Locaţie: JW Marriott Bucureşti
Perioada: 22 februarie
Preţ: între 50 şi 75 euro+TVA
Gala Premiilor de Excelenţă din Resurse Umane Club, eveniment care recunoaşte excelenţa în ceea ce priveşte proiectele în resurse umane şi managementul oamenilor, este la cea de-a treia ediţie.
Pe 22 februarie, în cadrul galei, vor fi acordate premii pe 11 secţiuni în prezenţa a peste 150 de persoane, directori de resurse umane, directori generali şi lideri de business.
Categoriile de premii
Management de vârf:
1. Managerul de linie al anului;
2. Antreprenorul anului;
3. Managerul general al anului.
Cele mai valoroase proiecte de resurse umane:
1. Recrutare şi selecţie;
2. Compensaţii şi beneficii;
3. Management al performanţei;
4. Dezvoltare organizaţională;
5. Formare şi dezvoltare a oamenilor;
6. Strategie de resurse umane;
7. Legislaţie şi relaţii industriale.
Nominalizatul României la European HR Award 2011:
România va participa anul acesta la competiţia European HR Award 2011, ce va avea loc între 28-30 septembrie. Competiţia va avea loc sub forma unui concurs de eseuri pe tema „Convergence, the role of HR as a catalyst”. Fiecare ţară din cadrul EAPM va desemna reprezentantul său în cadrul competiţiei, marea finală având loc în Istanbul.
Juriul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club care va decide câştigătorii pentru fiecare categorie va fi compus din reprezentanţi ai conducerii HR Club, ai mediului de afaceri şi ai comunităţii/societăţii civile. Mai multe detalii despre criteriile după care va avea loc jurizarea pentru fiecare dintre cele trei categorii, puteţi afla la www.hr-club.ro/evenimente2010/gala/criterii.htm.
Management de vârf
Premierea persoanelor aflate în poziţie de top management în organizaţii din România (manageri general, antreprenori, şefi departament/divizie), care susţin şi se implică activ în acţiunile de resurse umane ale organizaţiei din care provin, contribuind la îmbunătăţirea proceselor de managementul resurselor umane din organizaţie.
Proiecte
Vor fi premiate proiectele de management al resurselor umane, desfăşurate în ultimii doi ani într-o organizaţie care îşi desfăşoară activitatea în România. În plus, proiectele care vor fi alese de juriu ca favorite trebuie să fie fundamentate din punct de vedere conceptual/teoretic/etic, să folosească indicatorii-cheie de performanţă, să fie utilizabile şi în alte organizaţii şi să fie simple, dar nu simpliste.