22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialLPF lansează o dezbatere publică privind viitorul Ligii I. Propune sistemul cu...

LPF lansează o dezbatere publică privind viitorul Ligii I. Propune sistemul cu play-off!

LPF lansează pe propiul site o dezbatere publică la care nu îi invită doar pe oficiali, ci și pe fani, în legătură cu viitorul Ligii I și al fotbalului românesc. Prima propunere a LPF este sistemul cu play-off și play-out, testat anul acesta în Liga a II-a.

LPF vrea să găsească soluții pentru atragerea lumii la stadioane și pentru rezolvarea unor probleme precum violențele de la meciuri prin implicarea suporterilor, oficialilor, mass-mediei și a tuturor celor interesați de fotbal într-o dezbatere publică. Redăm mai jos comunicatul publicat pe site-ul oficial al LPF.

"Liga Profesionista de Fotbal crede in transparenta si in dorinta suporterilor de a avea un fotbal mai competitiv si mai atragator.

Ca urmare, va invitam la o dezbatere publica pe toti cei care iubiti fotbalul romanesc – spectatori, oficiali, jucatori, antrenori, arbitri si reprezentanti mass media –  pe temaimbunatatirii calitatii spectacolului sportiv si a cresterii numarului de suporteri din tribune.

Suntem deschisi oricaror opinii, cu conditia sa fie decent formulate. 

Ce ziceti, de pilda, despre un sistem competitional cu play-off si play out? Cum credeti ca poate fi stopata violenta pe stadioane si in jurul acestora?

Asteptam propunerile dumneavoastra scrise pana in 20 mai 2014 pe adresa de e-mailmedia@lpf.ro sau pe facebook.com/lpf.ro."

Cele mai citite

Cum să îți amenajezi livingul cu fotolii puf eco?

Vrei să îți amenajezi livingul diferit? În cazul acesta, poți opta pentru mobilier inedit, așa cum sunt și fotoliile puf eco. Aceasta alegere...
Ultima oră
Pe aceeași temă