Comisie pentru reabilitarea bucuriei Mihaelei Geoană | OPINIE

de Mihai Duță , 22 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 21:45, 23 aprilie 2017
Comisie pentru reabilitarea bucuriei Mihaelei Geoană | OPINIE

Aștept să se anuleze mandatul lui Băsescu din 2009 și s-o pună pe Mihaela (dragostea mea) să destupe șampania. Ar fi cumva ca la Olimpiadă când, la luni bune după festivitatea de premiere, se dovedește că un sportiv a fost dopat. I se retrage medalia, iar primul loc se acordă celui care fusese pe locul doi.

Cam asta ar trebui să fie finalitatea comisiei de anchetă proaspăt înființate pentru cercetarea alegerilor prezidențiale din 2009.

Și cum să înființezi o asemenea comisie dacă nu-l pui șef pe maestrul trucării alegerilor, proaspătul bronzat în Maldive Liviu Dragnea? Dacă nici el nu-și dă seama ce s-a întâmplat acolo, atunci cine?

Mă gândesc doar cum vor suna întrebările. Ce ați băut acasă la domnul Oprea? Ați râs mult de Geoană? Dar de Mihaela? Ați trucat alegerile în acea seară sau când erați mahmuri dimineață? Ce alegeri ați mai mânărit de atunci?

Singura curiozitate ar fi, probabil, elucidarea dilemei lui Ponta, care în 2009 a susținut că „sistemul lor de fraudare a fost mai bun“. Cred că asta ar fi miza pentru PSD. Să afle cum de-au furat unii mai mult ca ei.

Ar mai putea fi anulat și referendumul referitor la numărul maxim de 300 de parlamentari, că doar a fost făcut de un președinte ilegitim.

Nici Emil Boc nu ar mai putea să spună că a fost premier. Ar trebui să-l punem pe Geoană să desemneze el unul și tot așa.

Nu-mi dau seama dacă nu cumva ar trebui să i se șteargă din CV lui Crin Antonescu scurta perioadă în care a fost președinte în locul suspendatului Traian Băsescu.
Că doar Băsescu nici n-ar fi trebuit să ocupe acel loc, deloc.

Altfel, efectul acestei comisii este unul pur decorativ. Majoritatea celor implicați sunt ieșiți din schemă, care pensionat, care cu un dosar sau două.

Pentru că mi-e greu să cred că toată această poveste se va lăsa cu un dosar penal pentru fraudarea alegerilor. Aceeași echipă de forță ar fi putut să fraudeze și alegerile de anul trecut, că doar erau cam pe aceleași funcții. Între timp, s-au mai rărit.

Totuși, chiar dacă dezvăluirile vin la aproape opt ani de la acele alegeri, ar trebui ca întreaga situație să fie cercetată cât se poate de serios, iar concluziile să fie fără echivoc.

Până acum, nicio comisie parlamentară nu a putut realiza o anchetă ale cărei concluzii să aibă urmări concrete.

Dar vom avea circ în continuare, tocmai acum, când a fost retrasă mult-anunțata Lege a salarizării, piatra de temelie a promisiunilor electorale făcute de PSD.

Comentarii

 • cetatean

  23 aprilie 2017 16:56

  Toti stim ca toate alegerile au fost fraudate de absolut toti. Ridicol este faptul ca, nu s-au restabilit fraudarile din 2012 , mult mai recente, intrucat infractorul si penalul de dragnea sta bine mersi la conducerea statului doar nu il conduce Guvernul, ceea ce dovedeste pentru a nu stiu cata oara ca statul Roman este format numai din cretini, si murim sa aflam ca in 2009 s-au fraudat alegerile.ce rezolvam ? ASA CUM S-A PROCEDAT CU DRAGNEA , il alegem pe basescu ,pentru ca a furat la alegeri , in guvern ASA CUM SE INTAMPLA CU DRAGNEA. TOTI STIM CA S-A FURAT. IN LOC SA NE FACEM ORDINE IN 2012 , DUPA CAPETELE CELOR DE LA PSD DE CAPRA SE INTELEGE VREM SA FACEM ORDINE IN 2009. RIDICOL , UMILITOR SI TOTAL NESIMTIT ESTE CA DRAGNEA , ACEST DICTATOR, PERVER PSIHIC, HOT, INFRACTOR ,PSIHOPAT CRED ACUM ASTA O SPUN SI CEI PLECATI DIN PSD SI NU SUNT PUTINI ESTE SEFUL ACESTEI COMISII. OARE TINERII CARE AU PROTESTAT NU AU AUZIT ACEST LUCRU??? PE LANGA ASTA NU AU AUZIT CAT CRESC PRETURILE, CAT SE SCHIMBA IMPOZITUL?? CA DIN CELEL 120 DE PUNCTE ALE PROGRAMULUI PSD INTR-O SINGURA ZI AU FOST RESPINSE 70?? TREI DINTRE ACESTE PRIVEAU MAMELE CARE AR FI NASCUT. CE STIU ACESTI NESIMTITI DE DEMOGRAFIE , PE EI DOAR HOTIILE II INTERESEAZA. NU I-A DURUT GURA SA PROMITA, AU DAT LA SENILI MASLINA SA LE INCHIDA GURA APOI JAF.... DRAGNEA PRIETEN CU GHITA , PONTA , ACUM SE DEZICE DE AMBII ....OARE ACEST PERSONAJ POATE TRAI PRINTRE OAMENI MAINE POIMANE O SA SE URLE PRECUM OPREA CA ATENTAM LA LINISTEA FAMILIEI A PROGENITURILOR, CARE AU PRELUAT ACELELASI MAGARII FARA NICI UN PIC DE RATIONAMENT. O TARA INTREAGA STA LA MANA UNOR MIZERII .CAND DAU DE BELEA , CA FARA DOAR SI POATE O S-O FACA SE VICTIMIZEAZA. MIZERABILI

  raspunde comentariului
 • Parchetul General ?

  21 aprilie 2017 18:03

  Boraturi pesediste pentru guracasca , la fel ca Nana , gaura-n buget etc .

  raspunde comentariului
 • Mirela

  21 aprilie 2017 13:15

  Nu vad de ce ar fi rea aceasta comisie si chiar daca nu ii reda bucuria Mihaelei, ii strica rostul Kodrutzei

  raspunde comentariului
 • stef

  21 aprilie 2017 11:49

  Vai de capul bietului roman! Am ajuns sa traim intr-o tara unde totul se fura de la ultimul nimic si pana la functia de presedinte. Scriu intentionat cu "p" mic ca sa-mi arat dispretul fata de un bisnitar, un hot care a furat ajutat de clica sa toate alegerile la care a participat. Rusine pentru acest "gazetaras" Duta care cauta sa propage ideea ca in Romania hotiile elektorale trebuie sa continuie.

  raspunde comentariului
  • tzepelush

   24 aprilie 2017 4:39

   Bravo acestui gazetar care in gluma se ia de imbogatitul Dragnea de la partidul social demmocrat.....P"SD".......partid social democrat cu sef capitalist imbogatit pe spatele poporului....

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina SA ITI F U T PSD-ul IN BOT!

   24 aprilie 2017 3:10

   VOMA DE BALEGA ROSIE IAR AI APARUT FU TU TI DINTII DIN GURA DE TROL PSD. NU AI FACUT AVC? NICI IMA? LASA FU TU TI GATUL MA-TII CA LE FACI CAT DE CURAND!

   raspunde comentariului
  • Ella

   21 aprilie 2017 14:01

   Desteptul pamintului nu te uiti ce vrea de fapt sa spuna xziaristul ! Nici vb sa acrediteze ideea de a continua furtul electoral ! Uita -te si citeate mai atent inainte de a face afirmatii lipsite de logica !

   raspunde comentariului
 • ion

  21 aprilie 2017 8:42

  o sa ia concluziile de la comisia de ancheta cu gaura guvernlui ciolos sorosistul si o sa-i spuna schimbe numele in DOSARUL FRAUDARII ALEGERI PREZIDENTIALE 2009, autor Dragnea L., condamnat penal pentru si doctor docent in frauda electorala tip referendum. pam-pam.

  raspunde comentariului
  • LIVIU DRAGNEA

   23 aprilie 2017 16:52

   VREAU SA ARAT CU ACEASTA COMISIE CA NU NUMAI EU AM FOST HOT DOVEDIT SI CONDAMNAT PENTRU ALEGERILE DIN 2009 CI SI ALTII AU UMBLAT CU SMECHERII IN PROCESUL ELECTORAL SI MERITA ACEEASI SOARTA CA SI MINE.

   raspunde comentariului
  • Mirela

   21 aprilie 2017 13:13

   pam, pam, pam ! , pim, pom pam !

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design