22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialClaudiu Niculescu, jucător-antrenor la Universitatea Cluj nu va juca în meciul de...

Claudiu Niculescu, jucător-antrenor la Universitatea Cluj nu va juca în meciul de sâmbătă

Atacantul Claudiu Niculescu, numit antrenor interimar al formaţiei Universitatea Cluj, a anunţat, azi  , într-o conferinţă de presă, că nu va juca în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, primul din cariera sa de tehnician.

„Nu am emoţii înaintea debutului ca antrenor, sunt doar îngrijorat din cauza problemelor pe care le avem în lot. Vom avea un meci foarte greu cu Pandurii, o echipă în mare formă. Nu cred că voi juca, din mai multe motive. În primul rând e ciudat să le zic echipa jucătorilor în vestiar, iar când ajung la compartimentul ofensiv să anunţ: «joacă Niculescu şi încă cineva». În plus, am o problemă medicală, am intrat nerefăcut în meciul cu Sportul şi mi-a recidivat accidentarea”, a explicat Niculescu.

Atacantul a adăugat că a cerut sfaturi foştilor săi antrenori înaintea meciului de sâmbătă. şi a  primit multe încurajări de la prietenii săi.  ” Am vorbit şi eu cu foşti antrenori şi le-am cerut sfaturi. E normal să fac asta pentru că sunt la început de drum. Prea multe lucruri nu se pot schimba într-o săptămână. Am lucrat şi tactic, dar şi la partea psihică a jucătorilor. Le-am dat mai multe detalii despre echipa adversă, despre felul în care pot fi învinşi, despre atuurile lor. Cei care intră sâmbătă pe teren trebuie să-şi dea viaţa pe teren. Nu mă sperie adverarul, dar îl cunosc foarte bine pe Petre Grigoraş şi ştiu că e un antrenor foarte bun. Pandurii formează o echipă care atacă mult, care pune mare preţ pe ofensivă. Va trebui să fim atenţi şi bine organizaţi. Băieţii trebuie să trateze meciul ca şi cum ar juca cu CFR Cluj”, a spus antrenorul-jucător.

Claudiu Niculescu a menţionat că în situaţia în care conducerea clubului va aduce un antrenor la echipă el îşi va face în continuare datoria de jucător la Universitatea Cluj. „Domnul Walter m-a rugat să pregătesc echipa pentru meciul cu Pandurii şi am acceptat bucuros, la fel cum am acceptat atunci când mi-a ofertat să vin la Universitatea ca jucător. Dacă va veni alt antrenor de luni nu mă voi supăra, îmi voi face în continuare datoria ca fotbalist”, a afirmat el.

Calificarea echipei Dinamo în semifinalele Cupei României – Timişoreana în urma loviturilor de departajare nu este o surpriză pentru Niculescu. „Am urmări meciul celor de la Dinamo cu Universitatea Craiova. Trebuiau să câştige meciul până la penaltiuri. Vă spun sincer că nu am avut nicio emoţie la loviturile de la 11 metri. Îl cunosc foarte bine pe Dolha şi e unul dintre cei mai buni portari la penaltiuri. Când eram colegi mai puneam pariuri şi marcam în maximum două faze din cinci de la 11 metri”, a precizat Claudiu Niculescu.

Echipa Universitatea Cluj întâlneşte, sâmbătă, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Cele mai citite

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...

Cum să îți amenajezi livingul cu fotolii puf eco?

Vrei să îți amenajezi livingul diferit? În cazul acesta, poți opta pentru mobilier inedit, așa cum sunt și fotoliile puf eco. Aceasta alegere...
Ultima oră
Pe aceeași temă