16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalCesaria Evora îşi doreşte un concert de retragere la Bucureşti

Cesaria Evora îşi doreşte un concert de retragere la Bucureşti

Cesaria Evora, supranumitã ‘diva desculţã’, şi-a anulat concertul pe care urma sã îl susţinã pe 5 octombrie la Bucureşti din cauza problemelor de sãnãtate, dar promite o retragere oficialã pe scena Sãlii Palatului, se aratã într-un comunicat transmis sâmbãtã de organizatorul spectacolului, Project Events, informează Agerpres. 

Reprezentantul Project Events, Sorin Sãraru, susţine, în comunicat, cã, împreunã cu managerul Cesariei, dupã îndelungi discuţii cu medicii, a hotãrât sã anuleze momentan concertul de la Bucureşti.

‘Cesaria şi-a exprimat însã dorinţa de a-şi încheia cariera într-un ultim spectacol ce va avea loc la Bucureşti. Am asigurat-o cã îi suntem alãturi şi aşteptãm cu nerãbdare sã se refacã cât mai repede’, a afirmat, în comunicatul citat, Sorin Sãraru.

Conform organizatorilor, cei care au cumpãrat bilete pentru concertul Cesariei Evora din 5 octombrie de la Sala Palatului pot recupera contravaloarea acestora doar de la punctele de vânzare din reţeaua Biletoo începând cu data de 28 septembrie. Va fi rambursatã doar suma reprezentând preţul biletului/ biletelor, fãrã alte comisioane sau servicii şi doar pentru biletele intacte şi valide.

Totodatã, posesorii de bilete la concertul anulat au posibilitatea de a le schimba cu tichete reduse cu pânã la 70%, la show-urile anunţate de Project Events pentru 2011 şi 2012 – Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, ‘Spãrgãtorul de nuci’ sau Lara Fabian.

Cesaria Evora şi-a început cariera internaţionalã la 47 de ani. De atunci a scos 11 albume, a vândut peste cinci milioane de unitãţi şi a câştigat numeroase premii.

Apreciatã pe tot globul, ‘Diva desculţã’ nu şi-a negat niciodatã rãdãcinile şi vorbeşte deschis despre situaţia oamenilor din ţara sa. ‘Ar trebui sã veniţi în ţara mea, în Republica Capului Verde, şi sã vedeţi sãrãcia de acolo. Acesta este modul nostru de viaţã. Aşa am crescut’, a rãspuns Cesaria întrebatã de ce apare întotdeauna desculţã pe scenã.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă