19 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVacanţe din timp ieftine la Târgul Internaţional de Turism Holiday Market

Vacanţe din timp ieftine la Târgul Internaţional de Turism Holiday Market

Între 17 si 20 martie, la Palatul Parlamentului, are loc a doua ediţie a Târgului Internaţional de Turism Holiday Market. Vizitatorii sunt aşteptaţi joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 10-19, şi duminică, între orele 10-17.

Sub sloganul „O 9atitudine în turism”, peste 100 de expozanţi îşi prezintă pachetele turistice. Printre ei se numără agenţiile de turism din cadrul ANAT, dar şi parteneri străini ai agenţiilor româneşti, din ţări ca Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel şi Turcia.

În plus, Holiday Market prezintă publicului ofertele speciale Înscrieri timpurii, pentru destinaţii româneşti şi Early Boooking, pentru destinaţiile externe.

Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale va participa, din nou, cu stand propriu, dedicat promovării brandului turistic al României.

Persoanele care vor veni la târg vor putea participa la tombola biletelor de intrare, prin care pot câştiga o vacanţă în România sau în străinătate. Biletele, în valoare de 10 lei, se pot achiziţiona atât de la faţa locului, cât şi online, pe site-ul www.biletoo.ro. Copiii cu vârsta până în 10 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de acces gratuit. În data de 20 martie, în intervalul 15.00 -17.00, accesul va fi liber pentru toţi vizitatorii.

Târgului Internaţional de Turism Holiday Market este organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) în parteneriat cu Yacht Magazin. Noul număr al revistei Yacht Magazin (numărul cinci) va fi putea fi găsit, gratuit, la actuala ediţie a târgului Holiday Market. Yacht Magazin este prima, dar şi cea mai longevivă publicaţie dedicată iubitorilor de yachting din România.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Topor vechi de 4.000 de ani găsit de către miner din Gorj, la prima căutare cu detectorul de metale

Un topor vechi de aproximativ 4.000 de ani, din clasa „Tezaur“, a fost descoperit în comuna gorjeană Cătunele, într-o pădure din satul Lupoaia. Piesa este...

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...

Sfârșit tragic pentru o tânără absolventă de Medicină. A murit într-un accident rutier

Sfârșit tragic pentru o absolventă de Medicină, care și-a pierdut viața într-un accident rutier din Bistrița-Năsăud. Tânăra se afla ca pasageră pe o motocicletă...
Ultima oră
Pe aceeași temă