10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO UPDATE Concursul Miss Bikini de la Păltiniș a fost câștigat de...

VIDEO UPDATE Concursul Miss Bikini de la Păltiniș a fost câștigat de o clujeancă, pentru a doua oară

Potrivit lui Bogdan Brylynski, purtătorul de cuvânt al competiţiei, concurentele au vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani. Toate cele nouă se întrec pentru titlul de cea mai frumoasă schioare în costum de baie şi pentru un premiu ce constă într-o excursie all-inclusive la surf în Tenerife.

UPDATE O clujeancă a câștigat Miss Bikini. A doua oară

Anca Ţandrea din Cluj-Napoca a câştigat duminică titlul de Miss Bikini pe zăpadă pentru al doilea an consecutiv, a anunţat Bogdan Brylynski, purtătorul de cuvânt al competiţiei. Câştigătoarea a primit în dar o excursie all-inclusive la surf, în Tenerife.

“Ediţia din acest an va trece concurentele prin cinci probe, prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtia D a complexului Arena Platoş Păltiniş, probă de precizie, probă de doborât popicele şi un traseu aplicativ de căţărări şi coborâri pe obstacole create din zăpadă”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității duminică.

Din juriul concursului fac parte, printre alţii, Andy Fazekas, multiplu campion naţional de snowboard şi unul dintre pionierii acestui sport în România, şi Alexandru Barbu, singurul sibian prezent la Jocurile Olimpice recent încheiate din Coreea de Sud.

În 2013, la prima ediţie a concursului Miss Bikini, s-a înregistrat şi un record de vârstă, Elisabeta Fazekas, în vârstă de 75 de ani, numărându-se printre participante.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă