12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleJustin Timberlake anunță primul lui album din ultimii cinci ani. Cum a...

Justin Timberlake anunță primul lui album din ultimii cinci ani. Cum a reacționat publicul

Albumul, intitulat “Man of the Woods”, va fi lansat pe 2 februarie – cu doar două zile înainte de show-ul pe care artistul îl va susţine în pauza de la Super Bowl.

Pentru a-şi anunţa albumul, Timberlake a dat publicităţii un trailer de un minut, în care artistul poate fi văzut îmbrăţişând viaţa unui om apropiat de natură, care colindă munţii şi lanurile de porumb sau poartă un poncho în culori vibrante care aminteşte de cel ales de John Mayer pentru coperta albumului “Paradise Valley”.

“Acest album este inspirat de fiul meu, de soţia mea, de familia mea, dar mai mult decât orice alt album pe care l-am scris vreodată, de locul din care sunt, şi este (unul) personal”, mărturiseşte Timberlake în trailer.

Comentariile nu s-au lăsat însă aşteptate, mulţi ironizând încercarea lui Timberlake de a se prezenta drept un “om al pădurilor”, făcând paralele comice cu filme cu cowboy precum “Brokeback Mountain” sau cu stilul vestimentar country adoptat de artist în perioada relaţiei cu Britney Spears.

Fanii nu vor avea prea mult de aşteptat pentru primul single de pe noul album, acesta urmând să fie lansat vineri, pe 5 ianuarie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă