5.4 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialIonuţ Badea, noul antrenor al Universităţii Cluj

Ionuţ Badea, noul antrenor al Universităţii Cluj

Ionuţ Badea este noul antrenor principal al echipei de fotbal Universitatea Cluj, anunţă site-ul grupării ardelene, învinsă vineri seara de Rapid cu scorul de 3-0, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I, potrivit Agerpres.

Badea va conduce antrenamentele echipei începând de luni 22 noiembrie, după ce echipa a fost pregătită de Claudiu Niculescu, antrenor-jucător, în ultimele două runde (egal la Alba Iulia cu Pandurii, 1-1, şi eşec în Giuleşti), după demisia lui Marian Pană.

Ionuţ Badea (35 de ani) şi-a început cariera de antrenor ca secund la FC Argeş (2006-2007) şi a continuat ca principal la echipa din Trivale (2008-2009). În perioada 2009-2010 a antrenat pe Internaţional Curtea de Argeş, iar ultima oară a pregătit formaţia Pandurii Tg. Jiu, în prima parte a sezonul actual de Liga I.

Ca jucător, Ionuţ Badea a evoluat la Dacia Mioveni, Aro Câmpulung Muscel, Dinamo Bucureşti, FC Braşov, Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi FC Argeş, acumulând 134 de meciuri în Liga I şi înscriind 4 de goluri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă