PSD vrea ca Putin să moară. De râs! Prima armată NATO care-şi declară falimentul | OPINIE

de George Mioc , 11 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:01, 11 septembrie 2017
PSD vrea ca Putin să moară. De râs! Prima armată NATO care-şi declară falimentul | OPINIE

Marți, 5 septembrie, cred că sălile Kremlinului s-au scuturat de râsetele lui Putin și ale generalilor săi. Citiseră știrile de la București: guvernul PSD nu mai are bani să plătească integral soldele militarilor săi.

Este de notorietate faptul că, în Siria, regimul Assad, după peste zece ani de război devastator, reușește să achite salariile tuturor funcționarilor guvernamentali, de la profesori și medici la soldați. În timpul Războiului de Independență a Statelor Unite, Congresul a reușit să asigure finanțarea armatei înfruntând nişte dificultăţi inimaginabile. Doar în 1783, la Philadelphia, a avut loc o revoltă a 400 de militari care erau neplătiți.

În istoria contemporană, mai sunt câteva cazuri în care guvernul nu a reușit să-și îndeplinească obligațiile față de armată: în Guyana sau în Somalia, de exemplu. În Franța, în 2012, un sistem IT nefuncțional a făcut ca plățile către o parte din militari să fie întârziate. Soțiile au ieșit în stradă, iar guvernul a rezolvat problema.

Însă nicăieri în spațiul NATO eu nu am mai văzut ca ministerul Apărării să anunțe public faptul că nu mai are bani și va plăti banii pentru chirie și pentru norma de hrană abia după o ipotetică „rectificare bugetară”.

Ca să fie clar: guvernarea PSD a falimentat (și) Armata României. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă țara noastră nu ar fi sub umbrela NATO și nu ar fi trupe americane staționate pe teritoriul ei.

Cum s-a ajuns aici? Simplu: printr-o combinație mortală între proasta colectare – era firesc ca, atunci când țara ajunge pe mâna unui guvern ultra-corupt, cetățenii să nu-și mai plătească taxele - și cheltuieli nesăbuite. Poate că greșesc folosind termenul de „cheltuieli nesăbuite”, pentru că, de fapt, Dragnea a dus o politică rațională, dar strict în interesul său personal. A mituit aparatul de represiune – magistraţi, securitate și miliție – pentru a-l fideliza și a majorat diverse forme de pomeni către asistații sociali.

 

Cât despre banii pe care ministerul Apărării i-a primit pentru noi achiziții de tehnică militară, ei au fost cheltuiți pentru pensiile speciale. „Încă nu am luat nu ştiu ce rachete şi racheţele şi corvetuţe, deci banii sunt acolo”, a spus, miercuri, premierul Tudose, crezându-se hazliu. În inconștiența sa, el a spus un adevăr: celebra alocare de 2% din PIB pentru apărare nu a întărit cu nimic capacitatea de apărare a României. S-au luat niște angajamente, dar, dacă ele vor fi finalizate, plata se va face în anii următori.

Ministerul Apărării s-a întors la vremurile în care ministrul Gabriel Oprea cheltuia 80% din alocaţia bugetară pe salarii, doar că acum şi pensiile reprezintă o povară financiară uriaşă.

Politica guvernului Dragnea este perfect ilustrată de declarația doamnei de Pompadour, amanta regelui Ludovic al XV-lea: „După noi, potopul!”. Primesc de la București tot mai multe semnale că PSD ar putea abandona guvernarea, lăsând altora sarcina gestionării dezastrului. În această politică bizantină, plină de minciuni, sunt prudent cu astfel de zvonuri, dar nu m-ar mira ca Dragnea să o dezerteze cu un minut înainte de falimentul țării pentru ca ulterior, de pe margine, să-i blameze pe succesorii săi, care trebuie să gestioneze dezastrul moștenit de la PSD.

Fără îndoială, este greu să te opui acestei grupări corupte şi obtuze conduse de Dragnea şi de Tăriceanu, dar asta nu justifică apatia, lenea, lipsa de imaginaţie, haosul şi complicitatea opoziţiei parlamentare şi a Cotroceniului. Eu unul m-am săturat de întrebarea pasiv-agresivă: „Dar ce puteam noi să facem?”. Deşi nu este rolul meu să dau sfaturi, vă răspund. Opoziţia trebuia să bombardeze PSD-ul cu întrebări punctuale pe tema execuţiei bugetare din ministerul Apărării, să-l cheme pe ministrul Apărării la „Ora ministerială” şi să solicite o comisie de anchetă, chiar dacă PSD ar fi respins-o.

Preşedintele României avea dreptul constituţional să convoace CSAT-ul pe tema bugetului M.Ap.N – a convocat consiliul, dar pe alte subiecte – şi să-i cheme la Cotroceni pe premier, ministrul de Finanţe şi pe cel al Apărării. Klaus Iohannis ar trebui să se ducă să prezideze şedinţa de Guvern în care se va discuta rectificarea bugetară – care include sumele ce vor fi acordate M.Ap.N - în conformitate cu articolul 87 din Constituţie.

Dacă opoziţia şi Cotroceniul nu sunt în stare să facă nimic în afară de a se văita şi de a se „informa”, eu le dau un sfat: duceţi-vă acasă, să vă tocaţi liniştiţi pensiile speciale. Se vor lupta cu Dragnea cei din stradă. Aşa cum s-a întâmplat de fapt mai tot anul 2017.

Comentarii

 • Costin Stefan

  12 septembrie 2017 12:03

  ,,STRADA,, SA IMPUNA GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, CU CATALIN AVRAMESCU PREMIER. Tara trebuie sa mearga, unita, intr-o singura directie SPRE VEST. Degringolada trebuie sa inceteze. Salariile si pensile speciale trebuie desfiintate si legea trebuie respectata de toti cetatenii in egala masura. Infractorii, incompetentii, antioccidentalii si toti politicienii antistatali ori pusi pe capatuiala, trebuie inlaturati din orice functie de decizie din institutiile statului. Trebuie sa avem doar doua partide politice PARTIDUL SOCIAL si UNIUNEA NATIONALA, ambele democrate si de egala incredere pentru popor. Putem realiza acest lucru, daca iesim in strada cat mai multi, in toate judetele, si manifestam pasnic si fara intrerupere, pana cand se instaleaza UN GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, constituit din oameni de incredere, cunoscuti in tara ca sunt competenti si patrioti. NU MAI PUTEM CONTINUA C U DOUA ROMANII SUB ACELASI ASTERNUT.

  raspunde comentariului
 • a

  11 septembrie 2017 22:35

  Articolul tradusPrimul punctSa fim colonie condusa de tradatori corupti e mai falimentar decat sa fim liberi si atacati din toate partile. Al doilea punct Bine ca suntem colonie si ca ne apara stapanii. Daca nu aveam stapanii sa ne apare, noi singuri n-avem nici o sansa sa ne aparam ca suntem pizde cu totii si nu ne putem forta boierimea romaneasca grasa, corupta si burtoasa sa se mai se opreasca din furat macar de la armata. Faptul ca poate stapanii ne fura punandu-ne sa cumparam de la ei arme supraevaluate si foarte posibil depasite moral n-are nici o legatura. Vaicaratul pe strada cu pancarte la politicieni romani e o activitate politica care chiar repara lucruri, nu doar gargara.

  raspunde comentariului
 • Pastaie

  11 septembrie 2017 13:15

  Ca sa ai o armata moderna trebuie sa gandesti istoric la trecut ,ei cum nu gandesc la trecut nu pot avea un viitor prin lipsa de prezent.Pt ca acolo unde nu ai trecut nu ai nimic deci nici armata.

  raspunde comentariului
 • Anca

  11 septembrie 2017 12:48

  Dragnea **** toata tara,la comanda rusilor ca am ajuns un popor si o natie de prosti,dar suntem mandri ca suntem romani.si asistati social ai PSD ca asa ne place ca nu avem prestigiu ca natiune.

  raspunde comentariului
 • Dragnea este compromis - isi pune averea personala mai presus decit poporul si tara .

  11 septembrie 2017 12:42

  Ce facem cu psd-ul care ne termina bugetul ?

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  11 septembrie 2017 9:27

  Fomiștii din vârful piramidei franjurară arianusul strategic... sunăm la 911 că vine Dr Kuru cu vaselină urgent. Adică care era planul kuriștilor, să-l facă pe Cunt Futin dispărut în gaura kurcubeului multilateral colorată?!

  raspunde comentariului
 • eugen raduca

  10 septembrie 2017 22:37

  acest domn care a scris acest articol despre falimentarea armatei romane si cum ca crede el ca putin ride de armata nato a romaniei este un geniu adevarat ....daca este edvarat daca putin a ris de brava armata romanesca ....daca nu ...e un pacalici ca mai toti fraierii lui rares bogdan ce numeste el expertii in politica externa....acum serios acesti carutasi care se ocupa de armata romanesca si care cred ca sint in nato si ca trimit muschetatrii nostri in afganistan si ca sintem generatori de securitate la marea neagra , si s-ar putea ca nu se prea intimpla nimic pe acolo pe acolo , habar n-au de realitate ...taina aia cu vedet si avioane multirol si tancuri si transportoare ....pur si simplu baliverizeaza......

  raspunde comentariului
 • ioan

  10 septembrie 2017 21:29

  psd in frunte cu dragnea au decis ca fratia talharilor are pretul echivalent cu destramarea Romaniei. in viziunea lor chiar daca zona de actiune este mai mica insa mare deact teleorman ii sufucient ca ei sa traiasca bine. pretul pt acest exercitiu este destramarea tari. insa asta nu ii deranjaza pe ei, chiar mai mult ii ajuta deoarece aia din Transilvania sunt cam incomozi ca le cam reduce procentul la alegeri si au un pic mai mult creier. Asta dupa ce un sfert de popor au plecat deja.

  raspunde comentariului
 • Julius-Viorel Jancu

  10 septembrie 2017 20:15

  Cind in sfirsit cineva ARE CURAJUL sa scrie ADEVARUL, este foarte SUPARATOR ! Nu-i asa ? Cu toata catastrofa economica din timpul lui Ceausescu, armata exista, era platita si era in stare sa lupte - cu Kalasnikov, nu cu flinte de mai stiu eu de unde !!

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  10 septembrie 2017 19:44

  Deci, am inteles ca trebuie "ne infratim cu fratii latini" Cu polonezii, cu cehii, cu slovacii, cu ungurii, cu sarbii ma rog, nu toti, cu bulgarii, si cu grecii. Ca, astia sunt prin preajma noastra. Cu respect va informez, astia nu sunt latini. Latinii sunt departe. Francezii, italienii, spaniolii, portughezii, sunt departeeee.... Noi, latinii orientali, suntem singuri cuc, pe-aici, prin est. Insa, astea sunt chestiuni elementare, legate de istoria si geografia Europei, pe care niste bieti analfabeti, condusti de un fabricant de chiftele din aluminiu, nu le pot pricepe.

  raspunde comentariului
 • glavan

  10 septembrie 2017 17:03

  Nea mihoc, esti un mare dobitoc !

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

   11 septembrie 2017 14:53

   UBAFCA, SA ITI F U T MORTII IN GURA!

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

   11 septembrie 2017 14:51

   UBAFCA, SA ITI F U T MORTII IN GURA!

   raspunde comentariului
 • costica

  10 septembrie 2017 15:03

  FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI!INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!?Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK httpswww.youtube.comwatch?v=l423jWxz6t8Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!?httpimdsistem.rowp-login.php?action=registerref=40INFO LA pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  10 septembrie 2017 13:05

  M-am distrat suficient pe seama voastra. Nu mai intereseaza viziunea voastra politica, pentru ca ea nu exista, sunteti niste lunatici, niste... ozenauti. Ati nimerit din intamplare in Romania, probabil ca vi s-a stricat farfuria zburatoare, iar acum ati comandat piese din aluminiu, de la domnul cu profesionala de sculeri-matriteri, sa puteti pleca in drumul vostru. Domnul fie cu voi, carare batuta, catre Cosmos.

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  10 septembrie 2017 12:41

  In capul vostru e o varza galactica, n-are rost sa-mi pierd timpul cu voi. Ideea era ca Romania sa intre in NATO si in UE pentru cu totul alte ratiuni, decat razbelul cu Rusia. Deci nu impotriva a ceva, ci pentru ceva, cu totul altceva. Discursul anti-Rusia vinde. Nu zic ca are si niste motive vechi, perfect adevarat. Deci, grabiti-va sa va luati la tranta cu Rusia, ca de aia traiti voi prost. Insa, sa nu va mirati de consecinte. Nu mai zaboviti nici un moment. Stiti unde se afla vizuina ursului. Bagati-va inauntru, poate-l puteti bate. Luati ca intarire si pe fabricantul de chiftele de aluminiu.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

   10 septembrie 2017 12:44

   SA ITI F U T MORTII IN GURA DE TROLL AL RUSIEI! E BUN SLO BO ZUL LUI PUTIN? E HRANITOR?

   raspunde comentariului
 • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

  10 septembrie 2017 12:23

  CEEA CE A FACUT PSD CU ARMATA SE NUMESTE TRADARE DE TARA! PACAT CA PEDEAPSA CAPITALA ESTE SCOASA!!!! CRIMINALI PSD DISTRUGAND ARMATA ATI TRADAT ROMANIA ATI PUS-O IN BRATELE LUI PUTIN DUMNEZEUL VOSTRU! VA VETI LUA PLATA PENTRU ASTA!

  raspunde comentariului
  • don kuku

   10 septembrie 2017 22:32

   franjo, ciocu mic te-a i refugiat in romania dupa ce ai comis crime de razboi in bosnia- hertzegovina .tu crezi ca srbi nu te vor gasi. gresesti amice. amarnic. in romania i-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala.lasa tu politichia romaneasca lo romani nu te baga tu am vazut la ce sunteti in stare voi in balcani.multzam fain nu-i nevoe.

   raspunde comentariului
   • Franjo Glavina USTAŠKA SE VOJSKA DIŽE! SRBE NA VRBE! ZA DOM SPREMNI!=U=

    11 septembrie 2017 20:52

    SA ITI F U T MORTII IN GAT BOLSEVIC CRIMINAL, CRIME ATI FACUT VOI BESTIILOR IN VUKOVAR IMPUTITILOR! SA ITI F U T MORTII IN GURA DE BESTIE FILO RUSA! VOI SARBII SUNTETI ULTIMELE EX CRE MENTE ALE EUROPEI. SRBE NA VRBE PT TOT NEAMUL TAU DE GUNOAIE. USTAKA SE VOJSKA DIE! ZA DOM SPREMNI!=U=

    raspunde comentariului
   • Franjo Glavina USTAŠKA SE VOJSKA DIŽE! SRBE NA VRBE! ZA DOM SPREMNI!=U=

    11 septembrie 2017 20:52

    SA ITI F U T MORTII IN GAT BOLSEVIC CRIMINAL, CRIME ATI FACUT VOI BESTIILOR IN VUKOVAR IMPUTITILOR! SA ITI F U T MORTII IN GURA DE BESTIE FILO RUSA! VOI SARBII SUNTETI ULTIMELE EX CRE MENTE ALE EUROPEI. SRBE NA VRBE PT TOT NEAMUL TAU DE GUNOAIE. USTAKA SE VOJSKA DIE! ZA DOM SPREMNI!=U=

    raspunde comentariului
   • Franjo Glavina USTAŠKA SE VOJSKA DIŽE! SRBE NA VARBE! ZA DOM SPREMNI!

    11 septembrie 2017 20:49

    SA ITI F U T MORTII IN GAT BOLSEVIC CRIMINAL, CRIME ATI FACUT VOI BESTIILOR KA VUKOVAR IMPUTITILOR! SA ITI F U T MORTII IN GURA DE BESTIE FILO RUSA! VOI SARBII SUNTETI ULTIMELE EX CRE MENTE ALE EUROPEI. SRBE NA VARBE PT TOT NEAMUL TAU DE GUNOAIE. USTAKA SE VOJSKA DIE!

    raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  10 septembrie 2017 12:21

  PSD ESTE ANTINATIONAL SI PRORUS. De aceea, razboiul romano-roman, dezlantuit de Ion Iliescu, prin doua lovituri de stat criminale si sangeroase, nu inceteaza de 28 de ani. Majoritatea cetatenilor romani ne vrem, cum este si firesc, cu tara in UE, fiindca suntem latini. Ne vrem laolalta cu tarile EUROPEI, deoarece sunt civilizate si respecta legile si drepturile omului. De Rusia ne temem, fiindca este hulpava, ne-a inghitit Basarabia si Nordul Bucovinei si musca, de cateori poate, teritorii din tarile vecine. Datorita bogatiilor si a pozitiei geografice, tarii noastre nu i se va ingadui niciodata sa fie neutra si izolata. Si, dintre Europa si Rusia, este firesc sa ne lipim de Europa, unde suntem, in siguranta, langa fratii latini. Pesedistii si indeosebi liderii PSD-ului, incepand cu cei care l-au sprijinit pe Ion Iliesc si terminand cu cei din jurul lui Dragnea, au fost cu totii, chiar in mod fatis, prorusi si antioccidentali. De aici ni se trag toate necazurile. Fiindca ne spioneaza, pregatesc terenul si ajuta pe unde pot, cat pot, sa vina rusii, cum asteptam noi sa vina americanii sa ne elibereze. Aceasta este convingerea mea. Rusia a urat Romania mereu si PSD o serveste. De aceea PSD=FSN=PCR ne-a inecat de doua ori tara in sange, de aceea a distrus economia, de aceea a vandut industria pe spaga, de aceea ne tin de 28 de ani in pragul unui razboi civil. Fiindca Rusia ne vrea tara slabita. De aceea au jefuit Dragnea si Tariceanu tara, de aceea sunt sefi ai Camerelor Parlamentului Romaniei, de aceea ataca Justitia fara rusine si fara frica, FIINDCA PSD-ul SE SPRIJINA PE RUSI.

  raspunde comentariului
  • Firul de praf

   10 septembrie 2017 12:29

   "Fratii latini" ? Europa, se compune exclusiv din "fratii latini" ? Fratii germanici ? Anglo-saxoni ? Slavi ? Polonezii, cehii, slovacii, sunt "latini" ? Dar aia, din fosta Iugoslavie ? Dar bulgarii, tot latini sunt ? Poate vorbiti de fratii fino-ugrici, care, dupa capul vostru patrat, sunt tot ... latini ? Sunteti pe linia fabricantului de chiftele de aluminiu, aero- spatiale. Adica, ati pierdut demult legatura cu Terra, plutiti prin alte galaxii. Avand in vedere ca e cu profesionala la baza, se iarta.

   raspunde comentariului
   • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

    10 septembrie 2017 12:51

    AUZI UBAFCA F U T TI MORTII IN GURA STIU O RETETA SA FACI AVC MAI REPEDE! SAI IMA, CE ZICI? NU VREI SA PARASESTI LUMEA ASTA PRO-UE SI PRO-AMERICA MAI REPEDE? PUTIN LE DA VOMELOR CA TINE UN STEAG ROSU CU SECERA SI CIOCANUL ATUNCI CAND AJUNG IN PARADISUL KOMUNIST!!!!

    raspunde comentariului
    • Canta la alta masa .lunaticule..

     11 septembrie 2017 17:25

     .

     raspunde comentariului
     • Franjo Glavina PSD PARTID FINANTAT DE CRIMINALII DE LA MOSCOVA

      12 septembrie 2017 1:20

      SA ITI F U T MORTII IN GAT VOMA DE TIRASPOL!

      raspunde comentariului
     • Franjo Glavina PSD PARTID FINANTAT DE CRIMINALII DE LA MOSCOVA

      12 septembrie 2017 1:19

      SA ITI *** MORTII IN GAT VOMA DE TIRASPOL!

      raspunde comentariului
 • Firul de praf

  10 septembrie 2017 11:52

  Sa-mi bag picioarele daca mai integ ceva. "Dragnea a dus o politică rațională, dar strict în interesul său personal. A mituit aparatul de represiune magistrai, securitate și miliție pentru a-l fideliza". Pai, n-ai scris ca in strada, poporul basist lupta pentru intarirea statului de drept ? Cu mana proprie, ma rog, a altuia, fiindca ma indoiesc ca ai cursivitatea si ortografia necesara, date fiind antecedentele scolare. Ai scris ca poporul, in strada APARA STATUL DE DREPT ? Uite, Dragnea tine cu voi, insa nu cu vorba, ci cu fapta. Le-a dat bani multi. Tot nu e bine ?! Esti cu " statul de drept", ori impotriva lui ? Ori simti ceva arome de ciolan, vrand sa-i dati jos pe aia, ca sa va asezati voi pe scaunele lor, pentru a mulge resursele, "in spirit euro-atlantic" ?

  raspunde comentariului
  • Adi

   10 septembrie 2017 12:17

   Firul de praf, exista un singur biped mai prost ca tine, ala ce-ti plateste netu'. cand esti mort nu e greu pt. tine, ci pt. altii la fel si vand esti *******.

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

   10 septembrie 2017 12:16

   BAH VOMA DE BALEGA ROSIE CE O SA FACI PT CINE VEI MAI SCRIE CAND PSD VA FI SCOS IN AFARA LEGII?

   raspunde comentariului
 • Firul de praf

  10 septembrie 2017 11:41

  Armata Romana n-a fost nicicand foarte tare, la nivelul unei superputeri. Bineinteles, asta nu inseamna ca aceiasi armata a fost tot timpul slaba, atentie la nuante. A fost taricica, slaba, slabuta, ca sa ajunga aeriana, diafana si stravezie, cum e in momentul de fatza. Adica Stealth. Spre exemplu, cand armata era taricica, pe vremea RSR, iar Granicerii erau la MApN, au dibuit pe fasia de frontiera un potential fabricant de chiftele de aluminiu, cu destinatie aero-spatiala, si l-au dat pe mana Militiei. Vad ca sculerul matriter, cu profesionala la baza, are si idei despre Bizant, e si bizantinolog reputat. Fara sa stie ca, vreme indelungata, Bizantul chiar a fost o forta civilizatoare, cand alte zone geografice erau inca in epoca pietrei, oamenii traind din vanatoare, pescuit si cules materii vegetale. Si, mai ales, fara sa stie ca Imperiile au ascensiune, apogeu si decadere. Dom`le, am auzit ca America are o nevoie grozava de parjoale din aluminiu, de ce naiba mai pierzi timpul pe-aici ?

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

   10 septembrie 2017 12:19

   BAH VOMA DE BALEGA ROSIE CE O SA FACI PT CINE VEI MAI SCRIE CAND PSD VA FI SCOS IN AFARA LEGII? AM UITAT SA TE INJUR F U T U TI MORTII IN GURA DE EXCREMENT BOLSEVIC

   raspunde comentariului
   • Antiestablishment

    10 septembrie 2017 17:10

    Gogomane,BOU cu rabie de maidane murdare, iar ai scapa to de la balamuc si latri turbat pe drum ! Mars la baile reci cu furtunul de la pompieri, ***** cu bale la botul tau de netot ....

    raspunde comentariului
    • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

     10 septembrie 2017 20:47

     SA ITI F U T MORTII IN GURA TROLL AL RUSIEI! TU NU TE LASI PANA NU O SA INGHITI CEVA CIMENT...BAH VOMA DE BALEGA ROSIE TARATURA DE TIRAOL COMUNIST IM PU TIT IAR INGHITI SLO BOZ RUSESC ?

     raspunde comentariului
     • Fugi la tine in tara si comenteaza,idiotule..

      11 septembrie 2017 17:30

      .

      raspunde comentariului
      • Franjo Glavina PSD PARTID FINANTAT DE CRIMINALII DE LA MOSCOVA

       12 septembrie 2017 1:17

       MARS IN MORTII MA-TII IN RUSIA VOMA DE BALEGA ROSIE! VOI TROLII RUSIEI O SA AVETI CURAND PAMANT IN GURA. PAMANT DE FLORI.

       raspunde comentariului
 • Marin

  10 septembrie 2017 11:26

  Nu l-am auzit pe presedinte sa faca macar vreun comentariu pe tema scandalului cu drepturille banesti ale militarilor,dar nici cu actuala rectificare bugetara asa zisa pozitiva.Dansul de mult nu mai zice nimic,se complace cu ce ii ofera functia de presedinte,protocoale ,vizite,sindofrii,sfere inalte,problemele interne nu-l preocupa.Abia acum intelegem ce a vrut sa spuna cu celebra fraza "voi fi un alfel de presedinte",da si a demonstrat ca asa e dar in sens negativ.,

  raspunde comentariului
  • Adi

   10 septembrie 2017 12:22

   Presedintele face ceea ce trebuie sa faca un presedinte de tara normala. Nu e vina lui ca 78 la suta din popor sunt pasivi si neocomunisti.

   raspunde comentariului
   • marin

    10 septembrie 2017 14:20

    Adica sa nu te intereseze nimic din ce se intampla in tara pe care o pastoresti ? So creada el ca mai apuca al doi-le-a mandat.

    raspunde comentariului
   • marin

    10 septembrie 2017 14:20

    Adica sa nu te intereseze nimic din ce se intampla in tara pe care o pastoresti ? So creada el ca mai apuca al doi-le-a mandat.

    raspunde comentariului
 • Andrei Luca Mihai

  10 septembrie 2017 10:50

  Castigati part-time acasa, convenabil si eficient. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email yourwinwinprojectgmail.com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design