16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn rinocer şi o girafă au murit în doar câteva ore la...

Un rinocer şi o girafă au murit în doar câteva ore la grădina zoologică din Buenos Aires

Shaki, o girafă în vârstă de 18 ani, născută la grădina zoologică din centrul oraşului Buenos Aires, a murit marţi din cauza unui ulcer perforat. “Nu am putut face nimic”, a indicat medicul veterinar Ivana Iaquinta.

Cu zece zile mai devreme, o femelă de rinocer alb, Ruth, în vârstă de 24 de ani, a decedat dintr-un motiv necunoscut atunci când a fost transferată într-un sanctuar din Africa

Parcul ecologic din Buenos Aires găzduieşte 842 de animale, din perioada în care acesta funcţiona ca grădină zoologică. Conducerea sa s-a angajat să mute o parte din locatarii săi şi să păstreze doar circa 300. Duminica trecută, doi urşi au fost transferaţi în Colorado (SUA), iar înaintea lor o serie de animale printre care elefanţi, căprioare, reptile, papagali şi bufniţe au părăsit Buenos Aires-ul.

Ca şi în alte cazuri, grădina zoologică din Buenos Aires a făcut obiectul plângerilor grupurilor pentru drepturile animalelor din cauza condiţiilor proaste în care trăiesc animalele găzduite aici.

În 2012, un urs polar a murit în urma caniculei înregistrate în capitala Argentinei, atunci când temperaturile au depăşit 40 de grade.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...
Ultima oră
Pe aceeași temă