18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleCe nuanțe de ojă se poartă în vara 2018

Ce nuanțe de ojă se poartă în vara 2018

Noul gri şi vechiul negru

Griul este o tendinţă nouă pentru lacul de unghii,iar negrul e tendinţa veche, care rămâne. Griurile sunt strălucitoare,prăfuite sau metalice. Negrul este aşa cum îl ştii şi se poartă numai pe unghii tăiate.

Roşu cald

Roşul nu va dispărea niciodată din tendinţe. În vara asta,alege pentru unghii nuanţele calde,apropiate de orange,care s-au purtat şi vara trecută. Sunt ideale pentru zi. Pentru seară,cea mai potrivită e o ojă închisă,oja bordeaux.

Unghiile aurii

Nu toată lumea are curajul să adopte această nuanță, dar nimic nu pune mai mult în evidenţă bronzul pielii. Nuanţa aminteşte de luxul modei exclusiviste şi nu e recomandat să afişezi o astfel de manichiură când porţi un tricou de bumbac. Auriul e o nuanţă cu pretenţii.

Nuanţe neon şi oje cu sclipici

Nuanţele neon sunt potrvite ţinutelor colorate de vară. Priveşte-le ca pe încă un accesoriu colorat al ţinutei tale. Porţi ceasul colorat, inelul cu piatra multicoloră şi unghiile colorate. Poţi alege o ojă diferită pentru fiecare unghie.

Lacul de unghii cu sclipici, pentru care vedetele de la Hollywood au făcut o obsesie. În cazul lui, culoarea prea puţin contează. O astfel de ojă îţi dă impresia că, de fapt, că porţi o bijuterie sofisticată.

Fiind vară, pentru a păstra nuanța mai mult timp pe unghii este indicat să folosești două straturi de lac de unghii incolor. Acesta dă impresia de strălucire și protejază oja de pe unghii.

Cele mai citite

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă