18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăMaior SRI, condamnat definitiv la închisoare pentru trafic de droguri

Maior SRI, condamnat definitiv la închisoare pentru trafic de droguri

Ciprian Sabin Mareş, maior în cadrul SRI Arad, a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Timişoara la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Iniţial, în decembrie 2017, maiorul SRI primise la Tribunalul Arad o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare, însă Curtea de Apel Timişoara a admis joi apelul DIICOT şi l-a condamnat pe Ciprian Sabin Mareş la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Ciprian Sabin Mareş, locţiitor al şefului Sectorului Ameninţări Transfrontaliere din cadrul Direcţiei Judeţene de Informaţii Arad, a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT şi ofiţerii DGA în august 2017 în timp ce vindea droguri.

DIICOT susţine că, în perioada 11 august – 16 august 2017, Ciprian Sabin Mareş a vândut în două rânduri 100 grame de canabis, respectiv 6 grame de cocaină, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro.

 

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă