20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRednic se gandeste doar la Besiktas

Rednic se gandeste doar la Besiktas

Pentru Dinamo jocul cu Poli Iasi nu a fost decat un antrenament cu public in vederea confruntarii cu Besiktas Istanbul din Cupa UEFA. Iar cele 12 puncte care ii despart pe „caini” de stelisti ii fac pe cei din Stefan cel Mare sa se concentreze mai mult asupra jocurilor internationale decat pe cele din campionat. „Trebuie sa ne gandim serios la meciul de joi, foarte important pentru toata suflarea dinamovista. Va fi cu totul un alt meci. Ar fi pacat de aceasta munca sa nu confirmam si pe plan international. Campionatul pentru mine s-a incheiat in aceasta seara, ma gandesc la Cupa UEFA acum”, a spus Rednic.
Poli Iasi s-a dovedit a fi o formatie prea mica pentru a putea opri tavalugul alb-rosu. Zece minute, atat a sperat Ionut Popa ca elevii sai ar putea fi primii care smulg puncte „cainilor”. Tehnicianul iesean a catalogat evolutia formatiei pe care o pregateste drept una „penibila”, singurul care s-a ridicat cat de cat la valoarea adversarului fiind Alexandru Marc.

Niculescu: „Nu-mi place sa dau goluri usoare”

Desele accidentari si suspendari din lotul iesean l-au abligat pe Ionut Popa sa-i foloseasca pe Bordeianu, Balba, Onofras si Iurisniti, desi acestia nu erau refacuti complet. Tehnicianul moldovenilor a incercat sa inchida culoare spre poarta lui Marc prin folosirea a trei fundasi centrali, care sa faca un marcaj strict la Danciulescu si Niculescu. Tactica s-a dovedit a fi una inspirata doar pana in minutul sapte. Concentrati asupra cuplului N&D, fundasii ieseni l-au pierdut din vedere pe Catalin Munteanu, care lasat liber in mijlocul careului l-a invins fara probleme pe Marc. A urmat un recital de ratari purtand semnatura N&D, la finalul jocului Niculescu gasind si vinovatii. „Voi (n.r. – presa) sunteti de vina pentru ca m-ati laudat dupa meciul de la Bistrita. Si sa va mai spun un secret: nu-mi place sa dau goluri usoare”, a glumit Claugol la iesirea de la vestiare.
Ultimele sapte minute ale primului mitan i-a facut pe fanii dinamovisti sa declanseze fiesta in Stefan cel Mare si sa zboare cu gandul la confruntarea cu Besiktas, Margaritescu si Denis Serban ducand scorul la 3-0.

Ze Kalanga a revenit

Repriza secunda s-a jucat pentru ca trebuia. Iesenii nu au reusit sa se apropie deloc de poarta lui Gaev. Doar Bordeianu si Cernoch au incercat vigilenta portarului din Belarus, insa de la foarte mare distanta si fara vreun rezultat pe tabela. In minutul 63, Ze Kalanga a reintrat pe gazon dupa o pauza de doua saptamani, demonstrand inca o data de ce este atat de folositor „cainilor”, pasandu-i excelent lui Danciulescu, care a punctat pentru 4-0. „Sunt foarte multumit. Jucatorii merita tot respectul meu pentru atitudinea extraordinara pe care o au. Concurenta pe posturi da roade”, a precizat Rednic.

Margaritescu Ð premiat

Andrei Margaritescu a marcat impotriva Politehnicii Iasi primul gol pentru Dinamo dupa mai bine de un an. Totusi, „China” nu va primi cei 1.000 de dolari de la Mircea Rednic, din cauza faptului ca nu a marcat din afara careului, asa cum cei doi stabilisera cu mai mult timp in urma. Tehnicianul nu vrea ca reusita lui Margaritescu sa fie marginalizata, propunand o prima speciala pentru mijlocasul „cainilor” pentru ca a marcat cu piciorul stang. „A dat gol, dar cu latul, din cinci metri! Asa poate sa dea oricine! Dar merita un premiu ca a inscris cu piciorul stang”, a comentat amuzat „Puriul”.

Cele mai citite

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Tokyo

Simona Halep (32 de ani, locul 1132 WTA) este pregătită să revină în competiții la sfârșitul lunii octombrie, după o absență de 5 luni...
Ultima oră
Pe aceeași temă