14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomieCNAIR: Acţionăm cu 773 de autoutilaje la nivelul ţării

CNAIR: Acţionăm cu 773 de autoutilaje la nivelul ţării

”Se acţionează la nivel naţional cu 773 de autoutilaje, iar in ultimele ore au fost folosite 2.867 de tone de material antiderapant, pe autostrăzi şi pe drumurile nationale”, arată un comunicat al companiei.

 Acţiunile de deszăpezire sunt concentrate  în judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi Buzău, Brăila şi Tulcea, cele mai afectate de ninsori, dar şi în judeţul Galaţi şi în zonele montane din Oltenia, unde sunt ninsori izolate, menţionează oficialii companiei. 

”Menţionăm că la această oră se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea autostrăzilor şi drumurilor naţionale”, mai informează CNAIR.

Compania face din nou apel la conducătorii auto, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

Cele mai citite

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...
Ultima oră
Pe aceeași temă