20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialDorel Zaharia a semnat cu Steaua

Dorel Zaharia a semnat cu Steaua

Steaua continua sa-si completeze lotul. Dupa ce Gheorghe Hagi s-a declarat in mai multe randuri nemultumit de faptul ca nu are destui jucatori la dispozitie, lucrurile par sa fi intrat pe un fagas normal.

Atacantul Dorel Zaharia, de la Gloria Bistrita, a semnat ieri un contract pe trei ani cu Steaua. Jucatorul, insotit de presedintele clubului ardelean, s-a intalnit cu Valeriu Argaseala la Casa Fotbalului, unde au pus la punct ultimele detalii ale intelegerii. "Este un vis frumos, obiectivele mele sunt si obiectivele echipei, iar, in plan personal sper sa ma acomodez in scurt timp si sa fiu titular. si la Bistrita am venit ca rezerva si apoi mi-am castigat locul, asa ca nu mi-e frica de concurenta. Pana ieri dadeam goluri impotriva Stelei, de acum sper sa dau goluri si pentru Steaua", a comentat Zaharia, spunand ca nu va mai evolua pentru Gloria in meciul cu Atletico, de la Madrid, din mansa secunda a finalei Cupei UEFA Intertoto.
Steaua si-a indreptat atentia catre atacantul bistritean dupa ce transferul lui Dady de la Beleneses a picat, Hagi avand nevoie ca de aer de un varf de careu.
Pe langa Dorel Zaharia, ros-albastrii l-au mai transferat si pe fundasul Emil Ninu de la FC National, care cel mai probabil va fi imprumutat la Gloria Buzau. In ceea cel priveste pe Fabien Camus, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a precizat ca francezul este inca nehotarat. Mijlocasul in varsta de 22 de ani va decide daca va veni la Steaua doar dupa dubla pe care ros-albastrii o vor disputa cu Zaglebie Lubin in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Pe lista se mai afla Vladimir Ivic, de la AEK Atena. Adrian Ilie a anuntat ca jucatorul si-a dat acordul verbal si este asteptat la Bucuresti. Mijlocasul sarb va primi un salariu de 350.000 de euro, cu 150.000 mai putin ca la AEK Atena.
Potrivit presei din Turcia, Steaua l-a ofertat si pe Emre Asik, de la Galatasaray Istanbul. Fundasul in varsta de 35 de ani s-a aratat flatat de propunerea ros-albastrilor, precizand insa ca se gandeste doar la echipa sa actuala. "Sunt mandru de oferta Stelei. In momentul de fata singurul meu gand este sa fiu de folos echipei Galatasaray. Daca cele doua cluburi se vor intelege, as putea pleca", a precizat Emre. Turcul i-a anuntat pe stelisti ca le va da un raspuns cu privire la oferta in zilele urmatoare, dupa ce va discuta cu tehnicianul Galatei, Karl Heinz Feldkamp. Potrivit cotidianului turc Fanatik, Gheorghe Hagi s-a mai aratat interesat si de un alt jucator de la Galatasaray Istanbul, Necati Ates. z

Indisponibili

Cu o zi inainte de primul meci din noul sezon al Ligii I, Steaua are nu mai putin de patru accidentati si doi jucatori in faza de recuperare. Ultimul care a ajuns la infirmeria clubului este Victoras Iacob, accidentat in meciul cu Charleroi. Atacantul li se alatura lui Badea, Ghionea si Cristocea. Absentele l-au fortat pe Hagi sa-l cheme de la echipa a doua pe Vlad Rusu. Staff-ul medical face eforturi mari pentru a-i recupera la timp pe Coman si Petre. Steaua va juca maine de la ora 20.30, impotriva Ceahlaului Piatra Neamt. Partida se va desfasura in Ghencea fara spectatori, aceasta fiind ultima etapa de suspendare pe care Steaua a primit-o in urma incidentelor provocate de fani la semifinala din Cupa Romaniei, pierduta cu 0-1 in fata Politehnicii Timisoara.

Cele mai citite

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Dacia reduce prețurile pentru majoritatea modelelor, în contextul unei piețe auto în declin

Prețurile modelelor Dacia pe piața din România au fost ajustate în contextul provocărilor economice și al scăderii cererii de automobile noi, cu reduceri semnificative...
Ultima oră
Pe aceeași temă