22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFotbal, Liga I: Ricardo şi Bonfim, afară din Ghencea

Fotbal, Liga I: Ricardo şi Bonfim, afară din Ghencea

Jucătorii brazilieni Ricardo Gomes şi Eder Bonfim şi-au reziliat, miercuri, de comun acord, contractele cu clubul Steaua, informează Mediafax.

Fundaşul Eder Bonfim semnase un contract cu Steaua la începutul lunii august 2010, atunci când antrenor era Victor Piţurcă. În aceeaşi lună se transferase în Ghencea şi mijlocaşul Ricardo, împreună cu alţi şase jucători de la Unirea Urziceni.

De la sosirea lui Sorin Cârţu, ambii jucători brazilieni au fost implicaţi în mai multe incidente cu antrenorul stelist.

La meciul cu Victoria Brăneşti, primul al lui Cârţu pe banca Stelei, Bonfim a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit de antrenor.

La mijlocul lunii aprilie, într-un moment când echipa se afla în cantonament, Bonfim şi Ricardo au părăsit hotelul de la stadionul Steaua şi au petrecut o noapte într-un club bucureştean. Pentru partida următoare, ambii jucători au fost excluşi din lot, dar decizia a fost revocată la scurt timp.

Revenit la partida din Cupa României cu FC Braşov, Ricardo s-a accidentat şi a fost schimbat în prima repriză, el devenind indisponibil până la sfârşitul sezonului.

Eder Bonfim a avut o altă ieşire nervoasă la adresa antrenorului stelist la meciul din deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, când a fost înlocuit. Antrenorul stelist Sorin Cârţu a susţinut că a fost înjurat de Bonfim după înlocuire, brazilianul folosind un limbaj nepotrivit şi la adresa coechipierilor.

Bonfim a evoluat în 19 meciuri în Liga I pentru Steaua, în şapte partide în Liga Europa şi în două jocuri în Cupa României. Bonfim a reuşit un singur gol pentru Steaua, în partida de pe teren propriu cu FC Liverpool. În România, Bonfim a mai evoluat la FC Timişoara şi Gloria Buzău.

Ricardo Gomes a evoluat în 16 meciuri în Liga I pentru Steaua, în şase partide în Liga Europa şi în două jocuri în Cupa României. Ricardo nu a reuşit să marcheze pentru Steaua. În România, Ricardo a mai evoluat la Unirea Urziceni.

Cele mai citite

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Tokyo

Simona Halep (32 de ani, locul 1132 WTA) este pregătită să revină în competiții la sfârșitul lunii octombrie, după o absență de 5 luni...

Raya a salvat-o pe Arsenal de la eșec! Portarul spaniol a avut o paradă uluitoare

David Raya, portarul lui Arsenal, a fost protagonistul unei duble parade impresionante care a salvat echipa sa în meciul împotriva Atalantei, scor 0-0, din...

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă