Banditul mioritic iese din grotă și ne salvează de străini | OPINIE

de Grigore Cartianu , 01 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 09:01, 02 septembrie 2017
Banditul mioritic iese din grotă și ne salvează de străini | OPINIE

Sub guvernarea Mus­tății-Sacre, retorica patriotardă revine la cotele toxice din comunism. Nu merge treaba în țară? Străinul e de vină! Moare lumea de foame? E mâna americanului cel pântecos! Ne bat ăia obrazul că suntem corupți? Să-și vadă de treaba lor, nu suntem colonie!

Ofensiva împotriva „străinului cel rău“ se desfășoară pe mai multe fronturi. La alegerile din 2014, străinul era Iohannis – nu e, dom’le, român, deci ne vinde nemților… sau americanilor… sau ungurilor… mă rog, ne vinde el cuiva.

Anul trecut, sperietoarea a fost Soros, care, pe lângă că era străin și imperialist, mai avea două cusururi: era și ungur, și evreu. Deci, șo pe el!

Soros a revenit și la proteste­le din acest an, plătind cinstit câinii antiguvernamentali. Dar au apărut și multinaționalele: ne jupoaie, nene, ca să facă ele profit; și-și mai scot și angajații în stradă.

Apoi, odată cu domnia lui Terente al II-lea, zis și Tudose, la orizont s-a ivit un nou dușman: băncile. Un bau-bau universal, care la noi capătă dimensiunile fioroase ale unui venetic cu foame de dobânzi.

Peste toate astea, în vremurile de dezmăț PSD-ist, se așază spaima de marele vătaf, care ne sugrumă simțirea geto-daco-pecenego-cumană: ambasadele imperialiste. Nu cea a Rusiei, ea nu e pomenită niciodată de tribul lui Dragnea. Ambasadorii Apusului, ei sunt problema. Ei nu ne lasă să administrăm țara cum știm noi mai bine. Nu le place justiția noastră. Ne impun condiții. Ne bagă pe gât MCV-uri. Ne pun sula-n coaste. Ne vor colonie.

Semnalul răzmeriței anti-imperialiste îl dă însuși Tudose Yabba Dabba Doo: „Am refuzat să am leafa pe card. Nu vreau să dau niciun comision băncilor. Personal, am avut o experiență cu un cont unde aveam 500 de dolari, iar după doi ani am fost sunat de la bancă să mai dau eu 50 de dolari. Terente era copil pe lângă aceste bănci. Chiar era băiat bun“.

Din două, una: Tudose este ori un mare mincinos, ori un mare prost. Înclin să cred că e mincinos. Dar dacă spune adevărul, înseamnă că e atât de neadecvat încât nu are ce căuta în Guvernul României. Să pui 500 de dolari într-un cont și să nu te interesezi de comisioane și de dobânzi, să nu te uiți pe contract, să nu verifici măcar la două-trei luni care mai e starea contului tău, astea nu sunt dovezi de inteligență. Mă rog, poate că nu prididea cu număratul banilor la sacoșă și n-a mai avut timp și de amărâtul ăla de cont…

Îndemnul premierului din Epoca de Piatră: nu luați leafa pe card, țineți banii la ciorap! Milioane de români folosesc cardurile bancare, iar șeful guvernului lor spune că el a rămas tot la casierie, ca în secolul trecut... Totul cash, fără urme, precum șpăgarii profesioniști.

Semnalul e clar: băncile trebuie boicotate pentru că sunt străine. Ca și cum eu le-am jefuit (când erau la stat) și le-am pus în brațele străinilor, nu personajele pe care Tudose zice că le admiră cel mai mult: Ion Iliescu și Adrian Năstase. Interesant ar fi ca băncile să instituie un boicot în sens invers, refuzând să mai împrumute guvernului miliarde de lei lunar. De unde ar mai lua acest Gerula de Brăila bani să plătească pensii, salarii și pomeni electorale?

Dar străinătatea cea hapsână nu se oprește aici. Se pune și mai rău în calea fericirii noastre prin criticarea legilor anti-Justiție pritocite de Tăriceanu, avizate de Dragnea și plimbate de Tudorel Toader. Pe procurorii revoltați îi trimite la plimbare ministrul Justiției; dar ce te faci cu ambasadorii? Iată americanul: „Am luat cunoștință cu îngrijorare...“. Și neamțul: „Împărtășim îngrijorarea Ambasadei SUA...“. Plus Comisia Europeană: „Suntem îngrijorați de modul în care...“. Cuvântul-cheie: „îngrijorare“. Tudorele, pricepi ceva?!

Probabil că pricepe, dar face pe prostul. Și minte de rupe: cică ar fi discutat el aceste legi cu Comisia Europeană, care i-ar fi spus: dă-i bătaie, sunt perfecte! Dar Comisia zice că e o fabulație, nici măcar n-a văzut odioasele legi.

Tudorel nu capitulează însă în fața imperialiștilor, nu, el își apără patria până la capăt. Mă rog, apără și el ce poate: grupul patriot din poarta pușcăriei. Și are ajutoare de nădejde, care-i iau la pietre pe coloniști. Deputatul Liviu Pleșoianu cere expulzarea „de urgență“ a ambasadorului american. Folosind limbajul activiștilor bolșevici din anii ’50, PSD-istul antenist îl numește pe Hans Klemm „colonialist aflat în misiune“, „guvernator“ și „stăpân de colonie“. Pleșoianu zice că România a ajuns „pașalâcul procurorilor“ și „colonie administrată de peste Ocean“. Infractorul Roșca Stănescu îi ține isonul: „Ambasadorul americ­an trebuie împachetat și expulzat“.

Hop și idiotul util, Gelu Vișan, de sub fusta Udrei: „România face eforturi timide de a ieși de sub ocupație. De sub ocupația procurorilor, de sub ocupația străină... Ambasadorul Klemm ar trebui expulzat pentru amestec în treburile interne ale României. Trăim într-o manieră colonială, avem poziția de capră. De fiecare dată vin patru ambasade – SUA, Olanda, Germania și Franța – și ne calcă pe cap“.

Senatorul miruit, Varujan Vosganian (ALDE), ne îndeamnă „să nu mai băgăm în seamă ce spun ambasadele sau conducătorii străini“. Toți acești patrioți binemerită o recompensă de la ambasada rusă, au „găvărit“ pe placul Moscovei!

Între timp, lucrurile au evoluat periculos, așa că Pleșoianu, Roșca Stănescu și Vișan trebuie să-l expulzeze și pe ambasadorul Germaniei. Apoi să declare război Comisiei Europene. Hai, că se poate!

În atenția patrioților de crâșmă comunală, care întreabă de ce se tot bagă americanii în porcăriile noastre. Iată: „Parteneriatul Strategic dintre Statele Unite ale Americii şi România se bazează pe angajamentul faţă de valorile democratice, buna guvernare şi consolidarea statului de drept, întrucât acestea sunt fundamentul pentru creșterea securității și prosperității noastre comune. Instaurarea fermă a statului de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic şi independent, precum şi de procurori independenţi care pot urmări activităţile infracţionale fără imixtiuni politice sau limitări ale actului legal de justiţie“ (declarația Ambasadei SUA, 29 august 2017).

Or, ce a spus procurorul nostru general, Augustin Lazăr? „Propunerile prezentate de ministrul Justiției afectează independența Justiției.“ La fel și DNA. La fel și DIICOT. La fel și Inspecția Judiciară. Urmează CSM. Magistrații au exprimat elegant un adevăr crud: prin Florin Iordache și Tudorel Toader, PSD a transformat Ministerul Justiției în Ministerul Injustiției.

Dar Dragnea merge mai departe: „Dacă nu ne arestează pe toţi, o să mai rămână unii dintre noi care să încerce să dezbată în Parlament“. Între două selfie-uri cu oile lui Daea, Daddy intră cu capul în zid ca berbecul.

Concluzia o trage răpciuga PSD-ului, Codrin Ștefănescu: „În ’89 s-a murit pentru democrația asta, pe care PSD încearcă s-o salveze cu legile astea“. Să treacă și el pe la casieria ambasadei ruse! 

Loading...

Comentarii

 • Costin Stefan

  23 octombrie 2017 15:44

  CATRE FORTELE DEMOCRATE DIN ROMANIA, daca exista, si cate exista. PUNCTUL 1. Eu am incredere totala in jurnalisti Sabin Orcan, Grigore Cartianu, Sabin Gherman, Catalin Prisacariu, Andreea Pora, in oameni politici Traian Basescu, Mihai Neamtu, Emil Boc,Theodor Paleologu, Eugen Tomac, Mona Musca, si ,,in altii Monica Macovei, Catalin Avramescu. PUNCTUL 2. Jurnalistii de incredere de la punctual 1, ajutandu-se reciproc, pot intocmi trei tabele ample si separateTj pt jurnalisti, Tp pt politicieni si Ta pt ,,si altii, pe Capitala. Apoi, timp de 10-14 zile, jurnalistii inscrisi deja pe Tj din Capitala, contacteaza telefonic cate doi jurnalisti de mare incredere din fiecare municipiu, pe care ii pune in tema si ii instruiesc, cum sa intocmeasca cele trei tabele Tj, Tp si Ta pt fiecare judet in parte. Punctul 3. Dupa o luna de la declansarea acestei actiuni ,,PATRIA, intr-o zi de duminica, va avea loc o adunare pe tara, a tuturor jurnalistilor patrioti inscrisi pe Tj. Intalnirea se va desfasura intr-o locatie fixata de comun acord. La intalnirea respectiva se hotaraste infiintarea AJDR, adica ASOCIATIA JURNALISTILOR DEMOCRATI DIN ROMANIA, in care nu trebuie sa patrunda niciun journalist care nu este de totala incredere. Apoi, AJDR va lua in discutie posibilitatea infiintarii unui post de televiziune ,,PATRIA, pe baza de actionariat voluntar si eventual cu sprijin din partea COMISIEI EUROPENE. Punctul 4. AJDR isi propune urmatorul ,,OBIECTIV ZERO sa uneasca toate formatiunile democrate in ,,ALIANTA NATIONALA DEMOCRATA, pe scurt AND. Al doilea obiectiv foarte important este ca, la toate alegerile viitoare, sa inscriem pe locurile eligibile numai candidati patrioti si competenti, cum este, de exemplu, CATALIN AVRAMESCU. Personal, as vrea ca AND sa fie condusa la alegeri de catre Basescu. Si daca vom castiga alegerile, Basescu sa fie premier si Catalin Avramescu sa fie ministrul Justitiei. Pe scurt, ce trebuie sa realizam ? SA AVEM TOATE FORTELE DEMOCRATE UNITE si IN URMATORUL PARLAMENT SA AVEM NUMAI OAMENI CU DEMNITATE, PATRIOTI SI COMPETENTI. Doresc ca aceasta postare sa fie citita de domnul GRIGORE CARTIANU.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 septembrie 2017 21:51

  ALARMA DE GRADUL ZERO. Constat, cu stupoare, ca banditii Dragnea si Tariceanu isi fac de cap in tara asta si presedintele Iohannis parca nici nu exista, nu ii deranjeaza in niciun fel. Gradul de obrznicie al lui Tariceanu a atins cote maxime. Nu mai are niciun respect pentru presedintele actual, exact cum nu a mai avut pentru presedintele Basescu, dupa ce l-a refuzat cu bilitelul roz. De ce nu cere seful statului DNA sa instrumenteze urgent dosarele Tel Drum si STERLING, pana nu ne rup banditii Tariceanu si Dragnea de America ? Eu sunt convins ca Tariceanu, Dragnea si familia Shhaideh lucreaza pentru rusi. De ce presedintele Iohannis nu inchide accesul lui Dragnea la bugetul tarii prin Shhaideh ? Chiar nu i s-a parut suspecta insistenta lui Dragnea ca Shhaideh sa fie premier, ca a numit-o vicepremier si neaparat la banii de la M. Dezvoltarii ? Iohannis este santajabil sau este preocupat exclusiv numai de mandatul doi ? Pentru Romania ar trebui sa intre si in foc, nu numai sa tina mana la inima. Ca d-aia l-am ales. Este admisibil ca sabotajul actualilor carmuitori, sa mearga pana la neplata salariilor din armata nationala si in schimb sa nu-si ascunda intentia de asi infiinta o armata proprie, paralela cu cea nationala, care sa execute numai ordinele PSD-ului transmise prin prefecti ? De aceea si-a dat demisia ministrul de razboi Tutuianu.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  05 septembrie 2017 14:16

  CU BANDITII LUI DRAGNEA, O DUC BINE-N TARA MEA HOTII, CARE POTI SA RISTI, DE-I NUMESTI CA-S PESEDISTI.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  05 septembrie 2017 9:51

  PONTA NU CANTA, CI JOACA. Joaca o piesa scrisa de altii. Cred ca exista in spatele CORTINEI PESEDISTE, un ,,Grup G,, numeros de specialisti in psihologie sociala si alte domenii, care stabileste ce trebuie sa faca PSD , pe termen lung, mediu si chiar de la o zi la alta. O singura persona transmite ordine scrise de la seful de ,,Grup G,, la presedintele PSD, incat nimeni din PSD nu cunoaste oamenii din ,,Grupul G,,. Dragnea are probleme atat de multe si de grave cu Justitia, incat ,,Grupul G,, nu mai poate sa-l protejeze cu niciun chip, sa nu ajunga dupa gratii. In aceasta perspectiva, Dragnea primeste ordin sa se impace cu Grindeanu, ca sa-l inlocuiasca daca va fi arestat. In acelasi timp, ponta primeste ordin sa infiinteze partidul PRO ROMANIA, cu doctrina ,,social-liberala,, impreuna cu D. Constantin si cu Sorin Campeanu. In acest scop, D. Constantin a fost ,,exclus,, din ALDE. Ponta are sarcina sa atraga parlamentari de la PMP, USR si PNL in partidul sau PRO ROMANIA. Si, in cazul ca Dragnea va fi condamnat la inchisoare cu executare, Ponta este programat sa uneasca PRO ROMANIA cu PSD si sa redevina seful PSD. Parerea mea. Basescu doreste sa sparga PSD-ul, ca sa nu mai detina majoritatea in Parlament impreuna cu ALDE. Eu cred ca Basescu stie, mai bine ca oricine, ce are de facut, si nu se va lasa prins ca musca in panza de paianjen, chiar daca va coopera un timp cu Ponta.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  04 septembrie 2017 23:08

  ATENTIE MARE LA ARMATA PSD. Auzisem ca s-au gasit la Adrian Nastase acasa o multime de gloante nedeclarate ca Serban Mihalescu a primit mita vreo noua pusti, si m-am gandit ca nebunii se vor fi pregatind de un razboi civil. Acum aflu ca Guvernul Tudose preconizeaza sa infiinteze o armata, care sa asculte numai de prefecturiDeduc ca NERUSINATII ISI PREGATESC O ARMATA, PE CARE URMEAZA SA SE SPRIJINE CAND VOR CHEMA TRUPELE RUSESTI, CUM S-AU PETRECUT LUCRURILE IN ESTUL UCRAINEI SI IN CRIMEEA. CRED CA PARTIDELE DIN OPOZITIE TREBUIE SA ANUNTE IMEDIAT COMISIA EUROPEANA SI NATO DESPRE INTENTIA CRIMINALA A PSD DE A OCUPA ROMANIA CU O ARMATA A SA PROPRIE.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  04 septembrie 2017 16:19

  PNL, USR si PMP, separate, NU REPREZINTA NICI-O SPERANTA. Singurul partid politic pe care au putut conta romanii patrioti si pro-occidentali, dupa 1989, a fost PNTCD din perioada cat a trait Corneliu Coposu. Acesta a fost si motivul ca oamenii lui Ion Iliescu l-au desfiintat. PNL-ul a fost un aliat de nadejde al partidului comunistoizilor lui Iliescu in toti anii dupa 1989. In campania electorala din 2000, Constantinescu nu a mai candidat si Valeriu Stoica, seful PNL, a facut PNTCD ca singur raspunzator de esecurile guvernarii CDR. De aceea, PNTCD nu a mai intrat in Parlament si a fost desfiintat. Ce baza sa punem pe actualul PNL, condus de Ludovic Orban, fiul unui fost capitan de Securitate, numit macelarul din Basov. Acesta a fost dat afara, in anii 1960 de curatire a Securitatii si incadrat la Abator, unde s-a asezat pe furat si a facut puscarie. Personal, nu pot sa trec peste rolul de copoi al lui Ludovic Orban, pus de Patriciu sa-l sfasaie pe Basescu, dupa ce i-a dat un os de ros. Nu am incredere nici in PNL-ul USL-ist, din care o parte a votat PSD pe 11 dec. 2016 si nici in PDL-istii nerusinati care l-au tradat si parasit pe Basescu. Imi plac Unii oameni din USR, dar nu toti au aceeasi orientare. PMP a fost o mare speranta, dar a ramas subdezvoltat si la ce sa ma astept de la aceasta formatiune anemica, in care VALERIU STERIU, presedinte executiv al PMP, a fost prezent duminica, pe 3-09-2017, la lansarea partidului PRO ROMANIA, din prietenie pt V. Ponta, D. Constantin si S. Campeanu, carora le-a propus o colaborare cu PMP. Din lipsa de spatiu, o sa trec la concluzii. Este limpede ca OPOZITIE POLITICA fata de PSD, sub forma de partid, practic nu exista la ora actuala. Trebuie unite cele trei formatiuni de dreapta cat mai urgent in una singura, in UNIUNEA DEMOCRATA=UD. Asa ceva nu se poate realiza, decat daca jurnalistii patrioti din intreaga tara accepta sa se implice, sa se uneasca in cadrul unei asociatii UNIUNEA JURNALISTILOR PATRIOTI= UJP. Ce face UJP ? Convoaca o Adunare a liderilor formatiunilor politice de centru-dreapta si propune sa se uneasca de urgenta toate, fara conditii, in UD. Daca reuseste, UJP va recomanda, in continuare, oameni competenti si patrioti din tara, care accepta sa se inscrie in UD. Tot UJP ar putea ajuta sa se intocmeasca, pe judete, LCAP=LISTA CANDIDATILOR APTI pentru PARLAMENT. Daca nu facem aceste lucruri, ne inhata rusii. Ganditi-va la cei care au murit la MARASTI, MARASESTI si OITUZ, ca au facut ce au facut pentru tara, pentru viitorul copiilor. Nu ca sa parvina si sa adune bani si averi.

  raspunde comentariului
 • Tepus

  03 septembrie 2017 8:14

  DRAGNEA SI CU TARICEANU, URASC TARA, IUBESC BANU, SI MINTEA ORICAT ITI STORCI, NU-I DEOSEBESTI DE PORCI.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  03 septembrie 2017 8:12

  TARICEANU ATACA FURIBUND AMERICA. Banditul C. P. Tariceanu a inselat statul roman in afacerea STERLING, cu HG 1446 din 2008 si actul aditional 11, prin care a cedat firmei Sterling petrolul si gazele de langa Insula Serpilor, fara licitatii si cu conditii foarte pagubitoare pentru Romania. Aceasta hotie, cu prejudicii de zeci sau sute de milioane de euro pentru tara noastra, a facut-o hoteste, in ultimile zile de mandat ca premier si toata lumea crede ca a facut-o pe spaga. In loc sa-si vada de treaba, fiindca mai are un process in desfasurare, infractorul il ajuta din rasputeri pe megaescrocul Liviu Dragnea sa puna stapanire pe Justitie, pe Serviciile secrete si sa-l inlocuiasca pe presedintele Iohannis cu Tariceanu. Postarea de fata este determinate insa de faptul uluitor, petrecut astazi, sambata 2 septembrie, in primele zece minute dupa ora 16, pe postul TV REALITATEA, pe care C.P. Tariceanu a atacat America si pe ambasadorul Klem, cu o virulenta inadmisibila, acuzand ca se aesteca in mod inadmisibil in treburile noastre interne. Cum este posibil ca acest nemernic, care a invitat pe Naraschin in Senat, care o ataca pe Kovesi permanent si pe alti procurori, care a impiedicat arestarea de catre DNA a senatorilor corupti, care a facut afaceri cu seful spionilor Ungariei, care ajuta PSD=PCR sa distruga opozitia politica democrata din Romania, care ataca permanent Justitia si in mod special DNA, care este permanent in favoarea Rusiei si impotriva UE, CE, NATO si Americii, cum poate sa fie al doilea om in statul roman dupa Iohannis, pe care il ataca fara respect, cum a facut neintrerupt si cu Basescu, pe care declara public ca nu-l recunoaste ca presedinte, desi era numit premier chiar de Basescu ? Cum sa tinem ca sef al Senatului un mare infractor, tradator si dusman al aliatului nostru strategic cel mai de nadejde ?

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  02 septembrie 2017 18:29

  Americanii au ucis-o pe Bhutto folosindu-se de slugile lor talibanii platiti de Americani. Au ucis-o pentru ca era socialista la fel ca Jo Cox si ea assasinata de Americani. Anterior Americanii l-au ucis si pe tatal lui Bhutto socialist si el. Innainte de a o ucide i-au inscenat dosare de coruptie exact cum procedeaza acum cu socialistii Romani deci daca scapa Dragnea ne-arestat platesc Americanii vre-un calugar legionar sa il assasineze.

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  02 septembrie 2017 18:12

  Soros a spus. "Capitalismul este o mare hotie si in cadrul acestei hotii am furat si eu cum au furat si altii." DNA nu l-ai auzit ?

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  02 septembrie 2017 18:06

  Americanii i-au assasinat pe Olof Palme si Ana Lindh si au distrus astfel socialismul Suedez. Aparent este preferabil ca in Romania Americanii insceneaza dosare socialistilor si nu ii assasineaza ca in Suedia dar pentru Romani efectul e acelashi. Politica socialista votata de Romani e inlocuita cu capitalismul jefuitorilor straini ne-votat de nimeni ci impus de Americani si procurorii Romani vanduti lor.

  raspunde comentariului
 • Ghita Bizonu'

  02 septembrie 2017 10:21

  Sik ca care e valorile alea dikmacratice? Sa platyesc penalizare fiindca imi retag banii economisiti de mine? Sa fac scolala superioara ca sa imi pot deschide un cont la banca? Sa ma duc lujnar la banca s avaz daca banca nu ma jupoaie? Sa pltesc comiisonae de "administrare" sub valoarea dobanzii pe caremi-o da banca? Aatea sunt noile valori democratice? Pia io crdeam ca banca e o instutie serioasa, ca daca depun banii la banca sunt in siguranta!

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  02 septembrie 2017 8:41

  Pai, dupa ce toasului prim i-a iesit cu militarizarea institutul Cantacuzino, va trece si la militarizarea si rationalizarea de facto a justitiei, a granitelor, a imm-urilor, a sanatatii, a industriei costructoare de masini Dacia, a mass-mediei, a economiei, a hranei, a timpului liber si nu in ultimul rand, insasi a vietii noastre, de zi cu zi. Hai noroc!

  raspunde comentariului
 • escu

  02 septembrie 2017 6:08

  Uite ce se intimpla... uite ce se intimpla...Degeaba, nu conteaza cit de frumoase si la obiect sunt articolele din presa, nu au nici un impact asupra criminalilor. Este ca in proverb jurnalisti latracritica dar caravana criminala merge mai departe.

  raspunde comentariului
 • serpico

  01 septembrie 2017 19:24

  Milionarul Codrin Prostulescu considera ca Revolutia a avut loc pentru ca nomenclatoristii , care se scapau pe ei in prezenta lui Ceausescu , sa poata fura legal . Dupa uciderea dictatorului s-a dat liber la furat, numai pentru ei. Imbogatirea lor e un act patriotic, iar incercare altora de a trai decent ,e un atentat la siguranta nationala.

  raspunde comentariului
 • Ecce NOTW

  01 septembrie 2017 18:55

  Pe fraierii aplecați strategic cu kurcubeul franjurat din păcate evident nu-i mai poate salva... Ei au luat-o deja pe calea cea strâmtă iar unde s-au dus ei banditul mioritic nu poate veni

  raspunde comentariului
 • eugenia

  01 septembrie 2017 17:22

  am inteles ca pocurorii nu fac legi , ei trebuie doar sa le aplicema intreb daca seful camerei legislative este bine sa fie un condamnat penal si daca condamnati penal si inculpati penal pot propune si vota modificari la legile justitiei.

  raspunde comentariului
 • Julius-Viorel Jancu

  01 septembrie 2017 13:46

  Sint foarte curios ce se va intimpla in Romania, cindacest PSD nu va mai fi la conducere !? Ce critici se vor face "celuilalt" partid ? - Foarte curios !

  raspunde comentariului
 • victor

  01 septembrie 2017 13:08

  va place securistii aia care nu raspundeau in fata nimanui si nimeni nu le comenta in romania lui ceasca daca nu vroia sa ajunga uitat intr-o puscarie sau canal ca militienii avem nene la greu...

  raspunde comentariului
  • Apostrof

   01 septembrie 2017 17:01

   un agramat ca tine era imposibil sa nu fie sugaciul PSD ! va place ei , ai ? pai da, ei, ca e mai multi !

   raspunde comentariului
 • Nicolaie Apolzan

  01 septembrie 2017 12:56

  Cartiene frumos ii mai descrii cu vorbele lor,dar daca mai multi ziaristi ar analiza lucrurile obiectiv ca tine mai ca s ar schimba ceva,asa ca numai sutele de mii iesiti iar in strada i ar mai potoli un pic ca de frica nu le pasa cu "straita" plina chiar de or face puscarie,neam de neamul lor is asigurati pe viata.Daia n au mama si tata mai nou nici copii pe care ii implica si pe ei doar doar se capatuiesc in final.Alta intrebare nr.2 este mai periculos ca nr.1 impletecitu de Iordache,pt.ca asta a fost chipurile chiar magistrat la viata lui,HALAL MAGISTRAT.

  raspunde comentariului
 • se-apropie ceasul

  01 septembrie 2017 10:23

  prostii astia nu stiu ca rusii daca vin incoace se uita in primul rind dupa ceasuri...si cine credeti ca o sa ramina primii fara ceasurile alea scumpe?

  raspunde comentariului
 • Marian Socol

  01 septembrie 2017 10:15

  Stimate dle Cartianu, puteti da o explicatie la cele doua puncte de mai jos? 1."PM minte de rupe cică ar fi discutat el aceste legi cu Comisia Europeană, care i-ar fi spus dă-i bătaie, sunt perfecte! Dar Comisia zice că e o fabulație, nici măcar n-a văzut odioasele legi."Intrebare pai daca CE nu le-a citit, cum se poate pronunta impotriva lor?2. Americanii si coruptia in 2007 s-au dat de ceasul mortii sa o impuna pe dna Bhutto la conducerea Pakistanului in conditiile in care dna respectiva impreuna cu sotul ei au fost condamnati pt CORUPTIE si spalare de bani pana si in Elvetia, sotul facand si 7 ani de puscarie!! Dublu standard cumva?

  raspunde comentariului
  • Remus

   01 septembrie 2017 11:44

   Domnule Postac Platit. La pct. 1, faptul ca ministrul T.T. nu a transmis oficial proiectul legislativ si nu a discutat nimic cu CE, contrar celor mintite de el, nu inseamna neaparat ca CE nu a vazut in spatiul public cel puțin o sinteza a principalelor modificări, care sunt intradevar, îngrijorătoare pt orice om normal la cap si cu bun simt.La pct 2, vorbiți de Benazir Bhutto? Atunci, din nou mirosiți a mita ruso-pesedista, in primul rand pt k încercați cu un astfel de exemplu total impropriu si fara legătură cu situația noastră, sa validați niste declarații cretine ale unor iresponsabili trădători, dar si chiar pt ca adevărul este " ușor" diferit de ceea ce spuneți -consultați link-ul următor httpsro.m.wikipedia.orgwikiBenazir_Bhutto

   raspunde comentariului
 • nick

  01 septembrie 2017 10:04

  Psd-ul vrea banii UE si legile aplicate ca in Rusia!De ce nu nationalizeaza toate firmele din tara si nu adera la CSI?O propunere pentru Legea Pensiilor ,cei ce au ajuns la pensie la virste fragede si sume peste medie sa nu se mai poata angaja chiar si la privat,daca vor venituri suplimentare sau se plictisesc sa isi deschida afaceri!

  raspunde comentariului
 • Oare de ce?

  01 septembrie 2017 9:32

  Am o mare nedumerire cum este posibil ca Presedintele camerei deputatilor, Seful guvernului, ministri sa faca declaratii, aproape zi de zi la doua televiziuni, una a unui puscarias condamnat pentru coruptie iar altul dat in urmarire si care se sustrage cercetarii penale? Romania nu are televiziune publica? Ce dovada mai buna vreti ca astia sunt din aceeasi gasca penala.... Cresc ratingul televiziunilor unor infractori.... Niste nemernici.

  raspunde comentariului
 • Haru

  01 septembrie 2017 9:04

  Daca nu era Dragnea musai se inventa unul.Chiar e penibil sa auzi toata ziua numai despre asa ceva ...hoti hoti hotii si justitia sa ramana imuna....probleme pe toate fronturile.

  raspunde comentariului
 • Eminescu sa ii judece

  01 septembrie 2017 9:00

  Lumea e contradictorie. Mustata sacra se mandrea odata cu vrednicul Mircea cel Batran care n-a fost nici mioritic, nici penal ci cuman.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design