Iohannis și ceilalți salvatori ai Antenei 3: de ce calcă Justiția în picioare

de Sabina Fati , 17 februarie 2016 - stire actualizata la ora 18:58, 17 februarie 2016
Iohannis și ceilalți salvatori ai Antenei 3: de ce calcă Justiția în picioare

Asistăm la un joc trucat și provocator prin care politicienii, indiferent de culoarea lor, încearcă să scoată Justiția de dragul Antenei 3, asteptând în schimb temenele. Nu este vorba însă despre închiderea postului de televiziune, așa cum se plânge Antena 3, ci doar despre mutarea lui într-un alt sediu, potrivit deciziei judecătorești care a dus la condamnarea lui Dan Voiculescu, cel care a înființat Antenele.

Nu e clar dacă Iohannis și liberalii participă la acest joc de frică sau în virtutea unor aranjamente, după ce, nu demult, copreședinta PNL Alina Gorghiu a fost văzută și fotografiată în Statele Unite în circumstanțe amicale împreună cu directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, și cu principalul consilier prezidențial, Dan Mihalache. Ar putea fi vorba despre o nouă ecuație de putere prin care șeful statului și partidul său ar vrea să se repoziționeze, cucerind inclusiv publicul televiziunilor fondate de Dan Voiculescu. Chiar și foștii PDL-iști tac mâlc, acceptând distorsiunea generală, în vreme ce PSD manipulează lucrurile în mod natural, pentru a respecta parteneriatul mai vechi care a existat mereu între acest partid și televiziunea patronată de Voiculescu, dar și pentru eventuale câștiguri de moment.

Parlamentul pare să dispună de o majoritate solidă care vrea să apere, împotriva legii, televiziunile fondate de Dan Voiculescu. PSD și PNL fac în aceste zile front comun împotriva Fiscului, care a cerut evacuarea sediului unde funcționează Antenele pentru a pune în aplicare sentința penală din 2014. Atunci, instanța i-a condamnat la închisoare pe Voiculescu și pe colaboratorii lui în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) și a cerut confiscarea mai multor imobile ale acestora, printre care și sediile Antenelor, pentru recuperarea prejudiciului total de 60 milioane de euro.

Potrivit legii, Ministerul de Finanțe, prin ANAF, trebuie să preia aceste clădiri, să le vândă și să verse banii la bugetul de stat. În ultimii doi ani însă lucrurile au trenat, mai ales că fostul premier Victor Ponta promisese public că Antenele nu vor fi deranjate. Conducerea trustului Intact, care deține și Antenele, a ignorat decizia instanței de acum aproape doi ani și s-a bazat pe prietenia cu Ponta, care avea pârghii asupra Finanțelor. Decizia de evacuare a sediilor a fost dată în final de omul fostului premier, șeful demisionar al Fiscului. Și, potrivit legii, Antenele au la dispoziție 5 zile pentru a pleca, sau mai multe, dacă depun o contestație, după cum le-a explicat Dacian Cioloș de la tribuna Senatului. Discursul lui a fost calm, explicându-le parlamentarilor că pot schimba legea dacă vor să lase mai mult timp la dispoziție Antenelor, dar în același timp i-a certat pe cei de la Fisc pentru felul în care au acționat. Dilematicul premier s-a ocupat de preludiul dinaintea declarației președintelui Iohannis care a vorbit în apărarea Antenei 3 despre “banale motive administrative” care ar “suprima” libertatea de exprimare. Șeful statului pune astfel sub semnul întrebării decizia unei instanțe de judecată de dragul sau de frica unei televiziuni fără scrupule.

Evacuarea televiziunilor lui Voiculescu a fost astfel transformată dintr-o chestiune juridică într-una politică, în care aproape toți politicienii vor să devină salvatorii Antenei 3 și vorbesc in corpore despre „un atentat împotriva libertăţii de exprimare a presei“. Ar fi un lux subversiv pentru ei să țină partea Justiției într-un an electoral în care fiecare are nevoie de prietenia unei televiziuni cu audiență mare. Politicienii nu au premise morale sau ipoteze democratice în această afacere, ci doar interese proprii și temeri. Adevărul este schimbat cu bună știință de corul asurzitor al social-democraților și de tăcerea vinovată a liberalilor. Cu toții încurajează un trust de presă care în ultimii ani s-a ocupat cu organizarea urii, a delațiunii și a demagogiei. Efectul acestei distorsiuni asupra Justiției ar putea să ne arunce înapoi în tradiția balcanică a aranjamentelor, în care politicul modifică, dictează sau anulează decizii ale instanțelor.

Comentarii

 • esti proasta

  24 februarie 2016 8:27

  Sabino, mananciccat. Iata ce spune justitia ,,Instana dă dreptate Antenei 3 în privina evacuării cerute de ANAF. Tribunalul Bucureti confirmă că nu există o hotărâre judecătorească de evacuare i, în consecină, evacuarea nu poate fi pusă în practică în termen de cinci zile. Decizia instanei vine după ce Antena 3 a cerut prelungirea cu 30 de zile a termenului de evacuare. În motivarea instanței se precizează că prelungirea termenului de evacuare cu 30 de zile solicitată de Antena 3 nu poate fi făcută întrucât nu există o hotărâre judecătorească de evacuare. Politicienii condamnă atitudinea ANAF și susțin că s-a comis un abuz fără precedent. În urmă cu o săptămână, ANAF a somat trustul Intact să elibereze în termen de 5 zile clădirile în care-și desfășoară activitatea, printre ele și sediul Antena 3 din Șoseaua București-Ploiești. Motivația ANAF a fost că astfel pune în aplicare sentința judecătorească din august 2014 pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Telepatia."

  raspunde comentariului
 • dorinteodor

  23 februarie 2016 9:25

  zice doamna fati "....ci doar despre mutarea lui într-un alt sediu, potrivit deciziei judecătorești ....". iar antena cu pricina a cerut prelungirea evacuarii la 30 de zile iar raspunsul instantei a fost NU pentru ca NU EXISTA o hotarire judecatoreasca de evacuare!!!!!! oare chiar nimeni nu a citit ce scrie de fapt in acea hotarire judecatoreasca? nu a citit-o nici doamna fati, nici primul ministru si nici presedintele tarii desi fiecare a comentat in functie de imaginatia fiecaruia. deci, CARE E REALITATEA? Avem sau nu un abuz al institutiilor statului?

  raspunde comentariului
 • viv

  22 februarie 2016 13:29

  E clar ca presedintele a gresit, destul de rau.La fel dfe rau ca atunci cand l-a ascultat pe Isaroiu, in privinta legii darii in plata.Dar, sa nu plangem justitia, pe care n-o intereseaza sa corecteze procedura de elaborare a legilor si verificarea constitutionalitatii lor, cat faptul ca se atenteaza la independenta ei. Cine, Doamne iarta-ma , poate impiedica azi justitia sa-si faca treaba? Mie mi se pare ca mai degraba justitia este mai preocupata de a nu iesi la suprafata unele erori judiciare datorate incompetentei, cat si unele abuzuri ale acesteia. justitia este departe de a fi perfecta in Romania. Si prea mult am asteptat sa se autoperfectioneze.Un impuls din exterior nu strica...

  raspunde comentariului
 • Dn Presedinte cu ce va are KGB ul la mana ???

  20 februarie 2016 11:16
 • cole de iasi

  19 februarie 2016 18:08

  TICALOSII SE AGATA de orice, se stie. Problema Antenei o va rezolva justitia, cum l-a "rezolvat" si pe Voiculescu. In rest, mi se pare ca presedintele KI a fost invins de sistem , la fel cu E. Constantinescu, dar mult mai repede. E vorba, evident, de sistemul mafiot, intangibilul. N-avem stofa de eroi, asta-i!

  raspunde comentariului
 • v o bad

  19 februarie 2016 14:11

  Sabino! Iar mananci cu polonicul?Ciolanis a criticat modul heirupist in care a actionat anaful.Anaful e subordonat ministerului de finante, nu justitiei.Deci, Ciolanis a criticat modul in care a actionat anaful.Asa ca, stai jos.....nota 4

  raspunde comentariului
 • AlinaP

  19 februarie 2016 5:59

  Iohanis si-a data arama pe fata, nici o surpriza. Ce poti astepta de la cineva gata sa faca prietenie cu USL daca obtine ce vrea el - asta e politica, asa-i? Daca Justitia I-a luat o casa din cele 6, cum o sa mai suporte el Justitia? Functia de presedinte castigate dupa 2 ani de politica doar, nu conteaza pentru el, important e cu ce se alege din afacerea asta. Cand oare se va ridica o generatie curata de romani din mocirla asta politica?

  raspunde comentariului
  • Joaquin Murieta

   19 februarie 2016 16:40

   Ia mai terminati cu justitia asta. Judecatorii nu sunt niste supra-oameni de "rasa superioara" Germanica cum ii considerati voi ci doar niste functionari corupti Basisti nealesi de nimeni ci numiti de Basescu. Datorita dezastrului Basist care a distrus tote locurile de munca cinstita Romania a devenit o tara de hoti si prostituate caci doar asa mai pot Romanii supra-vietui. Judecatorii Basisti extermina poporul Roman constrans sa fure pentru a supra-vietui de dezastrul Basist.

   raspunde comentariului
  • Anghel

   19 februarie 2016 10:44

   Acelasi film si cu Basescu. Justitia cand s-a apropiat de famiglia Udrea Cocos sau de frate-sau, a fost atacata la modul suburban, marlanesc.

   raspunde comentariului
   • MirB

    19 februarie 2016 11:56

    Nu este adevarat, asta e propaganda Antena 3. Atat udrea, cocos cat si fratele au fost cercetati fara nici o opreliste din partea parlamentului care s-a grabit in miezul noptii sa aprobe arestarea, presedintelui sau altcuiva. Propagati miciuni anteniste!

    raspunde comentariului
    • Anghel

     19 februarie 2016 22:46

     Stimabile, ma refeream la faptul clar ca Basescu le-a atacat pe Livia Stanciu si Kovesi. Sau te faci ca ai uitat, spaltatu-le pe creier. Sunt toti niste gunoaie ordinare, acelasi fsn fost pcr.

     raspunde comentariului
 • Cornel

  18 februarie 2016 23:39

  Avem de a face cu un USL conspirat in care Parlamentul Guvernul si Presedentia fac echipa impotriva institutiilor statului si a electoratului pro-democratic. Miza mare este de a impiedica recuperarea prejudiciilor produse prin coruptie. Este o lupta pentru miliarde si nu se dau inapoi de la nimic. Au aproape totul de partea lor si exista riscul ca din statul roman sa nu mai ramana decit o cochilie goala.

  raspunde comentariului
 • stefania ilie

  18 februarie 2016 13:45

  Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email stefaniailiehotmail.com

  raspunde comentariului
 • ADIOS, HERR KLAUS !!!

  18 februarie 2016 13:08

  ASA AM PUTUT CONSTATA CA, ATUNCI CAND TE-AM VOTAT, AM AVUT O "ABORDARE HEIRUPISTA" ...RECUNOSC CA AM GRESIT SI REGRET CA M-AM INSELAT ATAT DE GRAV.ADIOS, HERR KLAUS !!!

  raspunde comentariului
 • augustin

  18 februarie 2016 12:45

  Pe 25.12.2015 am avut la societate o scadenta la TVA de 25000lei.Facturile neincasate sunt de 5 ori mai mari.La finele luni ianuarie 2016 finantele ne-au pus poprire pe cont si au luat bani.Domnule presedinte o dezamagire mai mare nu puteam sa am.Nu urmariti decit interesele de gasca iar talpa tarii sa faca ce o vrea.Mizati pe uitarea noastra dar va inselati.Sa dati mana cu PSD-UL prin antene este prea de tot.Tradare ipocrizie cinism nesimtire.

  raspunde comentariului
 • augustin

  18 februarie 2016 12:45

  Pe 25.12.2015 am avut la societate o scadenta la TVA de 25000lei.Facturile neincasate sunt de 5 ori mai mari.La finele luni ianuarie 2016 finantele ne-au pus poprire pe cont si au luat bani.Domnule presedinte o dezamagire mai mare nu puteam sa am.Nu urmariti decit interesele de gasca iar talpa tarii sa faca ce o vrea.Mizati pe uitarea noastra dar va inselati.Sa dati mana cu PSD-UL prin antene este prea de tot.Tradare ipocrizie cinism nesimtire.

  raspunde comentariului
 • nick

  18 februarie 2016 11:28

  Bineinteles ca nu e vorba despre un "atac la libertatea de exprimare" - cum scrie cel din Canada care, culmea, zice ca nu a aflat asta de la... Antena 3. Atunci, de unde? CINE mai susitine aceasta aberatie - in afara de trustul intact si politicienii care, vedem din articol si o stiam si noi au nevoie de "ajutorul" antenelor in campanie? Una e una si alta e alta. Inchiderea unui post tv se poate face NUMAI de catre CNA, si nu e cazul. Bineinteles, cei de la antene si sustinatorii lor stiu acest lucru. Este vorba ca antenele sa se mute, pur si simplu, in unul din cele 3 sedii complet utilate! pe care le are la dispozitie.Dar e vorba si despre o greseala a ANAF. Trebuia ca institutia sa intervina, mai intii avertizind, apoi sa dea o notificare de evacuare si, apoi, intervenind in furta EVACUIND pe cei care nu respecta legea. Au avut timp sa o faca 19 luni - un an jumate! Nu au facut-o - tot din motive politice. Premierul de atunci, cel care il numise pe Diaconu, i-a interzis sa o faca. Iar avocatii Trustului si a lui Voiculescu s-au fosit de tot felul de chichite pt a intirzia aplicarea sentintei. Acum nu s-a mai putut ultimul recurs a fost respins definitivb iar DNA a anuntat ca va da in judecata ANAF. Si inca ceva desi sunt cel putin doua cladiri la fel de importante ca cea in care e sediul Antenelor, nu au facut obiectul cojnfiscarii. De ce tocmai aceasta cladire? Ca sa dea prilej Antenelor sa se victimizeze ca sunt mutate? Nu aveam acest circ daca Statul isi vedea de celelalte cladiri.Si ajungem la esenta problemei. In timp ce peste 100.000 de firme mici si peste 300 de firme mari s-au trezit peste noapte cu conturile blocate de ANAF pt neplata TVA sau impozite, de Voiculescu nu a avut NIMENI curaj sa se atinga. Repet 19 luni! Si atunci e vorba de o DISCRIMINARE crasa, in care o firma privata este net avantajata de stat, impotriva legii, fata de altele, multe. Nimeni, nici un poliotician nu a sarit sa apere acele firme - cum nu au sarit nici in apararea altor posturi tv OTV, Realitatea. E extrem de grav ca Presedintele tarii si a TUTUROR ROMANILOR, si, intr-o mai mica masura, Premierul, alaturi de clasa politica din Senat, au pus LEGEA la index, prefacindu-se ca apara un drept pe care nu il ataca nimeni.Daca as fi jurnalist, m-as alatura lui Radu Banciu in protestul lui, refuzind sa mai platesc ceva Statului, care nu isi respecta rolul! Daca va indrazni sa se lege de Banciu pt ca nu-si plateste taxele si impozitele, ar insemna ca Statul are dubla masura ataca un simplu jurnalist care poate invopca atacul la adresa libertatii de exprimare!, in timp ce un politician, puscarias hot dovedit, este aparat de insasi cele mai inalte institutii ale Statului.

  raspunde comentariului
 • revenire

  18 februarie 2016 10:17

  legea audio-vizualului NU ESTE BUNA. Sa spuna Johanis ce diferenta este intre un POSTER sau bener afisat cu mesaje politice si fotografia unor oameni politici si un ecran de sticla cu acelesi mesaje politice si aceeasi oameni politici aparuti la TV. NICI-O DIFERENTA doar ca la unu se misca imaginea. Concluzia ca posturile TV, MEDIA care au actionari mai mult de unu doi la suta oameni politici trebuie ori sa fie desfintate prin lege, ori sa se supuna aceleiasi legi ca si BENERELE si AFISELE ELECTORALE. Dar numai prin lege. Cine da legea e alta treaba da Johanis are drept sa o propuna.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  18 februarie 2016 9:39

  Dupa parerea mea, presedintele tarii a "facut-o lata", iar premierul , doar "latuta" ! Intai se "amana" o HOTARARE JUDECATOREASCA pana luni ! Dupa aceea ? Sine die ? Presedintele si premierul care nu mai este ponta ! TREBUIE SA APERE LEGILOR, nu "s-o dea carmita" !

  raspunde comentariului
 • mri

  18 februarie 2016 9:39

  klaus seamana tot mai mult cu ceausescu, conduce cabinetul 2 adica mihalache, si probabil va fugi cu elicopterul smurd, impreuna cu consoarta mihalache, din gradina cotroceniului

  raspunde comentariului
 • agricultorul fericit

  18 februarie 2016 9:35

  Ce e Dna. Fati nu va mai place de Dl. Presedinte? Regretati ca nu l-ati ales pe Ponta? Culmea e ca patronul vostru e un hot mai prost decat Felix. Dl. Presedinte a sesiza circul ietin de luni cu EXECUTARE SILITA cu girofar si e evitat dibaci sa fie complice.

  raspunde comentariului
 • legea electorala calcata

  18 februarie 2016 9:20

  Domnisoara FATI am pretentia la DVS sa analizati ESENTZA. Conform constitutiei statul asigura si protejeaza dreptul la exprimare libera. Nu poti inchide un post de TV chiar daca dupa parerea mea este sub-mediocru si face propaganda de partid. Parlamentul viitor ar trebui sa dea o lege ca posturile TV si media care au actionari membrii de partid mai mult de unu la suta sa fie inregistrate ca posturi politice de propaganda ale partidului, asa cum si afisele si benerele fac propaganda si sa se supuna legii campaniilor electorale. Ce diferenta este intre un bener cu fotografia unui om politic si ecranul unui TV unde apare acelasi om politic? NICIUNA. aceste posturi trebuie ca in perioada de alegeri sa fie INTERZISE pentru a da drepturi egale candidatilor care nu au televiziuni.

  raspunde comentariului
 • ion

  18 februarie 2016 8:39

  psd si pnl usl apara corutia si oligarhia ,votati cu Traian Basescu si Monica Macovei .

  raspunde comentariului
 • Dan

  18 februarie 2016 8:14

  Bineinteles ca aici nu e vorba de justitie, ci de un act de intimidare 10 masini, 40 de inspectori ca sa dea o notificare. Insa, in sens mai larg, in tara noastra exista un deficit de libertate de exprimare, incompatibil cu pretinsa noastra democratie. Nu ne putem exprima liber in multe chestiuni, din diferite motive, din cauza a fel de fel de practici si institutii, iar acuma intra si ANAF in acest mecanism al suprimarii. Nu sunt un fan al A3, insa aspectul lipsei libertatii de exprimare ma deranjeaza. Nici valorile culturale traditionale nu mai sunt in siguranta, caci poti foarte usor sa fii acuzat de simpatii legionare daca il citezi pe Mircea Eliade. Ni se ia totul, sub diferite pretexte, ba ca nu e corect politic, ba ca nu e european, ba ca reflecta primitivismul romanesc, ba a asa e normal si pe placul partenerului strategic, ba ca e treaba justitiei si nu a noastra.

  raspunde comentariului
 • kiki

  18 februarie 2016 5:11

  e o chestie moi fati si patronu tau e securist si felix e securist ! Acuma trageti ca orbii unii in altii, da tu esti araboaica nu? refugiata pe la noi ?

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  18 februarie 2016 0:03

  Articolul minte este vorba inchiderea postului datorita adevarurilor neconvenabile spuse. Li s-a intrerupt electricitatea si li se va intrerupe electricitatea in orice sediu s-ar duce.

  raspunde comentariului
 • MARE RUSINE, HERR KLAUS !!!

  17 februarie 2016 21:57

  LA NOI, LA ROMANI, PRIN CHESTIA CU "ABORDAREA HEIRUPISTA", SE CHEAMA CA TI-AI DAT ARAMA PE FATA ...INTR-ADEVAR, ESTI, EXACT, CUM SE SPUNE - "PREMIERUL DE LA GRIVCO" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Simona

  17 februarie 2016 20:42

  Bravo Fati! super articol perinent si la obiect. Imi aduc incet incet aminte de ce citeam RL.

  raspunde comentariului
 • M_lache

  17 februarie 2016 20:12

  Sa traiti bine fraierii si sa ne mai votati. Noi suntem toti cumetrii cu psd, cu pnl, cu pdl.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  17 februarie 2016 20:02

  V-am zis io ca ROMANIA-I LA RASCRUCE. ,..Ei bine !, ASTAZI Senartul Romaniei si-a regasit ROLUL FIRESC, si anume acela de a cere socoteala orcarei institutii din aceasta tara.. ,..., PRESEDINTELE Romaniei, BRAVO LUI !!!, astazi a fost la inaltime, doar niste NATAFLETI au dat bine cu muci-n fasole, de pilda Romania Libera

  raspunde comentariului
 • vasile

  17 februarie 2016 19:45

  Pacat ca atat premierul cat si presedintele s-au dat cu Latrinele. Parca fac totul pentru a ne convinge ce PSD=PNL = aceeasi mizerie...Ne vedem la vot, dle presedinte, si cu pnl si cu dvs.

  raspunde comentariului
 • SalvaTont

  17 februarie 2016 19:37

  SalvaTontiștii Klaus și Dacian... Europeniși până-n măduva oaselor...

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  17 februarie 2016 17:43

  Ma intreb si va intreb, UNDE-I TURTURICA, stindardul anticoruptiei in aceasta tara ?????. Se simte cumva cu musca pe caciula, i se pregateste ceva legat de ASTRA ASIGURARI ???

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  17 februarie 2016 17:32

  V-ati dat singur foc la basca natafletilor !!!...,,... Valul de solidaritate cu *antena 3*, in tara si in strainatate.. .. m,,..Fortele ANTIDEMOCRATICE din aceasta tara trebuiai sa faca ceva ca Gadaci si Ciuvici MERGEAU PREA DEPARTE cu DEZVALUIRILE LOR....,,, actiunea STALINISTA, de a muta un pot de televiziune de avergura anteneei 3, ii sporeste si mai mult credibilitatea , iar voi ramanei prea mici

  raspunde comentariului
  • Adrian

   17 februarie 2016 19:47

   Iar tu ti-ai dat foc la chiloti inca din clipa nasterii, hoasca batrana stalinista !

   raspunde comentariului
 • Petra

  17 februarie 2016 17:20

  Doamna Fati scrie bine si pertinent in general. A avut derapaje in problemele migratziei necontrolate dar acum s-a calmat pe acest subiect catastrofal pentru Europa. In ceea ce priveste acest articol nu ai ce sa-i reproshezi. antenele acest cancer natzional nu se vindeca puna nu e extirpat. Bravo...excelent articol

  raspunde comentariului
 • Andrei

  17 februarie 2016 17:17

  Un cetatean obisnuit al acestei tari daca are vre-o amenda neplatita de 18 Ron sau platita si neinregistrata in hatisurile birocratiei din institutiile statului se "trezeste" cu o poprire pe toate conturile si nu-si mai poate lua nici paine daca de exemplu are doar banii de pe card. Apoi umbla vreo 2 zile din concediul tau! cu chitanta la primariepolitiebanci ca tot tu sa iti rezolvi ceea ce altii functionarii platiti tot de tine au incurcat..... Un hot dovedit si incarcerat care a produs o paguba statului de 60 mil Euro sta bine mersi in cladirile "statului" fara sa plateasca un ron statului pe care el si clica lui de hoticoruptiparlamentarisenatori il fura de la revolutie fara nici cea mai mica jena si fara ca nimeni sa nu-i deranjeze. Asta e democratia "tipic romaneasca", pentru asta am luptat la revolutie, sa fim condusi de HOTI in haine de senatorideputati. Bravos natiune! Halal sa ne fie! Candva credeam ca Tariceanu e barbat ca se "bate" cu Base, insa a reusit sa demonstreze tuturor ca nu e decat o carpa cu care PSD-ul sterge democratia si asa subreda care incepea sa se infiripe in amarata asta de tara. O singura speranta a mai ramas. DNA-ul. Ramane de vazut cat mai rezista si ei in fata tavalugului rosu care face front comun in a calca orice initiativa democrata.

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  17 februarie 2016 17:13

  Alt articol anti-democratic care calomniaza politicienii alesi din toate partidele. Am mai spus si repet. Daca va plac judecatorii votati-i dar cum deocamdata ei nu au fost votati ci numiti de Basescu nu le mai dati puterea de a institui o teroare judiciara similara cu cea impusa de gestapo. Nu sediul Antenei 3 este problema judecatorilor ci ce au spus ei care arata clar tuturor Romanilor ca in-justitia ca "justitie" nu poate fi numita comite ne-dreptati. Am dat si eu exemple cu populatia Romaniei si Mirecea Basescu si cunoastem toti destule exemple de ne-dreptati comise de in-justitia Basista. Antena 3 are dreptul sa ramana in sediu si sa plateasca 1 leu chirie statului noul proprietar al sediului. Chestia cu sediul nu poate prosti pe nimeni caci daca Antena 3 accepta sa se mute judecatorii Basisti teroristi ii vor evacua si din noul sediu, inventeaza ei un motiv, pana cand vor reusi sa reduca la tacere un post care spunea adevaruri neconvenabile judecatorilor Basisti teroristi. Justitia nazista l-a condamnat la moarte si executat prin ghilotinare pe cel care ei pretindeau ca a incendiat Reichstagul. Mai tarziu justitia Germana l-a achitat post-mortem pe Olandezul cam nebun si foarte probabil timpul va dovedi si ne-dreptatile comise de in-justitia Basista si vor trebui achitati multi ne-vinovati sper nu post-mortem.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design