13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialTimişoara: Circa 20 de suporteri ai echipei Slask Wrocklaw, ridicaţi de poliţişti...

Timişoara: Circa 20 de suporteri ai echipei Slask Wrocklaw, ridicaţi de poliţişti după o altercaţie

Aproximativ 20 de suporteri ai echipei poloneze Slask Wrocklaw, care va disputa, joi, la Timişoara, returul play-off-ului Ligii Europa cu Rapid, au fost ridicaţi de poliţişti în urma unei altercaţii pe care au avut-o cu bodyguarzii unui ştrand din municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş Mădălina Mezdrea a declarat pentru Mediafax că altercaţia a avut loc la un ştrand din apropierea stadionului „Dan Păltinişanu” şi a izbucnit după ce suporterii echipei Slask Wrocklaw au încercat să intre fără a plăti bilet, fiind împiedicaţi de bodyguarzi.

Ea a spus că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţiei, care au ridicat aproximativ 20 de persoane, pe care le-au dus la Secţia 4 de Poliţie din Timişoara, pentru a fi identificate.

Potrivit sursei citate, persoanele ridicate de poliţişti riscă amendă pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice sau chiar dosar penal pentru distrugere, în cazul în care au provocat stricăciuni la ştrand.

În cursul zilei de joi urmează să sosească la Timişoara aproximativ 400 de suporteri polonezi, cu autoturisme personale sau cu autocare puse la dispoziţie de clubul Slask Wroclaw.

Meciul Rapid Bucureşti – Slask Wroclaw (Polonia) va avea loc în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara. În tur, scorul a fost 3-1 pentru rapidişti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă