Cum ne-a executat (bugetar) Dragnea pe stadionul din Alexandria | OPINIE

de Mihai Duță , 15 iulie 2017 - stire actualizata la ora 16:13, 15 iulie 2017
Mihai Duță

Am tot căutat stadioane în programul PSD. N-am găsit. Atunci mi-am dat seama de ce e bun un Liviu Pop. Dragnea poate să se jure că el a zis stadioane, dar Genunche a scris spitale. La fel cum a scris și că vor reduce taxele în loc de „se înmulțesc taxele”. Așa e el, din popor...

M-am uitat încă o dată pe promisiunile PSD. Am găsit ceva despre opt spitale regionale și unul republican. Deocamdată nu mișcă nimic în direcția asta. Undeva e ceva greșit.

Iar cu stadionul ăla trebuie să fie o șmecherie, în afară de aia cu sifonarea banilor din supraevaluarea costurilor. Nu m-ar mira să-i văd vitele lui Dragnea jr păscând pe el, în timp ce o firmă-satelit de la Tel Drum schimbă periodic gazonul pe banii statului. Păi, cum să-i piară de foame vacile lui ăla micu’?

De ce-ar fi făcut un spital în Alexandria cu 12 milioane de euro? Doar știe toată lumea că-n Teleorman sunt cele mai renumite clinici din sud-estul Europei. Dacă aruncau banii pe sănătate, rămâneau fără votanții tradiționali de prin cimitire. Așa, având stadion, îi pot organiza ziua lui șefu' mult mai des ca aia de și-a făcut-o Ponta pe fostul stadion 23 August. Aici, la Alexandria, pe noul stadion, se pot face și zilele fiecărui membru al familiei și chiar onomasticile.

La o adică, merge și-un târg de porci din ăia la purtător, cum se poartă acum.

Altfel, FCM Alexandria e o echipă de mijlocul clasamentului în divizia a III-a. Spre exemplu, în aceeași ligă joacă și Petrolul Ploiești, o echipă cu mult mai mulți suporteri, și nu-i ajută statul cu nimic.

Pe de altă parte, pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să cotizez la ridicarea unui stadion în Alexandria. Pentru că peste 11,5 milioane de euro din fondurile alocate sunt plătite din impozitele și taxele tuturor românilor. Eu, spre exemplu, aș fi dispus să donez din taxele mele pentru construirea unui teren de rugby. Sau pentru Rapid, dacă vorbim despre fotbal.

Practic, Liviu Dragnea își cumpără liniștea executându-ne bugetar pe toți, pe stadionul din Teleorman. Și iar nu-mi aduc aminte să fi spus ceva despre asta în campanie sau într-unul din numeroasele sale programe de guvernare contradictorii.

Văzând cât este de atentă cu banii bucureștenilor, mă așteptam s-o aud pe Gabriela Firea luând poziție, așa cum a făcut-o când era cât pe ce să fie cheltuiți 700.000 de euro pe o petrecere a unui club din subordine. Nimic! În schimb, am văzut că tot presa e de vină că nu și-a îndeplinit nicio promisiune. O urmărește un site! De asta e aglomerație în București. Dar avem concerte de milioane, normal că ne mai trebuie stadioane!

 

 

Comentarii

 • Costin Stefan

  19 iulie 2017 11:18

  SUNT REVOLTAT. Ca in Romania Libera nu a aparut astazi niciun comentariu gazetaresc cu privire la eliberarea abuziva a Varanului din inchisoare. Exista un singur articol, in care Voiculescu isi comenteaza punerea in libertate, unde moderatorul mi- refuzat urmatoarea postare ,, JUDECATORI CARE SFIDEAZA VOINTA POPORULUI. Cei care l-au eliberat pe Voiculescu, inainte ca acesta sa achite 60 de milioane de euro, l-au eliberat pe bani. Si n-au tinut cont ca banditul a mai jefuit tara cu vreo trei sute de milioane de dolari, dupa executia sotilor Ceausescu, nepredand banii pe activele firmei Crescent si nici pe cei care i-a incasat de la exporturi. Jefuitorii de tara, care au fost judecati si condamnati la inchisoare, nu trebuie eliberati inainte de a achita tot ce au furat. Sa spuna Voiculescu CU CE BANI SI-A INFIINTAT FIRMELE GRIVCO, BIOPROD SI INTACT in 1990-1991, care au costat 230 de milioane de dolari ?,,

  raspunde comentariului
 • Earth

  18 iulie 2017 15:04
 • Costin Stefan

  17 iulie 2017 22:02

  TREI INTREBARI. Cu ce bani si-a cumparat Patriciu rafinaria Petromidia ? Cu ce bani si-a infiintat Voiculescu cele trei mari companii in 1981 ? Cu ce bani si-a construit Dragnea blocul din Bucuresti ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  17 iulie 2017 10:24

  CUM A GOSPODARIT DRAGNEA JUD. TELEORMAN. Incepand din decembrie 1996, ca prefect pana in 2000 si, in continuare, ca presedinte in CJT=Consiliului Judetean Teleorman pana in 2009, Dragnea a fost sultan satrap, in fata caruia au tremurat de frica toti angajatii statului din judetul T=Teleorman. Fiind si presedinte al filialei PSD din T, a avut ca preocupare capitala sa se imbogateasca rapid, cu bani de la buget si din fondurile europene, cat se afla la butoane. Si Romania Libera a aratat cum a furat si cat a furat cu Tel Drum, cu miile de hectare de padure din T, cu miile de hectare de teren arabil, silozuri si crescatorii de vaci si de porci ale fostului CAP din Salcia, cu restaurantele, magazinele comerciale si hotelul Turris din Turnu Magurele, pe care le-a furat si le-a vandut pe bani grei. Dar prin toate colturile judetului T, Dragnea a lasat si urme mai putin scoase la lumina, legate de jaful neintrerupt pe care l-a practicat cu lacomie de lup hamesit. As propune ca un reporter de la R.L. sa mearga cu un aparat de filmat in comuna Smardioasa din T, sa vada GARA demolata, in care se poate turna in bune conditiuni filmul CADEREA BERLINULUI. Sa vada ca din 5 linii paralele de cale ferata a ramas doar una, ca nu mai exista nici rampa de descarcare a vagoanelor si nici magaziile de marfuri. Din Smardioasa, la 16 km de Alexandria, pornesc 5 siruri de sate spre Alexandria, Beiu, Giurgiu, Dunare, Zimnicea, si nici nu se mai dau bilete de tren decat in vagoane. Inainte plecau trenuri de marfa incarcate cu produse agricole si soseau cu cherestea, lemne de foc ciment, marfuri casnice si gospodaresti, iar acum trenurile de marfa nu mai exista pe ruta Rosiori- Zimnicea. Tot la Smardioasa, exista o PIATA DUMINICALA, de unde satele apropiate din cele cinci directii se aprovizioneaza in fiecare duminica, cu marfuri alimentare, cu obiecte de uz casnic, cu imbracaminte si chiar cu pasari si animale. Sosesc vanzatori ambulanti si din alte judete. Piata este functionala de o jumatate de secol si in fiecare duminica Primaria percepe taxe de milioane de lei, pe care in epoca DRAGNEA le-a expediat laAlexandria. Or fi ajuns la Dragnea, ca la Smardioasa nu s-a folosit niciun leu din cei incasati la Piata. Unde au ajuns sinile de cale ferata furate din garile de pe ruta Rosiori-Zimnicea pe care trenurile marfare faceau manevra ?

  raspunde comentariului
 • Politruci hoti

  16 iulie 2017 18:05

  Daca m'me MARCHE DE TRAMVAI'' construieste un stadion la Craiova unde spitalul e plin de tot felul de ganganii dar lipsit de medici, de ce nu si-ar construi Hamsterul un stadion la Alexandria. Problema pentru ei este aceea ca vor pleca de la guvernare in curand vor urma anchetele pentru deturnarea fondurilor oublice. Or sa faca ca udroaica.Romania - tara condusa de hoti, din cauza carora patru milioane de cetateni au parasit-o.

  raspunde comentariului
 • nume

  16 iulie 2017 15:35

  ce inseamna sa ai rubedenii la dna...judecatoarea marinescu iuliana de la cab sectia a 7 a judeca dosare si pronunta hotarari desi csm i-a respins cererile de transfer si contestatiilehttpold.csm1909.rocsmlinkuri18_11_2015__77172_ro.pdf, httpold.csm1909.rocsmlinkuri28_09_2016__83349_ro.pdf, httpold.csm1909.rocsmlinkuri20_10_2016__83744_ro.pdf, httpold.csm1909.rocsmlinkuri15_07_2016__82186_ro.pdf...httpswww.google.rourl?sa=trct=jq=esrc=ssource=webcd=4cad=rjauact=8ved=0ahUKEwizhJCB6YvVAhUBPhQKHe82B84QFghAMAMurl=http3A2F2Fwww.cab1864.eu2Fupload2F20162FHotA_rA_rea_Colegiului_de_conducere_nr._253_din_data_de_17_noiembrie_2016.docxusg=AFQjCNGYTuzF0KQJWLEOC1FGvbPgytB7TQ, httpwebcache.googleusercontent.comsearch?q=cacheo3szypgxV8QJhttpwww.cab1864.euupload2017HotA_rA_rea_Colegiului_de_conducere_nr_107_din_data_de_27_aprilie_2017.docx2BHotA_rA_rea_Colegiului_de_conducere_nr_107_din_data_de_27_aprilie_2017gbv=1hl=roct=clnk

  raspunde comentariului
 • ??????

  16 iulie 2017 10:24

  Considerați că "decizia" ar fi putut fi "politică", un stadion putând aduce mai multe voturi decât o bibliotecă ?

  raspunde comentariului
 • ?????

  16 iulie 2017 9:31

  Intelectualii insistau totuși pentru bibliotecă și s-ar putea zice , "ca în alte vremuri", "că li s-a aprobat stadion" ?

  raspunde comentariului
 • ?????

  16 iulie 2017 9:31

  Intelectualii insistau totuși pentru bibliotecă și s-ar putea zice , "ca în alte vremuri", "că li s-a aprobat stadion" ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  16 iulie 2017 8:59

  TARICEANU- AGENT AL SPIONILOR MAGHIARI. Presedintele Basescu a confirmat ca C.P.Tariceanu a fost racolat de spionul RE= RUDAS ERNO, fost sef al spionajului maghiar din Romania. Inainte de 1990, expulzat de Ceausescu si retrimis de Budapesta in Romania imediat dupa 1990. Spionul RE a intrat in atentia UM anti-KGB 0110 inca din 1982, pe cand era la Consulatul Ungariei din Cluj si alimenta cu materiale revizioniste pe Laszlo Tokes si Szocs Geza. In 1985, RE a fost prins cu materiale antiromanesti si expulzat. Dar dupa 1989, RE a revenit in tara noastra si a continuat sa spioneze, pastrad o legatura foarte apropiata cu premierul C.P. Tariceanu=T., despre care au relatat generalul SRI Dorel Rogojan, generalul Victor Neculicioiu, fostul sef al UM 0110 si colonelul Rusan, seful serviciului Filaj al SRI. Cunocand pasiunea lui T si intuind ca poate deveni premier, spionul RE a infiintat cu T,in 2003, firma MOTORCYCLES de import de motociclete DAVIDSON. Importator-T si Exportator- RE. Din clipa aceea, in comertul cu INFORMATIILE clasificate, rolurile s-au schimbat Exportator-Tariceanu si Importator-RE. Vedeti pe net intreaga poveste cu ,,adevaratul liberal,, tradator.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  16 iulie 2017 8:53

  Nu este rau sa aiba si amaratii de teleormaneni un stadion de foot-bal ca lumea. Problema este cine construieste acel stadion si cine fura jumatate din suma banilor pusi la dispozitie din bugetul statului pentru constructia respectivului stadion. Si asta nu e tot, fiindca va conta cine devine stapanul de facto al stadionului nou si modern din Alexandria, cine devine stapanul incasarilor banilor. Si nu este greu sa ne duca mintea la acelasi profitor DRAGNEA, devenit o intreprindre de fabricat bani, care se extinde peste intreaga Romanie.

  raspunde comentariului
 • Syle Hlyin

  15 iulie 2017 11:52

  Daca se construia in Bucuresti era bine daca se construisete intru-n oras de provincie nu este bine .Deci tot ce se construieste sa sefaca numai in Bucuresti astia laltii jumai au voie la nimic

  raspunde comentariului
 • spartacus

  14 iulie 2017 11:43

  NU-MI VINE SA CRED CE TUPEU AU ******* ASTIA DIN SUD !!! PENSIONARI SI BUGETARI CU REMUNERATII MICI DAR MAJORITARI , ASA VA TREBUIE . VOTATI IN CONTINUARE COMUNISTII,HOTII SI MINCINOSII . SA VA IA ******** PE TOTI

  raspunde comentariului
 • cristi

  14 iulie 2017 8:41

  Sa avem vointa sa ne confruntam cu hotii si impostorii si atunci poate se va schimba ceva. Pana atunci o sa induram bataia de joc de la tot felul de actori care jaoaca farsa democratiei.

  raspunde comentariului
 • Cotty

  14 iulie 2017 8:28

  Iata reflecția unicului si inegalabilului Fănuș Neagu "Un popor de oi naște un guvern de lupi".

  raspunde comentariului
  • pensionar

   14 iulie 2017 8:45

   Din fericire,am avut destui oameni,gen Fanus Neagu. Din nefericire,ne-am complacut mereu in sit,astasa ne conduca oricine,dar sa ne mai arunce si noua cate ceva.Din resturile lor,desigur.40.000 LEI UN POLITRUC,AFLAT ACUM IN...CONCEDIU? Am vecina ,la bloc,vai de mama ei,cu 480 lei pensie.Mi-e si jena sa o intreb daca a votat partidul asta de ciumati,care au promis ...marea si toata sarea din ea.

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design