Dragnea ne cheamă din nou în stradă! Iar vrea PSD să-şi scoată amicii din puşcărie

de George Mioc , 01 mai 2017 - stire actualizata la ora 16:49, 01 mai 2017
Dragnea ne cheamă din nou în stradă! Iar vrea PSD să-şi scoată amicii din puşcărie

Domnul Dan Voiculescu ar urma să iasă din închisoare după mai puţin de trei ani de repaos, fără să dea înapoi mai nimic din banii furaţi şi fără să aibă nici un regret. Circa un an de închisoare – în regim privilegiat, cu vizite nenumărate, cu mâncare de la restaurant şi cu acces la comunicaţii – pentru fiecare 20 de milioane de euro şterpeliţi de la contribuabilii români. Pedeapsa stabilită de magistraţi: 10 ani. Iar când va ieşi, domnul Voiculescu se va bucura de banii furaţi şi ne va râde în nas. Merită să fii corupt în România, nu?

PSD nu a abandonat nici o clipă obiectivele din ianuarie: salvarea lui Liviu Dragnea, eliberarea clienţilor de partid aflaţi în puşcărie şi distrugerea mecanismelor anti-corupţie. A schimbat însă tactica. În loc să acţioneze #NoapteaCaHotii, acum se întâmplă ziua în amiaza mare, în Parlamentul României, aproape zi de zi, pas cu pas.

Dragnea s-a retras în eşalonul doi şi a trimis în bătălie tot ce are PSD-ul mai detestabil: pe Şerban Nicolae, creaţia politică a lui Ion Iliescu şi a turnătoarei Rodica Stănoiu. Lui Nicolae i s-a alăturat fostul preşedinte Traian Băsescu, dar evoluţia jenantă a acestuia merită o discuţie separată...În locul unui Blitzkrieg împotriva Justiţiei, PSD îşi promovează legile lent şi implacabil, cu determinarea unui tanc T-34 produs de tovarăşul Stalin.

Înaintează câţiva paşi, aşteaptă reacţia publică, se retrage puţin dacă observă o rezistenţă dură, aşteaptă ca situaţia să se calmeze, după care îşi continuă ofensiva. „Doi paşi înainte, unul înapoi”, cam aşa am putea defini noua strategie, mult mai perversă decât precedenta. Aşa s-a ajuns să fie dezincriminat conflictul de interese – parlamentarii îşi pot angaja rudele – aşa s-a decis că vor fi graţiaţi condamnaţii cu vârste peste 70 de ani, înainte de a returna statului prejudiciul creat. Teoretic, domnul Voiculescu ar putea fi reîncarcerat dacă, după doi ani de la eliberare, nu achită „cu rea credinţă” prejudiciul. Mă întreb: dacă domnul Voiculescu nu-şi achită datoriile către stat pentru că a trebuit să-şi plătească lacheii – ştiţi la cine mă refer – înseamnă că a fost „de bună credinţă” sau de „rea credinţă”?

Dincolo de ironie, este evident că tabăra corupţilor a obţinut deja o serie de victorii majore: Agenţia Naţională de Integritate nu mai capturează decât „peşti mici”, iar ANAF nu mai furnizează nici un fel de date privind recuperarea prejudiciilor. Nici un cuvânt despre banii de la Dan Voiculescu, dinspre ANAF! Din octombrie 2016, nici Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate nu mai oferă date privind sumele rezultate din valorificarea bunurilor mobile şi imobile, după rămânerea definitivă a hotărârii de confiscare. La acel moment, sumele totalizau 20,5 milioane de lei – ridicol de puţin.

În Parlament sunt mai multe persoane care au pierdut procese de incompatibilitate şi au interdicţie - decisă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - să ocupe funcţii publice, dar ANI acceptă, pasiv, situaţia. În legislatura 2012-2016 – la fel de încărcată de obraznici şi corupţi – într-o situaţie identică s-a găsit o cale de sesizare a CCR, iar senatorul Akos Mora, declarat incompatibil, a fost obligat să demisioneze.

Dragi prieteni, se pare deci că domnul Dragnea ne vrea din nou în stradă. Eu ştiu că, spre deosebire de politicienii pesedişti, imensa majoritate a celor care în ianuarie şi februarie au ieşit în stradă, seară de seară, pe un frig îngrozitor, au slujbe cinstite, la care muncesc din greu. „Corporatişti”: oameni care lucrează în companii private şi unde nu au statutul de funcţionar-pe-viaţă, protejat de legi stupide şi sindicate pesedizate. Eu însumi, fiind antreprenor, înţeleg foarte bine ce valoare are timpul pentru cei care lucrează într-un mediu concurenţial. Dar, la fel de bine înţeleg că liderii PSD nu ştiu decât de frică şi, dacă nu le ieşim în cale, tot ceea ce am câştigat în februarie 2017 va fi pierdut.

Va fi pierdut pentru că nu se opresc şi sunt hotărâţi să distrugă statul de drept şi să elibereze puşcăriile. Despre cum se opun pesedeului cei trei piloni ai opoziţiei – PNL, USR şi preşedintele Iohannis – nu vreau să scriu acum, ca să nu ne enervăm...Eu aş sugera doar să nu ne facem prea mari speranţe.

Adevărata Opoziţie la PSD este în mediile sociale, în acest moment. Însă domnul Dragnea ne forţează, cu obrăznicia care-l caracterizează, să ne mutăm de pe Facebook în stradă. Poate va regreta. 

Comentarii

 • pisicuta

  01 mai 2017 21:40

  Versiunea de vara a protestelor va clarifica lucrurile. Intre timp unii au cerut azil in Serbia, altii or sa-l ceara in Fortalezza. Amandoi vor ajunge pana la urma sa spuna tot, de cand le-a dat masa tata.Tot neamu' lor o sa dispara.

  raspunde comentariului
 • pepsi

  01 mai 2017 18:13

  George draga,este un articol mare...si iti prevad un mare viitor.Totul este mare si va fi si mai mare.Scrie in continuare si vei ajunge mare din nou.Cand te intorci in States?Treci pe la mine dar suna-ma intai sa nu fie nevasta-mea ca nu te suporta de cand te-ai imbatat si ai confundat acvariul cu oala dela toaleta.

  raspunde comentariului
 • cico

  01 mai 2017 17:53

  Esti cam ***** sau mi se pare mie?Ai baut din fantana tineretii vesnice sau crezi in povestea cu Motoc si capetele de *****?Atat cat timp noi veghem la bunul mers al tarii noastre phulele ca tine vor continua sa iroseasca hartie de pomana.Ai inteles bai racane?Sa treci pe la mine joi la 18 si-un sfert sa-ti trag si doua picioare-n fund ca doar asa vei intelege cum stau lucrurile.

  raspunde comentariului
  • Constantinescu Ion

   01 mai 2017 19:48

   Cico, bravo, asa il scoateti pe D-l Mioc din arena de lupta, prin violenta. Dar un lucru nu stiaii ca violenta ta de securist inputit si ***** va aduce D-lui Mioc mai multi adepti. Omenii s-au saturat de voi si violenta nu mai functioneaza...

   raspunde comentariului
 • D. Gheorghe

  01 mai 2017 16:28

  Dragnea nu are amici, are doar prosti utili adica noi... daca-i facem jocul. Singurul pe care vrea sa-l scoata din puscarie este este el insusi. Daca as sti ca dispare pe vecie din viatza publica si din banii publici as zice, fie... duca-se pe pustie, dar el vrea sa ramana, curat ca o fata mare, si sa o ia de la capat. Nu te-ajute Dumnezeu, mai Dragneo, sa-ti bati joc de tara asta!

  raspunde comentariului
 • Andrii

  01 mai 2017 13:43

  Degeaba vă cheamă Dragnea, dacă nu face Iohannis chemarea, nu iese nimeni! Și, ghici ce? Iohannis a promis că nu mai face! Mai ieșiți? Acum se va vedea cîți din cei 600 de mii ieșiți în piața victoriei au fost de bună credință!

  raspunde comentariului
 • axinte viorica

  01 mai 2017 11:32

  Din nefericire ,aveti mare dreptate !Singurul lor interes e sa se autosalveze prin legi date de ei ,sfidand opinia publica si jignind oamenii cinstiti care au iesit in strada !Nu le -a pasat si nu le va pasa niciodata de popor !Problema e ca cei naivi si prea usor creduli i -au votat ,au puterea si fac ce vor !AR FI BINE SA MAI IASA LUMEA MASIV IN STRADA ,POATE -I MAI POTOLIM ,INSA EU CRED CA MULTI SUNT ATAT DE SCARBITI DE GESTURILE ACESTOR INFRACTORI AJUNSI LA PUTERE ,INCAT PUR SI SIMPLU NU MAI VOR NICI SA AUDA ,NICI SA VADA !

  raspunde comentariului
 • Vali

  01 mai 2017 9:40

  urmeaza versiunea violenta a protestelor.

  raspunde comentariului
 • raul marius

  30 aprilie 2017 18:33

  INCARCERATI mai repede iNFRACTORII ,COCOTATI in FUNCTII IMPORTANTE ale STATULUI si in Scurt Timp,Totul se Va schimba in ROMANIA !!! Nu dati atitea Portite de SCAPARE HOTULUI,in SPECIAL HOTULUI de BAN PUBLIC !!!

  raspunde comentariului
 • zastava

  30 aprilie 2017 17:32

  Koytus permanentus in puscaria tovarasi.

  raspunde comentariului
 • ZORRO

  30 aprilie 2017 17:00
 • Cucu

  30 aprilie 2017 15:38

  Eu propun politica secerei si ciocanuluiVrea cineva sa ghiceasca care este?Hahahaha UBAFCA poate tu coistule?

  raspunde comentariului
  • UBAFCA

   30 aprilie 2017 16:46

   Hi, hi, hi !, Serpum i malotai, sunteti voi, mancurtilor, cu creierele golite. ,.. Voi vedeti ca, pana si IDOLUL VOSTRU, marinelul, spune articulat ca a condus UN STAT MAFIOT . ,.Pai STAT MAFIOT ce inseamna ? ?? , ., Hai sa aud, mai mascariciule, ca doar esti un pic mai destept decat bufonul asta banatean, Georgel a lu Mioc, cel putin in opinia mea ,.. ,De 11 anni iti citesc eu laturile aruncate in mediu Online . Hai pa, si puse ! Georgel a lu Mioc, a venit, vomita laturile piishisha si pleaca dar tu esti de 11 anni aici si aici ai sa ramai, inca zece, de mai lasi samahoanca din sfecla, care -ti tulbura creierul de scrii asemenea tampenii pe aici

   raspunde comentariului
   • UBAFCA

    30 aprilie 2017 17:58

    Sunt cu Bedros pe malul Nistrului si ne dam la fund . Am ciordit un laptop in gara Tiraspol si , in pauzele cand nu suntem morfoliti in 69 , tastam" pi inter-niet". Amantul Bedros se urca prin duzi si aliarga dupa stevie , e tari grijuliu cu mini , cred ca ni casatorim curand , o sa ramaie mofluz Ghita Bizonu cari-mi poarta sambetili , e un impotent jegos ce n-a mai intrat in Nistru di la Crasiunul pi rit vechi ......

    raspunde comentariului
    • UBAFCA

     30 aprilie 2017 20:24

     Cine-i acest Bedros ? . .Am vazut pe cineva care semneaza aici Bedros dar postarile sale nu mi-au starnit interes .. ,.Bedru, ii spun tzi ganii lui Petru, mai zic in loc de Ploiesti, Bloiesti, etc .. . In loc de Plescoi, zic Blescoi ,.. ,.Deci, UNUL TZI GAN, altul LIPOVAN, este normal sa va comportati in asa hal inuman si nu pe Nistru ci la Shusheava voastra, de bucovineni suciti la cap, care faceti Romania de ras, pe unde mergeti .. ,In urma voastra nici iarba nu creste, ma mascaricilor, dobitoci ce sunteti !

     raspunde comentariului
     • UBAFCA

      30 aprilie 2017 22:24

      Sunt atat de talamba incat nici macar nu stiu cum il cheama pe viitorul sot , am greturi , sunt insarcinata si aveam nevoie de-un prost sa-mi spele rusinea , Bedros e giugiukul ideal . Cate fire , cata iarba mi-au trecut printre hulube , nici io nu mai stiu daca o sa-l nasc roscat , albinos , negru sau indefinit ........

      raspunde comentariului
    • Ghita Bizonu @ UBAFCA

     30 aprilie 2017 18:13

     Fa, siliconata perversa , crezi ca daca ti-ai ras parul de pi pieptorali ai nuri ? I-al pi talambul de Bedros si umfla-i torpedoul cu canamicina , nu-l vezi ca oracaie si se tine de salcii cand urineaza ? Io , abia am scapat cu gaz di la paduchii agresivi pe cari mi i-ai lasat suvenir , bat palma cu sora lu stanga si cu tini nu mai vreau sa ma morfolesc , nimfomana rapanoasa .....

     raspunde comentariului
 • Ghita Bizonu'

  30 aprilie 2017 14:17

  Frasa sa dea inapoi? Atunci la ce au servit confiscarile ma inteligent fara liceu ? Apopos ptr un amercian om de afaceri de suces nu ai prea mult timp liber?!

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD ALDE VOR SFARSI IN INCHISORI IAR GABI FIREA VA STA CAPRA

   02 mai 2017 1:19

   BAH BOLSEVIC IM PUTIT PLEACA IN P ZDA MA-TII LA TIRASPOL SAU BEOGRAD DACA ITI PLACE SA MANANCI K KAT.

   raspunde comentariului
  • Popescu Nicolae

   30 aprilie 2017 14:40

   Stimate tovaras Ghita Bizonul, zilele voastre al fostilor comunisti si hotii de astazi se apropie de sfarsit. Puscaria va asteapta...

   raspunde comentariului
 • UBAFCA

  30 aprilie 2017 13:39

  Domnul Mioc, EXCROC, MANIPULEAZA GROSOLAN, opinia publica, nu dezinteresat. ,.. ,.Primo, terenul ce face subiectul fraudei voiculesciene ESTE SUB SECHESTRU, este scos la vanzare, din fericire, nimeni NU DA acei 60 MILOANE euro, pe un teren, ce, in realitate, ar costa cam 5 miloane Euro. ,. Al doilea aspect, lui Voiculescu i s-a aplicat, LA COMANDA, desigur, CONFISCAREA EXTINSA, de catre o doamna carachioasa, ce, din fericire, nu mai are posibilitatea sa judece si pe altii .. ,.Mai Georgele Mioc, EXCROC, daca crezi ca cineva L-A FAZORIZAT macar cu o zii de libertate pe Felix, da fuguta la Parchet si depune o plangere .. ,.Adicatelea, ce-ai vrea, tu, ma excrocule, sa faca si actualul guvern ce a facut precedentul, adica doar sa stopeze eliberarea lui Felix din inchisoare si S- SALVEZE pe Kodrutza de PLAGIAT

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina MU JE POSTACILOR PSD! GABI FIREA ASTEAPTA NERABDATOARE.

   30 aprilie 2017 23:25

   UBAFCA, FU TU TI NEAMUL IN GAT DE VOMA BOLSEVICA. PSD ALDE O SA SFARSEASCA IN INCHISOARE.LA FEL SI TARAT. URA GABI FIREA. SI VOI POSTACII O SA BEL ITI PW OO LA SAU O SA VA MANCATI K KA TUL UNU LA ALTUL.. PRIN TRANSNISTRIA.

   raspunde comentariului
  • Mircea

   30 aprilie 2017 15:11

   Esti un PSD-ist nenorocit si spalat pe creier.

   raspunde comentariului
  • Simionescu Aurel

   30 aprilie 2017 14:49

   Domnula UBAFCA, in primul rând sunteti un las, va ascundeti in spatele unui nume fals. Ca sa fi de partea hotilor si criminalilor care astazi conduc România inseamna sa urasti natiunea română si sa-ti vinzi constinta de om pentru câteva sute de lei este deplorabil. Te vad ca esti activ aproape la toate art. publicate de Romania Libera incercând sa dobori adevarul. UBAFCA un excrement social, un fost tortionar comunist.

   raspunde comentariului
   • Bhei nene

    30 aprilie 2017 16:35

    Tu vezi ca omul asta abereaza, . ,. Pai nu i-a CONFISCAT lui Felix averea rusinea aia de judecatoare , numita si BOGDAN, care vine de la rusescu BOGDAIa, adica mila,, inclusiv CASA in care locuieste familia .. ,Nu i-a confiscat si amaratului aluia de prof Melcinikopski casa de locuit, adica CE SA MAI DEA Felix ???. ,.Statul roman n-are decat SA VANDA bunurile confiscate si sa recupereze bani. ., Daca Mioc, pare sa fie dobitoc, trebuie sa fim si noi ?. .., Probabil omul este direct interesat ca trebuie sa-si recupereze bani pe articolele astea pe pline de VENIN si NEADAVARURI pe care le impinge in mediu online

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design