21.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialAsociaţia "HOPE for LIFE" a lansat programul "Bătrânii noştri merită mai mult"

Asociaţia „HOPE for LIFE” a lansat programul „Bătrânii noştri merită mai mult”

Astazi, cu ocazia „Anului European al Îmbătrânirii Active si al Solidaritătii între Generatii”, colectivul Ambulatoriului Institutului de Gerontologie si Geriatrie „Ana Aslan”, a avut deosebita plăcerea să sărbatoreasca împreuna cu invitati de seama „Ziua Mondială a Vârstnicului”, eveniment ce s-a desfasurat sub patronajul Ambasadei Regatului Danemarcei.

Evenimentul a fost marcat printr-o receptie care a avut loc luni, 1 octombrie 2012, la ora 12.00, la sediul nostru din Str. Spătarului nr.15, sector 2.

În aceeasi zi, noi, Asociatia „HOPE for LIFE” am lansat programul intitulat „Bătrânii nostri merită mai mult”, program având ca scop reabilitarea clădirii si a facilitătilor de tratament ale clinicii INGG Ana Aslan. Această initiativă este sustinută de Fundatia Vodafone în cadrul programului „Voluntari de profesie”. Detalii ale campaniei pot fi gasite pe site-ul asociatie, www.hopeforlife.ro.

Cu această ocazie, întregul colectiv, multidisciplinar specializat al policlinicii a organizat pentru pacientii vârstnici, părintii si bunicii nostri, consultatii gratuite, măsurarea tensiunii arteriale si a glicemiei, si a acordat sfaturi medicale personalizate.

Printre invitati s-au aflat ambasadorul Regatului Danemarcei Excelenta Sa Domnul Michael Sternberg si sotia acestuia Doamna Meera Waltraub Sternberg, Altesa Sa Eleonore-Christine of Schaumburg-Lippe, Altesa Sa Printul Michael de Laufenburg.

Proiectul nostru, al Asociatiei HOPE for LIFE, are menirea de a crea conditii optime de lucru pentru personalul medical, dar nu mai putin important, conditii de tratament pentru cei peste 40,000 de varstnici ce vin in fiecare an aici in ambulatoriu. Acestia merita sprijinul nostru, al tuturor romanilor, ca un respect nemarginit pe care trebuie sa-l aratam generatiei ce a avut grija de pasii nostri atunci cand am crescut si ne-au invatat sa fim respectuosi cu cei in varsta. Asta trebuie sa facem, sa aratam repect, sa punem mana de la mana sa reabilitam nu numai o cladire superba, dar si un brand de tara, Ana Aslan, cat si sa oferim conditii normale, reale de munca si tratament, viata fiind si asa destul de dificila si cu multe lipsuri presarata.

Vizitati web site-ul asociatiei HOPE for LIFE atat pentru detalii despre proiect cat si pentru a face online o donatie in mod absolut securizat. Astfel, veti vedea ca puteti directiona si 2% din impozit cand trebuie in primavara, iar companiile 20% din impozitul pe profit absolut legal.

Multumim gazdei evenimentul Doamna Doctor Florentina Matei, Director Medical al Policlinicii Ana Aslan cat si tuturor invitatilor prezenti ce ne-au onorat cu prezenta.

Multumim partenerilor: Yves Rocher, Fundatia Vodafone, Jo Studio, Magazinul Cocor, MobilPay, Romarti.

Asociatia „Hope for Life” va deveni alaturi de alte mari fundatii ce activeaza in slujba romanilor un nume de referinta ce va fi legat intotdeauna de proiecte ce vin in sprijinul oamenilor din orice patura sociala care vor avea nevoie de noi. In masura bunavointei si posibilitatilor sponsorilor vom fi mereu alaturi de ei.

Va multumim ca sunteti parte din dezvoltarea proiectelor noastre!

Cele mai citite

Interzicerea motoarelor cu combustie internă din 2035 ar putea provoca o criză gravă în industria auto europeană

Ministrul italian al industriei avertizează asupra riscurilor interzicerii motoarelor cu combustie internă din 2035, cerând revizuirea planurilor din cadrul "Green Deal", relatează Financial Times. Adolfo...

Rareș Bogdan avertizează asupra unui dezastru economic cauzat de politica PSD și a lui Marcel Ciolacu

Rareş Bogdan a lansat miercuri seară un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu și a liderilor PSD pe care îi acuză de faptul că...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă