23.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăInternaționalAmy Winehouse „a murit singură, în patul ei"

Amy Winehouse „a murit singură, în patul ei”

Cântăreaţa Amy Winehouse „a murit singură, în patul ei”, trupul artistei fiind găsit după mai multe ore de agentul de pază din reşedinţa cântăreţei, potrivit BBC News.

Chris Goodman, agentul de presă al lui Amy Winehouse, infirmă speculaţiile presei britanice, conform cărora, cântăreaţa ar fi murit după o petrecere excesivă, unde s-ar fi consumat droguri şi alcool. „Nu a existat nici o petrecere sălbatică”, spune Goodman, iar Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentului de pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare, singură, în camera ei. Goodman afirmă că Amy Winehouse a murit în somn.

„În acest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii, potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei. Nu a existat nici o petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei”, a declarat Chris Goodman. Tot el a adăugat că Amy s-ar fi aflat singură în casă, „în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat”, a adăugat Goodman.

Cântăreaţa suferea de emfizem pulmonar

Tabloidul britanic The Sun susţine că un medic angajat de casa de discuri a cântăreţei a spus că aceasta era perfect sănătoasă, după un control medical de rutină, ce a avut loc în cursul zilei de vineri.

Pe de altă parte, tabloidul Daily Mail citează un prieten al artistei care ar fi cumpărat cocaină, ketamină şi ecstasy vineri seară, când a ieşit în oraş, şi a consumat alcool, iar o pastilă de ecstasy i-a fost probabil fatală.

Presa a mai scris că Amy ar fi fost devastată şi de neconsolat după ce a fost părăsită de iubitul ei Reg Traviss, în iunie, înainte ca ea să se interneze într-o clinică de reabilitare. Totodată, Winehouse suferea de emfizem pulmonar, o boală care se manifestă prin dificultăţi în respiraţie.

Familia vrea intimitate

Membrii familiei Winehouse cer fanilor să-i lase să-şi plângă pierderea în intimitate, anunţă Reuters. „Familia noastră este golită din cauza pierderii lui Amy, o fiică, o soră şi o nepoată minunată. Pierderea ei lasă o mare gaură în viaţa noastră”, se arată într-o declaraţie comună a familiei. „Vrem să ne amintim de ea împreună şi am aprecia dacă am avea un pic de intimitate şi spaţiu în acest moment teribil”, se mai arată în comunicat.

Poliţia nu se pronunţă încă asupra cauzei morţii „inexplicabile” a cântăreţei, până ce rezultatele medico-legale nu sunt finalizate. Data înmormântării va fi fixată după ce autorităţile îşi vor fi terminat investigaţiile.

Mitch Winehouse, tatăl artistei, a mulţumit ieri fanilor adunaţi în Camden, cartierul unde locuia Amy, pentru tributul lor. „Nu vă puteţi imagina ce înseamnă pentru noi asta”, le-a transmis el, adăugând, după ce a fost în casa fiicei sale, că pierderea l-a lăsat „fără cuvinte”. „Întreaga ei viaţă a fost plină de devotament faţă de familie, de prieteni, faţă de voi!”, a încheiat părintele îndurerat.

Şoc şi leşin în celulă

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei britanice Amy Winehouse, a declarat că nu va putea fi niciodată consolat pentru această pierdere şi că lacrimile lui „nu vor seca niciodată”, mai citează thesun.co.uk. Tabloidul scrie că Fielder-Civil (29 ani), aflat în închisoare, a leşinat sâmbătă, când a fost informat asupra decesului fostei sale soţii.

Fielder-Civil, condamnat la 32 de luni de închisoare pentru furt şi ultraj, a declarat: „Nu voi mai simţi niciodată aceeaşi dragoste pe care am avut-o pentru ea. Toţi cei care ne cunoşteau pe mine şi pe Amy cunoşteau profunzimea iubirii noastre. Nu pot să cred că a murit”.

În urmă cu câteva săptămâni, Amy Winehouse i-a mărturisit unui prieten apropiat că Blake Fielder-Civil, de care a divorţat în 2009, era singura persoană care ar fi putut să o salveze.   

Albumul „Back to Black”, pe prima poziţie în topul iTunes

Albumul de succes al lui Amy Winehouse „Back to Black”, care i-a adus cântăreţei şi compozitoarei britanice cinci premii Grammy în 2008, a ajuns pe prima poziţie în topul iTunes din Marea Britanie şi din alte 15 ţări, după moartea acesteia, informează dailymail.co.uk.

În schimb, albumul ei de debut, „Frank” (2003), a ajuns pe poziţia a noua în acelaşi top britanic. De asemenea, au crescut vânzările single-urilor „Back to Black” şi „Rehab”, ajungând din nou în topuri. De vineri, vânzările albumelor au crescut de 37 de ori, iar cele ale single-urilor sale, de 23 de ori.

Cele mai citite

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

PSD a votat în unanimitate să nu susțină legea dedicată lui Iohannis

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să nu voteze legea dedicată lui Iohannis, dacă proiectul ajunge în Parlament Înainte de ședința BPN, premierul Marcel...

Diavolul și motanul

În zodiacul chinezesc în care nici chinezii nu mai cred, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn. Cum noi nu avem încă un zodiac...
Ultima oră
Pe aceeași temă