită. S-a bazat prea mult pe sloganul Jos Băsescu, neglijând faptul că o mare parte din electorat s-a săturat de același laitmotiv. Funcția de președinte al României nu implică prea multe puteri executive. Dar rezultatul este un semnal că electoratul nu poate fi tratat cu aroganță, impertinență sau cu o bombonică. Bravo electoratului care s-a mobilizat exemplar și n-a mai permis manevrarea voturilor. În rest nu s-a schimbat nimic puterea legislativă parlamentul a rămas a PSD Co., puterea executivă guvernul a rămas tot al PSD Co. Doar puterea judecătorească n-a putut fi acaparată deocamdată. Păzea, că vine DNA !

  raspunde comentariului
 • stan

  17 noiembrie 2014 6:33

  Haznaua3 inchisa !

  raspunde comentariului
 • vasile

  17 noiembrie 2014 6:32

  Bravo, Ponta ! Poate scapam de tine definitiv, cu toata sleahta ta de grajdani. Demisia guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri parlamentare anticipate. Afara cu infractorii din parlament !

  raspunde comentariului
 • Rapcea

  17 noiembrie 2014 6:11

  Tovarse Tiberius Robert Heius ,de vreme ce afirmi ca "in ultimii 14 ani am avut la conducerea tarii guvern de dreapta"inseamna ca esti varza.Ramai pe latrina 3 !

  raspunde comentariului
 • Manuel Istrate

  17 noiembrie 2014 5:40

  Bine ca am scapat de toate jigodiile astea. Ce adunatura de gunoaie - Ponta si toti din jurul lui. Mirel Palada - cu "Mars la vot" . Mars la cocina de unde ai iesit porc ordinar.***** de Gabriela Firea cu tupeul si obraznicia de mahala. Mars acasa mizeriilor!!!!

  raspunde comentariului
 • Manuel Istrate

  17 noiembrie 2014 5:39

  Bine ca am scapat de toate jigodiile astea. Ce adunatura de gunoaie - Ponta si toti din jurul lui. Mirel Palada - cu "Mars la vot" . Mars la cocina de unde ai iesit porc ordinar.***** de Gabriela Firea cu tupeul si obraznicia de mahala. Mars acasa mizeriilor

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design