30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDaniel Dragomir spune că familia îi este amenințată, după ultimele sale dezvăluiri...

Daniel Dragomir spune că familia îi este amenințată, după ultimele sale dezvăluiri despre SRI

Locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir anunță că a primit mai multe amenințări, una dintre ele provenind de la o persoană care se semnează cu numele “Octavian-ovidiu Gruian” și care poartă, pe contul ei de Facebook, sigla #rezist.

“De la momentul ieșirii mele publice și de la momentul lansării inițiativei civice România 3.0, amenințările directe și prin intermediari au început să curgă.

După postarea de ieri referitoare la Coldea SRL și la Ioana Ene Dogioiu au apărut însă și comentariile directe cu privire la copii din partea #rezist.

Ca să fiu foarte clar. Dacă se va intâmpla ceva, orice, orice act împotriva familiei mele, chiar și cea mai mică zgâraietură, o voi pune în sarcina directă și personală a lui Coldea și a lui Kovesi.

Vor fi responsabili și mă voi asigura ca vor plăti cu vârf și îndesat.

Toate aceste amenințări din ultimele luni nu au facut decât să îmi întărească hotărârea de a merge mai departe cu România 3.0.

Alături de voi vom învinge.
A venit vremea ca aceia care au distrus această țară să plătească.
Va aștept alături de mine”, scrie, pe Internet, Daniel Dragomir.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu

Inspecția Judiciară a trimis o propunere pentru suspendarea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia până la încheierea procedurilor disciplinare, în data de...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă