16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialGigi Becali, nervos după decizia UEFA: "Mă doare banii! Pierd 500.000 de...

Gigi Becali, nervos după decizia UEFA: „Mă doare banii! Pierd 500.000 de euro pentru că nu joc pe Naţional Arena!”

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a arătat, vineri, foarte deranjat de faptul că UEFA a refuzat să amâne meciul Steaua – Schalke de pe 15 pe 21 septembrie, hotărând în schimb ca roş-albaştrii să debuteze în grupele Europa League pe la Cluj, pe stadionul CFR-ului. 

„Un nenorocit ca Adrian Oprişan n-a pus gazonul ca lumea pe Naţional Arena, iar antreprenorul general n-a pus o firmă serioasă să pună un gazon acolo. Pe mine mă doare banii că nu joc pe Stadionul Naţiona. Pierd 500.000 de euro”, a afirmat Becali într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali a precizat că „UEFA nu mai are încredere în români” după ce a văzut felul în care arăta suprafaţa de joc încă de la primul meci de pe Naţional Arena, România – Franţa.

În ciuda asigurărilor date de Gigi Becali joi cum că rămîne o formalitate ca forul european să amîne meciul pentru 21 septembrie, forul de la Nyon a decis vineri ca partida să se dispute aşa cum era programat, pe 15 septembrie, dar să fie schimbat locul de desfăşurare. Singura variantă pentru Steaua a rămas stadionul „Constantin Rădulescu” din Cluj, acolo unde a jucat şi turul play-off-ului cu CSKA Sofia.

FRF a comunicat joi că Naţional Arena a fost închisă de UEFA pentru o perioadă de cel mul două săptămâni, timp în care oficialităţile de la Bucureşti s-au angajat să înlocuiască gazonul, aflat într-o stare deplorabilă după chiar primul meci, România – Franţa.

 

Cele mai citite

Comisia Europeană ajută Apple să se conformeze obligațiilor de interoperabilitate

Comisia Europeană a inițiat pe 19 septembrie două proceduri oficiale pentru a ajuta Apple să se conformeze obligațiilor de interoperabilitate prevăzute în Regulamentul privind...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Adrian Petre s-a râzgandit! Fostul atacant al naționalei de tineret nu se mai retrage

După ce a semnat cu Concordia Chiajna în această vară, Adrian Petre și-a reziliat contractul, dar conducerea clubului l-a convins să revină asupra deciziei. Adrian...
Ultima oră
Pe aceeași temă