16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJon Cryer: "Am fost îngrijorat că Charlie Sheen o să moară"

Jon Cryer: „Am fost îngrijorat că Charlie Sheen o să moară”

Charlie Sheen a ajuns pe patul din spital de două ori în ultimul timp. În plus, a fost concediat şi nu mai joacă în comedia „Doi bărbaţi şi jumătate”, scrie Daily Mail.

„Am crezut că o să moară”, a declarat actorul american Jon Cryer despre fostul partener din serialul Doi bărbaţi şi jumătate, într-un interviu la emisiunea TV Ellen Show.

„Nu s-a întâmplat asta şi îmi pare bine”, a adăugat Cryer. Actorul a mai spus în glumă că acceptă scuzele lui Charlie Sheen şi personal, şi public, pentru momentele în care l-a vorbit de rău şi în care l-a etichetat ca „trădător, renegat şi un om care se bagă în discuţii doar pentru conflict”, în martie, după ce a fost concediat.

Actorul american se bucură ca nu suferă nimeni după Sheen şi că sitcom-ul este cotat bine, chiar dacă Sheen nu mai este coleg la filmări. „Tratăm filmul aşa cum am făcut mereu: într-un mod foarte cras şi vulgar”, a completat el.

Fanii se pot aştepta la „lucruri minunate în primul episod. Kutcher (înlocuitorul lui Charlie Sheen) a schimbat serialul într-un mod care merge mult mai bine decât scenariştii şi-au imaginat iniţial”.

Charlie Sheen a declarat recent că a încheiat cu crizele publice atunci când a fost concediat din „Doi bărbaţi şi jumătate”, ca „scos afară din tun”. În plus, simte că e mai sobru acum şi are o viaţă mult mai simplă.

Filmările pentru ultimele opt episoade din sezonul 2010 – 2011 al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” au fost anulate, iar viitorul acestui popular show TV părea destul de întunecat, după ce producătorii de la CBS au anunţat în mod clar că actorul Charlie Sheen nu va reveni în distribuţia serialului.

După concedierea lui Charlie Sheen, grupul Warner a anunţat, la mijlocul lunii mai, că actorul american Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei pentru cel de-al nouălea sezon al acestui serial, care va fi difuzat în toamna anului 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Cornel Dinu a suferit o intervenție chirurgicală

Cornel Dinu, fostul mare jucător și antrenor al echipei Dinamo, a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru coxartroză, o boală degenerativă a șoldului. https://www.youtube.com/shorts/HTEwbBulzpk Cornel Dinu...

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...

VIDEO. Aurelian Temișan, reacție după ce Andreea Bălan a părăsit „Te cunosc de undeva”

Aurelian Temișan a vorbit pentru prima dată despre plecarea neașteptată a Andreei Bălan din emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde au fost colegi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă